Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"üstte verdiğim" derken kastınız ilk mesajınız ise zaten o linki kullanarak kurdum.
sorun and6 ile alakalıysa, and 5e mi dönmem gerekiyor? edl modla global dev (and 5.1) kurup sonra bunu tekrarmı kurayım. teşekkürler
aynı sıkıntı bende de var. supersu zipli şekilde telde duruyor ama twrp zipli dosyayı görmüyor. select storage dediğinde internal storage 0mb görünüyor. log tuşu sanırım en sağdaki, onu tıklayınca da failed to mount data şeklinde kırmızı yazıyor
selamlar, şu konudaki imei olayını yaptım sonra teli kapatıp açtım ve simi takarak deneme yaptım. daha önce takmamıştım simi. imeide ve görüşmede sıkıntı yok fakat şuan wlan açılmıyor. tıklıyorum ama hiç tepki vermiyor cihaz. dün çalışıyordu bugünde dediğim gibi sadece imei olayını yaptım. sizce...
benim cihazın (redmi note 3 pro sd650) bootloaderini açmaya uğraşırken sürekli %50 de kalıyordu. sonra bunu deneyeyim dedim ve device unlocked true yazdı. ama cihaz sıfır daha geçen gün geldi ve ben daha önce hiçbir işlem yapmadım. unlockda zaten hep %50de kalıyordu yani onuda yapamadıydım...