Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,
Geçen günlerde hepsiburada dan airdost pro 2 sipariş ettim fakat bana öyle bir ürün geldi ki şaştım kaldım, kutusanda earphones 2 yazıyor ama bt yi açınca mi air 2 ve earphones 2 diye ayrı ayrı seçenek sunuyor fakat air 2 ye tıklamama rağmen bağlantı sağlamıyor ama earphones 2...
Merhaba.
Çift Uygulama ile oynadığım bir oyunu klon yapmaya çalışıyorum fakat ikinci uygulamaya girince download yazıyor ve siyah ekranda kalıyor indirme yaptığını düşünüp yarım saat bekledim ama açılmadı. Miui 11 Android 10 mevcut note pro 8 cihaz.
Yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkür ederim ilginiz için, fakat yaptım dosyayı gösterip güncelle dediğimde ' not allowed to upgrade to unofficial rom package' hatası veriyor global kararlı sürüm yüklü şu an telefonumda ilk aldığım gibi hiç bir işlemde yapmadım ilk kez deniyorum bilgisizliğimi mazur görün :)
Recovery dosyasını indirdim fakat güncelleyici üzerinde hiç bir şey seçemiyorum paketi seçmem için bir alan yok sadece bende mi böyle yoksa genel olarak o kısım kaldırıldı mı?