Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende hiç siyah beyaz problemi yok walla. türkçe karakter deseklemeyen google dialer yerine mi dialer olduğu için de çok mutluyum. Ayrıca MIUI 14lü ROMlar içerisinde en iyi pil ömrü bunda benim için
Hocam telegramdaki gruptan Oxygen OS versiyonlarını da benzerleri olan Color OS ve Realme 4.0ü de kurdum en çok Realme 4.0dan memnun kaldım. Akıcılık olsun ara yüz olsun hoş, telefon mesaj uygulaması kendininki ve Türkçe-Google değil- pil ömrü stock kernelle MIUI ile benzer, 3 romun hiçbirinde...
hocam ayrıntılı olarak yazdım sıkıntılarımı ve romu da yazdığınız gibi (doğru) olarak kurdum. başka türlü de kuramayız zaten port bir romu. diğer sorularıma da cevap vermenizi umuyordum
Hocam güzel port teşekkür ederim. Aklıma takılanlar, kamera modülü Leica mod çok güzel gerçekten ama fotoğraf Pro modda çekmezsen çok düşük çözünürlükte çıkıyor (FHD). Yüz ile kilit açma seçeneği için çözüm yok mudur? Son olarak always on açık olduğundan mı bilmiyorum ama bende gece boyunca...
Son birkaç seferki haftalık (weekly) ROMda telefonunformatlasam bile ekran uyku zamanıyla ilgili saçma bir bugla karşılaştım. Hangi süreyi seçersem seçeyim bir süre sonra 30 saniyeye dönüyor ve erkenden kapanmış oluyor ekran. O yüzden mecburen stabil ROM 13.0.6yı kurdum. Bunda da tek sevmediğim...