Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note 8 cihazıma uyumlu pixel os recovery yükledim ve tekrardan recoveryde başlat dedim ve fastbootta kaldı. pc android olarak görüyor ama ne minimal adb tool ne de mi flash tool telefonu görmüyor. ne yapabiliirim? forumdaki bütün driverları yükledim. hiçbir şey değişmedi.
Telefona kamera için olan modülü yükleyince düzelir dedim yine olmadı
aşağıda işaretlediğim kısmı açıyorum gir çık yapınca tekrardan gidiyor anlamadım sebebini bilen varsa aydınlatabilir mi teşekkürler
imei numarasında sıkıntı yok (kendim atmıştım)
cihaz test uygulamasında böyle gözüküyor...
arkadaslar rn9 pro twrpde iken (rom yok içinde) birden ekran gitti sarja taktım 1 gece
boyunca sadece buradaki ışık yanıp sönüyor sebebi nedir anlayamadım hiçbir şekilde açılmıyor
miui eu 12.5 vardı root atarken brick oldu onu kurtarayım derken iyice gitti twrpden çıkılmıyordu temiz kurulum her şey denedim 3 farklı android 11 uyumlu twrp denedim yine de olmuyor kurulum en sonunda mi flashla global eom kurdum tekrar eskisi gibi eu ya dönmek istiyorum her zamanki işlemleri...
arkadaslar malum islem icin telefonu com4 olarak okutmam lazım pcye. yeni formatladım pcyi ve ekranda gördüğünüz gibi bütün gerekli yazılımları yükledim fakat hala okumuyor. 3 gündür çözemedim sorunu. var mı bilgisi olan? usb hata ayıklama açık ve cihaz rootlu.
eu rom yüklemek amaçlı system wipe yapıyorum ama ilk fotodaki hatayı alıyorum ve çözümünü hala bulamadım. Rootlu olduğu halde.
2. Fotodaki gibi adaway kurmaya çalışıyorum ilk kez böyle bir hata alıyorum sorunun aynı şeyden kaynaklı olduğu kanaatindeyim.
Ve yine rootlu vanced yüklenmiyor. Lucky...
1.5 senelik mi 8 se serüvenine nokta koymayı düşünüyorum ama ilk önceliğim kamera. Evet 2500 liraya kadar en iyi kameralardan birisi mi 8 se olabilir ama artık işlemcisi ve bataryası yetersiz geldi. Ne önerirsiniz bu fiyata kadar marka model fark etmez. Ama ekran amoled olursa harika olur çünkü...
Arkadaslar ikisini de SAI ile denedim ama yükleme başarısız diyor. MIUI optimizasyonu kapatmanız gerek diyor fakat şöyle ki MIUI 12 ile geliştirici seçeneklerinden bu özellik kalkmış. Magisk ile flaşlanan sürüm de var ama o da çok eski sürüm onu istemiyorum. Şu ssteki sürümü kullanan var mı...
Arkadaşlar telefona 1.5 gblik gta vc obbsini atmıştım fakat daha sonra geri sildim ama depolamadan 1.5 gb alan geri düşmedi. ayarlarda depolama bölümünde çeşitli dosyalar kısmında hala alan kaplıyor fakat tıkladıgımda gözükmüyor. Dosyalardaki bütün dosyaları (gizli dosyalar da dahil)...
İlgili ekran kaydı
Yeni masik x 9.4 güncellemesi ile mi yoksa google asistandan dolayı mı bilmiyorum fakat yanlışlıkla keşfettim. Size de göstermek istedim.
Telefonda Google ve Google Asistan uygulaması yüklü olmalı.
Modem test araçlarına girmiştim fakat hiçbir ayarı değiştirmedim. O zamandan beri arama yapılmıyor da gelmiyor da. Format atmak istemiyorum. Ne yapabilirim?
1581882163
Bekliyorum
Arkadaşlar uzun süredir android 9da ekteki gcami kullanıyodum fakat android 10 yapınca uygun sürüm bulamadım. Herkes kullandığı gcam sürümünü paylaşabilir mi lütfen..
Mi 8 se android 9 gcam
arkadaşlar bilgisayarım birden hiçbir telefonu görmemeye başladı. mi8 se, mi8 lite, mi 6 ve j7 2016 cihazlarını hiçbir şekilde okumuyor. daha 1 aya kadar hepsini görüyordu. sizce nasıl düzeltebilirim. gerçekten çok can sıkıcı bir hal aldı.