YavuzSelim0 kullanıcısının son içeriği

1. YavuzSelim0

Yardım İnstagram Yüksek Pil Kullanımı

Merhabalar, İnstagram yüksek pil kullanıyor ve haricinde başka programlar da kullanıyor nasıl pil kullanımı düşürebilirim eskiden şarjım sabah 7'den akşam 8'e kadar kullanımda %40 %50 civarında oluyordu şimdi saat 4'te ya da 3'te %20 %30 seviyelerinde, HyperOS'a yeni geçtim 1.5 ay oluyor.
  2. YavuzSelim0

Yardım Poco X5 PRO Miui 14 Yeni Widgetlar Yok

Merhabalar, 2 ay önce Mi Store'dan Poco X5 Pro satın aldım, Miui 14 ile geldi iki adet üstüne güncelleme aldım, fakat Widget çekmecesi hala eskisi gibi yeni miui 14'ün widgetları mevcut değil, nasıl yapabilirim?
  3. YavuzSelim0

Soru Xiaomi Redmi Note 8 PRO Garanti

Merhabalar, herkese iyi günler dilerim, Xiaomi Redmi Note 8 PRO telefonumun Nisanda garantisi bitti, fakat telefonumun ekranı kırıldı, Xiaomi servisinde ÜCRETLİ bir şekilde değişim sağlattırabilir miyim? Orjinal ekran olsun istiyorum, çakma ekran dayanmıyor boşa para veriyoruz ? Eğer...
  4. YavuzSelim0

Yardım MIUI Güncelleme İndirilemiyor

Merhabalar, telefonumu miui 12.0.8'den miui 12.5'e yükselttim sonra 12.5.8 güncellemesi geldi onu yaptım, fakat güncelleme ekranında en son paketi indir'e tıkladığımda "Güncelleme indirilemiyor, bir veya iki dakika bekleyin ardından tekrar deneyin" diyor. Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı ...
  5. YavuzSelim0

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 PRO Güncelleme Ekranı

Merhabalar MIUI sürümüm 12.5 fakat güncelleme yapmayı denediğim zaman eski Xiaomi'nin kendi güncelleme ekranı yerine Google'ın güncelleme ekranı çıkıyor, ve eskisinde olan halihazırda paketi indir, manuel güncelle tarzı şeyleri yapamıyorum yardımcı olur musunuz? Bir de şunu sorayım, Redmi Note...
  6. YavuzSelim0

Yardım 12.0.8'den 12.5'a MIUI'ı nasıl güncellerim?

Merhabalar benim aktif olarak kullandığım sürüm Miui 12.0.8 Xiaomi Redmi Note 8 Pro'yu nasıl (ROOTSUZ) Miui 12.5 yapabilirim? internette dosyanın ismini değiştirerek yükleyen birisi var bunu yapsam sıkıntı yaşar mıyım? Yani şuan ki QGGMIXM sürümünden RGGMIXM sürümüne nasıl geçebilirim ? Screenshot
  7. YavuzSelim0

Soru Xiaomi Mi 6 Ekranda İki adet Mavi Leke Sıkıntı Yaratır mı ?

Merhabalar, forumda yeniyim eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın, İkinci el Xiaomi Mi 6 alacağım Pazartesi günü, fakat ekranın sol alt tarafında iki adet Mavi Nokta var bir sıkıntı yaratır mı ? Kişi 2 Yıldır böyle kullandığını söyledi, telefonun kutu fatura orjinal şarj aleti...
Üst Alt