yavuzmert kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım mi 8 lite batarya

arkadaslar merhaba mi 8 lite kullaniyorum ve bataryasi ölmeye basladi sizce hangi bataryayai alayım saglam omurluk birsey olmasi lazim
  2. Y

Yardım garanti

hocam note 7 batarya ve arka kamera olarak one gecıyor diye bılıyorum kendim 8 lite kullanıyorum gayette memnunum ayrıca note 7 de hayalet ekran sorununu cok duydum cokta yanasmak istemiyorum
  3. Y

Yardım garanti

arkadaşlar merhabalar kardeşime mi 8 lite alacagım ama suan garantide şüpheye düştüm bir genpa diyorlar bir xiaomi dispiritor garanti diyorlar bunlar farklımı yoksa aynı ben normalde kvk garantili kullanıyorum ama suan kvk garantili 128 gb satısta bulunmuyor o yüzden 64gb lik alacagım...
  4. Y

Çözüldü sarj kablosu önerisi

aradilar cepsesuardan durumu anlattim sagolsunlar yardimci oldular biraz sorunlu bir süreç oldu ama sonunda guzel bitti cepsesuar ailesine tsk ederim
  5. Y

kardesim var bir suru 1558656427 Cepsesuar diye bir firma var baseus marka bir kablo sipariş verdim 20 Mayıs'ta 21 mayısta 11 civarı yurt içinden bir mesaj geldi takip kodu olarak so ra mailime e faturam geldi dedim iyi adamlar çalışıyor 22 mayısta 18.15 de beni arıyorlar elimizde ürün kalmamış...
  6. Y

üstadım tsk ederim ama benim type c girisli cihaz bir taraf usb bir taraf type c olmasi lazim bu baseusdan siparis verdim ama firma dolandırıcı cikti cepsesuar diye bir yer alosveris yaomayin derim 2 metrelik 3a dediler aldik gondermedi
  7. Y

merhaba arkadaslar malum kutu ıceriginden cıkan kablo kısa ve bana yetmıyor onerebılecegınız 2 metre cıvarlarında hızlı sarjı destekleyen kablo varmı simdiden tesekkur ederim
Üst Alt