yaytas kullanıcısının son içeriği

1. yaytas

Recovery [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı

tarayıcıda sorun varmış kusuruma bakmayın hocam :D
  2. yaytas

Rom [Android 10] MiuiMix 20.4.9 Special Edition {Mi 9}

Romun ilk açılışı 12 dakika kadar sürdü. Neden bilmiyorum. Pixel Romdan sonra bunu denemeye karar verdim umarım bu şarj konusunda bir nebze olsun idare eder. biraz kullandıktan sonra mesajımı güncelleyeceğim.
  3. yaytas

Yardım Mi9 Custom ROM Sonrası sürekli twrp atıyor yardım

Teşekkür ederim hocam önerileriniz için şimdilik pixelin genel görüntüsünü beğendim şarj ve performans için bir kaç gün kullanacağım sonrasında söylediklerinizi test edeceğim. iyi forumlar
  4. yaytas

Android 11 aosp romda ve android 12 aosp romda denedim hocam öneriniz var ise başka romda da deneyebilirim. Ne yalan söyleyim Aosp ye alışabileceğimi düşünmüyorum 1648758691 deniyorum hocam 1648759392 hocam bununla ilk başta android 11 denedim tahmin edeceiniz üzere yine olmadı ardından...
  5. yaytas

hocam güncel orenagefox ile de denedim normalde twrp3.5.2_9-0 ile deniyordum. 1648758407 magisk kurmaya çalışmıyorum hocam bir de dediğiniz gibi sonradan format data yapmayı deneyeceğim. teşekkürler geri dönüş yapacağım
  6. yaytas

hocam dediğiniz şekilde yapıyorum format data sonrası recovery reboot yapıyorum ardından 4 wipe yapıyorum. tekrar twrp ye atıyor bir format data daha denedim olmadı. indirdiğim rom dosyasıyla başka bir mi 9 a yükleme yapmıştım pixel experience romu. kendi cihazımın kerneli ile alakalı sorun...
  7. yaytas

Merhabalar yaklaşık 2 yıldır mi9 kullanıyorum. Artık değişiklik olsun diye custom rom atmaya karar verdim. Yüklerken format data+ 4 wipe yaptım yükledim ancak açılmadan sürekli twrp atıyor orange fox twrp de de aynı sonuç. fastboot dan stock rom flashlıyorum sorun olmuyor. Ancak custom romları...
  8. yaytas

Recovery [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı

Link maalesef kırık hocam :(
Üst Alt