Yavuzali03 kullanıcısının son içeriği

1. Yavuzali03

Yardım mi 11 lite arıza

arkadaşlar telefonumu normal bir şekilde kullanırken bir anda dondu ve ekranda yatay ince bi çizgi oluştu ve ötmeye başladı bi kaç saniye sonra kendini sürekli yeniden başlatmaya başladı her açıldığında bi kaç saniye sonra tekrar donup yine döngüye giriyor. Bunun sebebini bilen var mı ben...
  2. Yavuzali03

Yardım Bootloader kilidi kapalı Redmi note 10 pro nv data is corrupted hatası

Bootloader kilidi kapalı Redmi note 10 pro cihazımda nv data is corrupted hatası alıyorum kilit kapalı olduğu için de modem yükleyemiyorum. modem yükleme işlemini nasıl yapabilirim
  3. Yavuzali03

Yardım mi 11 lite parmak izi çalışmıyor

miui 13.0.11 kullanıyorum ama modem dosyası can yılmazın hazırladığı 13.0.9 modemi parmak izi ayarlarda ve sistem üzerinde gözükmüyor güncellemeyi tekrar kurduğumda da nv data is corrupted hatası alıyorum güncel modem dosyası varsa atabilir misiniz?
  4. Yavuzali03

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

Arkadaşlar merhaba mi 11 lite cihazıma imeı attırdıktan sonra kamera ve flaşı kullanamıyorum. Sorunu araştırdığımda modem sorunu yüzünden olduğunu öğrendim ama bu en son modem sürümünü nerden bulurum ve nasıl yüklerim yardımcı olabilir misiniz?
Üst Alt