yavuzcvdr kullanıcısının son içeriği

1. yavuzcvdr

Yardım Xiaomi Mi Air 2 Pro Sorunu

Herkese merhaba, Geçen günlerde hepsiburada dan airdost pro 2 sipariş ettim fakat bana öyle bir ürün geldi ki şaştım kaldım, kutusanda earphones 2 yazıyor ama bt yi açınca mi air 2 ve earphones 2 diye ayrı ayrı seçenek sunuyor fakat air 2 ye tıklamama rağmen bağlantı sağlamıyor ama earphones 2...
  2. yavuzcvdr

Yardım Çift Uygulama Hatası

Merhaba. Çift Uygulama ile oynadığım bir oyunu klon yapmaya çalışıyorum fakat ikinci uygulamaya girince download yazıyor ve siyah ekranda kalıyor indirme yaptığını düşünüp yarım saat bekledim ama açılmadı. Miui 11 Android 10 mevcut note pro 8 cihaz. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. yavuzcvdr

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

çok teşekkür ederim ilginiz için, fakat yaptım dosyayı gösterip güncelle dediğimde ' not allowed to upgrade to unofficial rom package' hatası veriyor global kararlı sürüm yüklü şu an telefonumda ilk aldığım gibi hiç bir işlemde yapmadım ilk kez deniyorum bilgisizliğimi mazur görün :)
  4. yavuzcvdr

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Recovery dosyasını indirdim fakat güncelleyici üzerinde hiç bir şey seçemiyorum paketi seçmem için bir alan yok sadece bende mi böyle yoksa genel olarak o kısım kaldırıldı mı?
  5. yavuzcvdr

MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

Note 8 pro için nasıl yükleyebilirim miui 12'yi
  6. yavuzcvdr

Haber Redmi note 8 pro android 10 geldi taze

Bekleyelim deneyimleri yazarsanız harika olur :)
  7. yavuzcvdr

Rom Revolution OS - MiUI

Mi Mix 2 için link var mı acaba?
  8. yavuzcvdr

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Beni de ekleyebilirsiniz :)
  9. yavuzcvdr

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Bootloader kaldırılması durumunda 72 saat beklemeden başka bir şekilde yükleme imkanımız yok mu?
  10. yavuzcvdr

evet stock recovery üzerinden denedim.
  11. yavuzcvdr

Merhaba, Dediğiniz şekilde yapıyorum fakat recovery kısmında da herhangi bir dosya seçmeme müsade etmiyor. Bootloader kapalı cihazımda.
  12. yavuzcvdr

Selam arkadaşlar, Dosyayı indirdim gerekli dosyaya attım. Güncelleme paketini al kısmından işlemi yapıyorum lakin hata vermekte.
  13. yavuzcvdr

arkadaşlar dosyayı indirdim lakin hata vermekte yardımcı olur musunuz?
Üst Alt