Yavuzmert822 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Xiaomi telefonlarda pil sağlığı öğrenme

Arkadaşlar iPhone gibi tam öğrenme şansımız var mı şimdiden teşekkürler
  2. Y

Yardım Çin romu

Hala çin romunda root olmadan google uygulamaları kurmayı çözemediler mi yada eski Çin sürümlerinde root atmadan yapma varsa yardımcı olurmusunuz
  3. Y

Yardım Honor telefon yardım

Honor marka telfonundan analiyan varmı varsa bana yardımcı olurmu şimdiden teşekkürler
  4. Y

Yardım Alarm Kuruyorum Yine de Kalkamıyorum

Arkadaşlar yeter artık bıktım 20 alarm kuruyorum yine de kalkamıyorum acaba alarm ayarlarından bir şey yapabilir miyim lütfen bana yardım edin bu gidişle işim zor
  5. Y

Yardım Ultra karanlık mod

Konturol paneline nasıl yeni şeyler ekileye bilirim mesela telefonu kapatma kilid isareti
  6. Y

Yardım Honor 8x hard reset

Honor 8x hard reset atıldı kurulumda gmail hesabını soruyor gmail şifresini unuttum Gmail hesabında kurtarmada yok eski şifreyi de hatırlamıyorum telefonu yapmamın hiçbir bir yolu yok mu
  7. Y

Yardım Crack program kurma ?

Bütün programların crack ini indire bileceğim bir site var mi program su (dvdvideosoft) buldum ama tam full degil internetee crack lar var inderemiyorum
  8. Y

Soru Telefon nasil hard brick

Telefonuma stock rom atacağım hangi durumlar hard brick yapar acaba yada bütün ihtimaleri yazarsanız sevinirim şimdiden yardım edenlerden Allah razı olsun
  9. Y

Yardım Çin romuna Google play

Çin romuna Google play ve YouTube filan Gmail kurmak mümkün degilmi
  10. Y

Yardım Xiaomi toll 2 Ile twrp

Telefonuma Costum rom kurmak istiyorum Xiaomi toll v2 Ile ata bilirmiyim kolayca twrp yoluyla sikinti cikar mi acaba guzel kurulum olurmu
  11. Y

Soru Xiaomi alarm uygulamasi

Xiaomi alarm uygulamasini kulaniyorum en az 40 alarm var ve daha cok kurmam lazim diger alarm uygulamalari guzel degil Xiaomi alarm uygulamasindan bitane daha klon lamaya calistim olmadi Samsung alarm uygulamasi kurayim dedim oda olmadi ne yapmaliyim
Üst Alt