yavuzacar_ss kullanıcısının son içeriği

1. yavuzacar_ss

Uygulama MIUI 12 Super Canlı Wallpaper v2.0 [Editlendi]

Ben aktif ettim çalışıyor sorunsuz.
  2. yavuzacar_ss

Uygulama MIUI 12 Super Canlı Wallpaper v2.0 [Editlendi]

Teşekkür ederim Çok güzel bir paylaşım. Acaba pile etkisi nedir ? Deneyip yorum yapan olur mu acaba arkadaşlar.
  3. yavuzacar_ss

Yardım Mi 9 Lite Ön kamera ışık efekti gitti

Ben Xioami'ye bildirdim sorunu güncelleme ile düzelteceğiz diye cevap yazdılar.
  4. yavuzacar_ss

Soru VoWifi aktif edilmesi.

Maalesef hala çözemedim.
  5. yavuzacar_ss

Yardım Always On Display Kapanma Sorunu

Bende global sürüm var hocam.
  6. yavuzacar_ss

Son gelen güncellemeden sonra bir özellik eklemişler buldum az evvel güç tasarrufu moduna geçince kapanıyor bu özelliği kapatabiliriz birde uzun süre karanlık ortamda durunca otomatik olarak kapanıyor.
  7. yavuzacar_ss

Mi 9 Lite Android 10 yüklü arkadaşlar Always On Display kendiliğinden kapanıyor. Açıyorum bir süre sonra tekrar kapanıyor. Sorunu ve çözümünü bilen varmı?
  8. yavuzacar_ss

Yardım Always On Display

Forumda birisi ekran görüntüsü atmıştı MIUI Global Romdu bulabilirsem paylaşırım hocam. Teşekkür ederim.
  9. yavuzacar_ss

Yardım Always On Display

Arkadaşlar bir arkadaşımızda Always On Display ekranında adımsayar bildirimini görmüştüm. Kilit ekranında adımsayar devam ediyordu. Bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varmı ?
  10. yavuzacar_ss

Soru Mi box s kumanda

Android TV Remote Control uygulaması aynı işi görür hocam kumanda olsun diyorsan direk aynısını bulamazsan USB ile birlikte olan kumandalar da işini görür. Mi box 3 kumandasıda çalışır bence Bluetoothla çalışıyor.
  11. yavuzacar_ss

Anket Launcher.

Arkadaşlar sizler hangi launcher uygulamasını kullanıyorsunuz ? Xioami cihazlar için öneriniz hangisidir ?
  12. yavuzacar_ss

Soru VoWifi aktif edilmesi.

Mi 9 Lite Android 10 yüklü. WoWifi aktif etmek için QuickShortcutMaker programında modem config bulamıyorum. Sorun nedir ? Çözümünü bilen varmı ?
  13. yavuzacar_ss

İnceleme Mi 9 Lite 4K Video Desteği Geldi

İnanıyoruz tabiki bende meraklısı olduğumdan yapmak istedim. Birde android 10 güncellemesinden sonra ön kameraya geçişteki ışık efekti sizdede gitti mi bende çalışmıyor güncellemeden sonra.
  14. yavuzacar_ss

İnceleme Mi 9 Lite 4K Video Desteği Geldi

Bende tüm güncellemeleri yaptım ama 4K seçeneği çıkmıyor. Farklı bir işlem mi yapmak lazım? Size nasıl geldi 4K desteği hocam.
  15. yavuzacar_ss

Yardım Mi 9 Lite Ön kamera ışık efekti gitti

Mi 9 Lite kullanıp android 10 yükleyen arkadaşlar sizde varmı bu sorun ?
Üst Alt