Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son gelen güncellemeden sonra bir özellik eklemişler buldum az evvel güç tasarrufu moduna geçince kapanıyor bu özelliği kapatabiliriz birde uzun süre karanlık ortamda durunca otomatik olarak kapanıyor.
Mi 9 Lite Android 10 yüklü arkadaşlar Always On Display kendiliğinden kapanıyor. Açıyorum bir süre sonra tekrar kapanıyor. Sorunu ve çözümünü bilen varmı?
Arkadaşlar bir arkadaşımızda Always On Display ekranında adımsayar bildirimini görmüştüm. Kilit ekranında adımsayar devam ediyordu. Bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varmı ?
Android TV Remote Control uygulaması aynı işi görür hocam kumanda olsun diyorsan direk aynısını bulamazsan USB ile birlikte olan kumandalar da işini görür. Mi box 3 kumandasıda çalışır bence Bluetoothla çalışıyor.
İnanıyoruz tabiki bende meraklısı olduğumdan yapmak istedim. Birde android 10 güncellemesinden sonra ön kameraya geçişteki ışık efekti sizdede gitti mi bende çalışmıyor güncellemeden sonra.