yavuz0506 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru Mi 12s ultra twrp ve eu rom

Merhabalar mi 12s Ultra için eu rom ve twpr için yardımcı olacak görseli konu açacak bir arkadaşımız var mı Şimdiden teşekkür ediyorum
  2. Y

Rom Mi Mix 3 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.3.21 ve v10.3.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba Ben ue beta rom yüklemiştim Güncelleme geldi indirdim Twrp de nereye düşüyor bu güncelleme bir türlü bulamadım.
  3. Y

Uygulama Xiaomi MI MIX 3 Google Kamera Mod (Stabil)

Deneyelim hemen teşekkür ederim Takipteyim emeğe saygı
  4. Y

İnceleme Mi Mix 3 Genel İzlenimler

Özellikle gece çekimi Harika Kamera potre modu Mi 6 da daha iyiydi sanki
  5. Y

Rom Mi Mix 3 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.3.21 ve v10.3.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Tekrar mi mix 3 yükledim sizin attığınız linkten Ben daha önce indirmiştim yanlış yüklemişim Şuan gayet güzel çalışıyor bir sorun ile karşılaşmadım Tekrar teşekkürler by.trabzonlu
  6. Y

şimdi twrp yükledim magins ve diğer dosyaları zip olarak yükledim sonra eu sürümü sükledim sonra format data yaptım oldu eksik var mı bide şöyle bir hata var benim rom xiaomi mi mix2s çıktı
  7. Y

evet onu yapmamışım yanlışlıkla yaptım oldu teşekkür ederim
  8. Y

telefon açılmıyor :) çok yaklaşmıştım twrp kalıcı kaldı ama eu rom da yükledim açılırken twrp de kalıyor tekrar
  9. Y

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

mi mix 3 için hiçbiyerde bulamadım :) ingilizce çince devam
Üst Alt