yavzka kullanıcısının son içeriği

1. yavzka

Soru Orjinal batarya

tahtakale, asri han. garanti iletişim. web sitelerinde whatsapp numaraları var sorabilirsiniz.
  2. yavzka

Soru Orjinal batarya

Evet, ilk denediğim şey bu oldu zaten. Oradaki Tunuslu arkadaş da orjinal şarj aletiyle dene, 120w ile şarj ederse orjinaldir dedi. Muhtemelen 12.5'e dönsem daha da iyi ekran süreleri alacağım. Hyperos'ta dahi memnunum.
  3. yavzka

Soru Orjinal batarya

H.kadioglu Yönlendirnesiyle değiştirttim, batarya orjinal çıktı :) Telefon dün tam şarjla bugün akşamı gördü.
  4. yavzka

Soru Orjinal batarya

Asri han'da bir telefoncudan aldım batarya, kaliteli imitasyon değil orjinal olduğunu söyledi, inşallah öyledir. bunu en temiz nerde değiştiririz, anadolu yakasında forum üyesi teknisyen var mı?
  5. yavzka

Soru Orjinal batarya

Root'a gerek yok bu arada. Accubattery kullanıyorum bataryayla ilgili birsürü datayı 1-2 hafta kullandıktan sonra sağlıklı bir şekilde veriyor.
  6. yavzka

Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

Bl açıksa Dft Pro ile yapılabiliyor diye biliyorum ama güncelleme yapamıyorsunuz.
  7. yavzka

İşlemcisi Dimensity olduğu için 13T Pro'da olduğu gibi buna da yazılımsal kayıt çıkar mı sizce? Bendeki 11T Pro'nun legal kayıtlı imeilerini buna atar mis gibi kullanırım 😬
  8. yavzka

Soru Orjinal batarya

İlla almak istiyorum diyelim, nerden buluruz? Deji kullanmak istemiyorum. Batarya sağlığı da %70. Akşamı bulmadan bitiyor şarjım.
  9. yavzka

Tercih meselesi hocam. 40k+ para vereceksem o parayı icinde Ios olan bir cihaza yatırırım. 14T Pro olmuş bir cihaz ama ülkemizde gereksiz pahalı satılıyor. 14'ün 25, 14 Pro'nun 30'a satılması lazım. Bu vergilendirmeyle işi çok zor xiaomi'nin.
  10. yavzka

Bazı arkadaşlardaki Snapdragon ısrarını anlamak güç. S888'li 11T Pro kullanıyorum, rezalet bir işlemci mesela. Kamera rezalet, işlemci rezalet. Sırf bu cihazda 9300+ var diye bi abime K70 ultra sordurdum 16gb+1tb versiyonunun çin fiyatı aşağıda. 14tpro baz modelde 40bin tl edecek hiçbir şey...
  11. yavzka

Çözüldü 2. Vodafone Sim Kart Şebeke almıyor

Bana da öyle geldi. Çünkü xiaomi.eu rom'a geçtim onda da çalıştı. Muhtemelen btk miş. hizmetlerinin dediği gibi, yeni hat olmasıyla alakalıydı.
  12. yavzka

Endonezya romundan Türkiye romuna dönünce düzeldi ilginç.
  13. yavzka

Merhaba. Bu konuda mi 11 ultra'da arkadaş benzer bir sorun yaşamış. Cihaz pasaport kayıtlı, klona düşme falan yok. Turkcell hat iki slotta da şebeke alıyor, vodafone iki slotta da şebeke almıyor, Turkcell slot 1 Vodafone slot 2 yapınca ikisi de şebeke almıyor. Hatlar üzerime kayıtlı...
  14. yavzka

Çözüldü SIM kart/şebeke sorunu

bunu nasıl çözdünüz? Vodafone iki sim slotunda da sinyal almıyor, Turkcell ikisinde de aliyor, ikisini takinca ikisi de almiyor, vodafone'u baska telefona takinca sinyal var. Btk'yi aradim ikisi de kayitli, guncelleme gonderdik 24 saati bulabilir diyorlar cihazin sinyal almasi. Konuya cozuldu...
  15. yavzka

Çözüldü Galeriden Silinen Mi Cloud'dan da Silinir mi?

12.5 yükleyip eski Galeri uygulamasıyla verileri sync edip sonra sildim ama yine gitmedi clouddan. Ne saçma iş yapıyor bu Xiaomi ya, belki ben kullanmak istiyorum arkadaş.
Üst Alt