yassek kullanıcısının son içeriği

1. yassek

Satıldı KUULAA Marka Hızlı şarj Aleti 36W

Redmi note 7 telefonum için almak istiyorum nasıl halledebiliriz ? Kargo ücreti tahmini ne kadar tutar mümkünse bana PM atabilir misiniz?
  2. yassek

Satıldı KUULAA Marka Hızlı şarj Aleti 36W

Hocam hayırlı satışlar hala var mı elinizde Stoya
  3. yassek

Rom [Android 10] Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.1.0 QFGMIXM İndirme Bağlantısı

Erişilebilirlikten animasyonları kapatınca telefon gayet hızlı çalışıyor hele bu sürümde 11.0.6.0 göre bir tık daha hızlı
  4. yassek

Soru Ezan okuma bildirimi gelmiyor.

Prayer Times (Namaz Vakti) - Apps on Google Play bu program daha iyi senelerdir kullanıyorum bildirimle ilgili problem yaşamadım
  5. yassek

Gcam [Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]

Önerilen ayarların albüm linki boş kardeşim
  6. yassek

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Bu başlıktaki romlar redmi note 7 için sizin telefonunuz ise redmi 5 plus cihazın brick olma durumu var buradaki tonları yüklemeyin
  7. yassek

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Gelebilir. İsterseniz güncelleştirmeyi indirip Manuel olarakta kurabilirsiniz veya MIUI 11 e direkt yükseltebilirsiniz
  8. yassek

Uygulama Hidden Settings v6.35

Var hocam xiaomi adb tool diye bir Java tabanlı bilgisayar yazılımı var oradan kaldırabilirsiniz https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://github.com/Saki-EU/XiaomiADBFastbootTools&ved=2ahUKEwjq1sfXpO3kAhWKr6QKHYGpDYAQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw0vgO6slGIv_PSOuHHMwGIK
  9. yassek

Diğer Redmi Note 7 Kamera korumalı şeffaf kılıf.

Xiaomi Redmi Note 7 Vega Yüzüklü Tank Kapak Kılıf Bu kılıfta güzel kamerayı çok güzel koruyor,biraz kalın yaptı ama tank oldu
  10. yassek

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Herkese selam bu ön kamerada ters çekme özelliğini kapatan bir kamera modu var mı
  11. yassek

Soru 10. 3.5 güncelleme pil tuketim

10.3.6 sürümüne yükseltebilme imkanın var mı
  12. yassek

Yardım Chrome Fanatik

Brave tarayıcısını kurun hem reklam engelleme özelliğine sahip hemde chrome tabanlı. Reset atmasıda muhtemelen reklamlardan dolayı. Ben braveyi yükledim chromeyi devre dışı bıraktım hidden settings programıyla şuanda gram sorun yok
  13. yassek

Yardım Kapanıp Açılma Hk.

Selamünaleyküm, Satın aldığım Redmi Note 7 4/64 bugün geldi ama bir sıkıntı tespit ettim telefon Fanatik gibi sitelerde yeniden başlıyor, bu sorun neden olmakta kutuyu açıp sim kartları da taktım. Nasıl bir süreç uygulamalıyım ? Son sürüm olan ; 10.3.6.0 güncellendi Hard reset atıldı. Sadece...
  14. yassek

Rom Pixel Experience Pie (9.0)

Hocam kolay gelsin ilgili romu yüklediğine göre telefonunda TWRP var topjohnwu/Magisk adresinden Magisk-v19.1.zip ve MagiskManager-v7.1.2.apk dosyalarını indirin daha sonra telefonu kurtarma modu olan TWRP ile açıp sırasıyla Install daha sonra indirdiğiniz zip dosyasını seçtikten sonra yükleyip...
  15. yassek

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

Herkese selamlar, Sık sık rom değiştirenler için aşağıdaki programı buldum. :) https://play.google.com/store/apps/details?id=balti.migrate&hl=tr
Üst Alt