yasirb3n_ kullanıcısının son içeriği

1. yasirb3n_

Yardım Redmi 10 Prime TWRP Açılmıyor

dostlar selam cihazıma fastboot üzerinden twrp dosyası flashladım. vbmeta.img klasörlerini de yükledim fakat recovery moda geçtiğimde otomatik miui recovery açılıyor yardımcı olabilir misiniz
  2. yasirb3n_

Yardım Yurdışı + İmei Atılmış cihaza rom kurma hakkında (Redmi 10 Prime)

Üstadlar selamlar. Google'ın arama ve mesaj uygulamasının arayüzü gerçekten hoşuma gitmiyor. İğrenç birşey. Bu şekilde bir video gördüm. Sizce Cihazımda herhangi bir sorun olurmu? Video kısa özeti: MIUI Downloader isimli uygulamadan orjinal kurulu ve endonezya romu indiriyor...
  3. yasirb3n_

Soru Note 11 Pro mu, Note 10 Pro mu

Günlük kullanıma uygun bir cihaz alacağım fakat iki seçenek arasında kaldım. Pek fazla oyun ihtiyacım yok. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim
  4. yasirb3n_

Yardım Redmi 10 MIUI Recovery'de kalıyor

Üstadlar selam. Telefona rom attım. Endonezya selene romu. Fakat telefon kendi kendine yeniden başlayıp recovery moda giriyor ve altında kırmızı bi şekilde nv data is corrupted yazıyor. Telefonu daha bugün aldım. Acil çözümlerinizi bekliyorum
  5. yasirb3n_

Yardım SP Flash Tool Firmware sorunu

Abilerim selamlar. Casper Via E4 telefonumun ekranını yeni değiştirdim. Dokunmatiği kalibre etmek için yanında bir cd geldi ve SP Flash Tooldan telefona flashlamam gerekiyor fakat bu ekranda kalıyor. Şarj soketimi ve şarj aletimi yeni değiştirdim. Qualcomm driverı yükledim. Downloada bastıktan...
  6. yasirb3n_

Yardım Casper Via E4 nasıl rootlanır

hocalarım selamlar yeni almış olduğum casper via e4 model cihazın twrp dosyasını bulamadım ben bu cihazı nasıl rootlarım?
  7. yasirb3n_

Alış Evinde kullanmadığı telefonu olan var mı ?

Evet abilerim başlıktanda anlayacağınız gibi beni idare edecek bi telefona ihtiyacım var. Yaklaşık 4 5 aydır falan telefonsuz kaldım son çareyi de burda buldum belki yardımcı olabilirsiniz. Bozuk olsa da olur en kötü yaptırır kullanırım. Elinde olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim
  8. yasirb3n_

Yardım Samsung Galaxy Grand 2 (SM-G7105) LineageOS 14.1 kurulumu hakkında yardım

Dostlar selamlar konuyu fazla uzun tutmayacağım Galaxy Grand 2 Kullanıyorum. Android sürümüm 4.3 Jellybean. Android sürümü eski olduğu için instagram da falan çok sıkıntı çekiyorum biraz araştırdım ve böyle bişey buldum. Forumda bahsedilenleri az çok denedim fakat yapamadım. Linke bakıp nasıl...
  9. yasirb3n_

Yardım Samsung Galaxy Grand 2 (SM-G7105) LineageOS 14.1 kurulumu hakkında yardım

Dostlar selamlar konuyu fazla uzun tutmayacağım Galaxy Grand 2 Kullanıyorum. Android sürümüm 4.3 Jellybean. Android sürümü eski olduğu için instagram da falan çok sıkıntı çekiyorum biraz araştırdım ve böyle bişey buldum. Forumda bahsedilenleri az çok denedim fakat yapamadım. Linke bakıp nasıl...
  10. yasirb3n_

Yardım SM-G7105 Downloading.. Ekranında kaldı

Selam dostlar elimde bir Samsung Galaxy Grand 2 (SM-G7105) cihaz var. Cihazı uzun süredir kullanmıyordum. Şimdi kullanma ihtiyacım oldu. Açmaya çalıştığımda ise ekranda şu şekilde bir yazı beliriyor Colud not do normal boot ddi : mmc_read failed ODIN MODE PRODUCT NAME: SM-G7105 CURRENT BINARY...
  11. yasirb3n_

Çözüldü EDL Moddan Rom Yüklemek

Selamlar arkadaşlar. Telefonum brick oldu. Ekranda The System Has Been Destroyed yazıyor. Bildiğim kadarıyla telefonu fastboot moda alıp miflashtool ile rom atabiliyoruz. Fakat telefonumun ses tuşları bozuk olduğu için fastboot a geçiş yapamıyorum. Bilgisayardan bi şekilde telefonu fastboota...
  12. yasirb3n_

Çözüldü Telefon Açılmıyor

Selamlar. Yaklaşık 2 hafta önce telefonun bataryasını değiştirdim. Bugün de arka cam kapak geldi. Cam kapağı düzgün ve temiz bir şekilde taktım. Yaklaşık yarım saat sonra telefonun kamerası gitti ve yeniden başlattım. Ve şuan telefon açılmıyor. Arka kapağı söküp açmayı denedim ama yinede olmadı...
  13. yasirb3n_

Çözüldü Recovery Silmek

Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. Çok aptalca birşey yaptım. Telefonumun bataryası şişti ve arkasındaki cam kapağı kırdı. Hem bataryayı hemde arka kapağını değiştirdim. Arka kapak sağlam olsun diye japon yapıştırıcısı damlattım. Şuan telefonun ses açma tuşu basılı kaldı. Ve telefonumu yeniden...
  14. yasirb3n_

Yardım Arkaplandaki Ses Gitmiyor

Selamlar arkadaşlar başlıkta da anlayacağınız gibi, atıyorum instagramda herhangi bi yayın açıyorum arkadan müzik açıyorum müziğin sesi bana geliyor fakat karşı tarafa gitmiyor. Sizce bu donanımsal mıdır? Yoksa ayarlardan mı birşeyi kurcalamam gerek
  15. yasirb3n_

Yardım Redmi Note 8 açılmıyor (Magisk)

Selamlar dostlar telefonuma orangefox kurdum ve magiski install ettim fakat ardından önbelleği temizleyip sistemi yeniden başlattım. Telefon Redmi ekranına geliyor ardından Redmi Note 8 yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıyor. Ardından açıldığında ise main menü kısmı geliyor. Telefonu nasıl...
Üst Alt