yassek kullanıcısının son içeriği

1. yassek

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Gelebilir. İsterseniz güncelleştirmeyi indirip Manuel olarakta kurabilirsiniz veya MIUI 11 e direkt yükseltebilirsiniz
  2. yassek

Uygulama Hidden Settings v6.35

Var hocam xiaomi adb tool diye bir Java tabanlı bilgisayar yazılımı var oradan kaldırabilirsiniz https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://github.com/Saki-EU/XiaomiADBFastbootTools&ved=2ahUKEwjq1sfXpO3kAhWKr6QKHYGpDYAQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw0vgO6slGIv_PSOuHHMwGIK
  3. yassek

Diğer Redmi Note 7 Kamera korumalı şeffaf kılıf.

Xiaomi Redmi Note 7 Vega Yüzüklü Tank Kapak Kılıf Bu kılıfta güzel kamerayı çok güzel koruyor,biraz kalın yaptı ama tank oldu
  4. yassek

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Herkese selam bu ön kamerada ters çekme özelliğini kapatan bir kamera modu var mı
  5. yassek

Soru 10. 3.5 güncelleme pil tuketim

10.3.6 sürümüne yükseltebilme imkanın var mı
  6. yassek

Yardım Chrome Fanatik

Brave tarayıcısını kurun hem reklam engelleme özelliğine sahip hemde chrome tabanlı. Reset atmasıda muhtemelen reklamlardan dolayı. Ben braveyi yükledim chromeyi devre dışı bıraktım hidden settings programıyla şuanda gram sorun yok
  7. yassek

Yardım Kapanıp Açılma Hk.

Selamünaleyküm, Satın aldığım Redmi Note 7 4/64 bugün geldi ama bir sıkıntı tespit ettim telefon Fanatik gibi sitelerde yeniden başlıyor, bu sorun neden olmakta kutuyu açıp sim kartları da taktım. Nasıl bir süreç uygulamalıyım ? Son sürüm olan ; 10.3.6.0 güncellendi Hard reset atıldı. Sadece...
  8. yassek

Rom Pixel Experience Pie (9.0)

Hocam kolay gelsin ilgili romu yüklediğine göre telefonunda TWRP var topjohnwu/Magisk adresinden Magisk-v19.1.zip ve MagiskManager-v7.1.2.apk dosyalarını indirin daha sonra telefonu kurtarma modu olan TWRP ile açıp sırasıyla Install daha sonra indirdiğiniz zip dosyasını seçtikten sonra yükleyip...
  9. yassek

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

Herkese selamlar, Sık sık rom değiştirenler için aşağıdaki programı buldum. :) https://play.google.com/store/apps/details?id=balti.migrate&hl=tr
  10. yassek

Rehber Miui Bloatware, Android Sistemi Pil Tüketimi ve Gizlilik (Güncel Çözüm)

Hızlı şarj olayına ancak musabcel hocam cevap verebilir sürekli rom kurduğu için birde musabcel hocam e romu test etme ve youtubeye inceleme videosu çekecek şekilde yapma şansınız var mı ? Mi5 için güncel rom listesi : /e/ image ROM download
  11. yassek

Aslında opengapps ile sadece temel özelliklerin olduğu toplu paketleri indirip kurabilirsin. Apk olarakta tek tek kurmak olabilir aslında ama Google Hizmetlerin düzgün çalışacağını garanti edemeyiz.
  12. yassek

Telefonların fiyatlarının düşük olmasından belliydi. Big Data diye bir terim var isterseniz internetten bir araştırın derim, büyük küçük neredeyse bir çok noktada telemetry yani veri toplama yapılmakta. 1557064774 Kolay gelsin tam gizlilik ile ilgili şöyle bir rom buldum benim mi5 ile de...
  13. yassek

Rom Pixel Experience Pie (9.0)

Hayır ilk önce twrp ile partitionları silip daha sonra bunu yüklemen gerekecektir. Kolay gelsin
  14. yassek

İşin ilginç yani fingerprint yani parmak izi okuyucu servisi de veri gönderme işlemi yapıyor yani anladığım kadarıyla arama bölümüne fingerprint yazın veri kullanımına bakın derim. Ayrıca bu bilgiler için teşekkür ederim. O zaman MIUI romlarının güvenilirliğinin gözden geçirilmesi gerekir sağlam...
  15. yassek

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Kolay gelsin xiaomi.eu Mi5s üzerinden port edip 10.3 sunmuştu. Sizin sürüm 10.2 mi yoksa 10.3 mü?
Üst Alt