Yavuzmert822 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Xiaomi telefonlarda pil sağlığı öğrenme

Arkadaşlar iPhone gibi tam öğrenme şansımız var mı şimdiden teşekkürler
  2. Y

Yardım Çin romu

Hala çin romunda root olmadan google uygulamaları kurmayı çözemediler mi yada eski Çin sürümlerinde root atmadan yapma varsa yardımcı olurmusunuz
  3. Y

Yardım Honor telefon yardım

Bu işi ücretli yapan varmı hocam
  4. Y

Hocam sifrlama yapamadim internetsiz de ilereme yapamadim
  5. Y

Hard reset atıldı Google hesabı istiyor hesabı biliyorum ama şifreyi unuttum ve kurtarma yok videolar izledim ve Google olmadan düzelmez diyorlar denedim düzelmedi ne yapmalıyım
  6. Y

Honor marka telfonundan analiyan varmı varsa bana yardımcı olurmu şimdiden teşekkürler
  7. Y

Yardım Alarm Kuruyorum Yine de Kalkamıyorum

Arkadaşlar yeter artık bıktım 20 alarm kuruyorum yine de kalkamıyorum acaba alarm ayarlarından bir şey yapabilir miyim lütfen bana yardım edin bu gidişle işim zor
  8. Y

Yardım Ultra karanlık mod

Hocam nasıl birden fazla eklediniz onu soruyoruruz
  9. Y

Yardım Ultra karanlık mod

Konturol paneline nasıl yeni şeyler ekileye bilirim mesela telefonu kapatma kilid isareti
  10. Y

Yardım Honor 8x hard reset

Güncel
  11. Y

Yardım Honor 8x hard reset

Honor 8x hard reset atıldı kurulumda gmail hesabını soruyor gmail şifresini unuttum Gmail hesabında kurtarmada yok eski şifreyi de hatırlamıyorum telefonu yapmamın hiçbir bir yolu yok mu
  12. Y

Yardım Crack program kurma ?

Bütün programların crack ini indire bileceğim bir site var mi program su (dvdvideosoft) buldum ama tam full degil internetee crack lar var inderemiyorum
  13. Y

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi 10 t pro IMEI islemi ucretini ogrene bilirmiyim IMEI ler benden olursa ne Kadar fark eder
  14. Y

Soru Telefon nasil hard brick

Allah razi olsun hocam anladim sonunda yeterki bl Yi kapatmiyayim
  15. Y

Soru Telefon nasil hard brick

Hocam benim telefon mi 9 ve edl yapildi gecen gun bl kilidi actim mi flas tan globala gecersem bl Yi kapatmadan bisey olurmu
Üst Alt