yavzka kullanıcısının son içeriği

1. yavzka

Çözüldü 2. Vodafone Sim Kart Şebeke almıyor

Merhaba. Bu konuda mi 11 ultra'da arkadaş benzer bir sorun yaşamış. Cihaz pasaport kayıtlı, klona düşme falan yok. Turkcell hat iki slotta da şebeke alıyor, vodafone iki slotta da şebeke almıyor, Turkcell slot 1 Vodafone slot 2 yapınca ikisi de şebeke almıyor. Hatlar üzerime kayıtlı...
  2. yavzka

Rom Mi 6 - MIUI 10 v9.5.23 Global Beta Rom

mi flash tool ile fastboot modunda stabil 9.2.2.0 yukleyin, all lock seçin. sonra 10.2.1.0 guncellemesi geliyor dilerseniz onu yukleyebilirsiniz ben de satacagim ayni yontemle flashladim aksam.
  3. yavzka

bu ayarin tam ismi ne soylerseniz kontrol edeyim, arama ayarlarinda buna benzer bisey goremedin cunku.
  4. yavzka

ben sirf bu yuzden pixel experience caf versiyonuna geçtim, hem miui cam hem gcam kurulu geliyor. diger unofficial pixel romundan da daha stabil. denemenizi tavsiye ederim.
  5. yavzka

Alış Mi 6 Seramic Edition Arka Kapak

Aliexpress'ten cok ucuza arka kapak bulabilir, kendiniz bile değiştirebilirdiniz. Diğer arkadaşlara mesajla linki atayım da bari onlara faydası olsun.
  6. yavzka

Şu an pixel experience caf yüklüyorum hocam, başka bir arkadaş muhtemelen cevap verir size. Muhtemelen evet, stabil üzerine beta kuruyorsunuz çünkü. Yedek alıp sıfırdan fastboot kurulumu yapmanız daha sağlıklı olur zaten.
  7. yavzka

Karanlık mod, kilit ekranındaki saati özelleştirebilme (henüz temalar tarafında desteği yokmuş 3 seçenek var), 4,5g yazısı küçülmüş, volte yazısı kare içine alınmış, bildirimi olan uygulamaların logoları görünmüyordu o problemi gidermişler, galeride iki parmakla sıkıştırınca ay görünümüne...
  8. yavzka

İnceleme MIUI 10 - 9.4.25/26 Global Beta Güncellemesi Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

geldi dostum tam da dedigim gibi bu hafta 9 developer beta geldi :)
  9. yavzka

Rom MI6 Global Beta 10.9.5.9 Android Pie Beta

Evet bana da geldi, bunu fastboot kurmak lazim aslinda da heyecandan ota'dan indiriyoruz bakalim neler degismis :))
  10. yavzka

Soru Akıllı Saat Önerisi

kesinlikle ayni fikirdeyiz. aksesuar olarak huawei'nin saatleri cok guzel duruyor bu arada. f/p ve tema olusturucunun muazzamligi acisindan da samsung iyi. ama gercekten sirf goruntu araniyorsa aliexpress'te zibilyon cesit saat var ucuz. begenmedin at kenara verdigin para koymaz. degistir...
  11. yavzka

Soru Akıllı Saat Önerisi

Amazfit'in ekranı özellikle piksel piksel, şarjı daha uzun gitsin diye. Ayrıca amazfit spor yapan birinin kullanabileceği ve zaten bu amaca yönelik bir saat. Kendi uygulamasi guzel, strava ile de senkronize calisiyor. Aldigim en mantikli xiaomi ürünü. Begenmemek biraz tercih meselesi. Ayni isi...
  12. yavzka

Soru Mi 6 beta güncelleme

Ben de en başından beri yazmıyor sanıyordum, düzeltme için sağolun.
  13. yavzka

Soru Mi 6 beta güncelleme

Hocam FireLife71 arkadaşımız oraya Mi 6 yazmış ama Mi 6'ya güncelleme gelmedi. Açıklanmadı da zaten yanlışlıkla yazmış muhtemelen. Mi6 pie kapalı beta sürecinde.
  14. yavzka

İnceleme MIUI 10 - 9.4.25/26 Global Beta Güncellemesi Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Mi 6 için guncelleme niye bekliyorsunuz ki? Benim bildigim su anda Android 9 icin kapali beta sureci devam ediyor. Public olana kadar da developer surumune guncelleme gelmez diye dusunuyorum. belki 9.5.3 ile birlikte ilk pie developer surumu (public) gelir. mi 6 kullanicilarini cok magdur...
  15. yavzka

Soru Redmi S2 pie gelmedi

bu cihaza (note 5) pie'nin mi 6'dan önce gelmesi asıl rezillik
Üst Alt