Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Daha önce mer bilişime garantiye kargo ile telefon gönderen oldu mu ? Veya herhangi bir şekilde garanti için veren oldu mu ? Olduysa kaç günde ilgileniyorlar ? Teşekkürler.
Selamun aleyküm. Oneplus5 aldım. Hemen ertesi gün elime ulaştı. Eft ile ödeme yapıp kargo beklemek yüzlerce referansı olmasına rağmen ilk defa alışveriş yapacağım için beni tereddüt ettiriyordu ama en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Ne zaman soru sorsam anında cevapladı. Eğer telefon...
Acaba "maçkolik" uygulamasını 10-15 dk kullanıp arkada chrome ile işlem yapabiliyormusunuz ? şahsen benim 3 gb ramli telefonum mi5 de maçkoliği açıp arka plana aldıktan sonra chrome da işlem yaparken takılmalar yaşıyorum.(Boşta 500-600mb ram varken)
2016 Aralık ayında bu sorundan dolayı konu...
Evet normal küçük boyutlu bitanesi vardı evde çok az bişey ıslattım iyi tutsun diye. Yapıştırıp yana doğru asılarak yani yan taraftan kaldırdım. Sonra geri takarken ilk yanları taktım sonra ortayı bastırdım ortadaki diş oturdu şuanda sorun yok.
Mi5 de on numara ama işte kasa sağlamlığı konusuna gelince mi6 ile ve diğer telefonlarla kıyaslandığında kendinden itiyor :D kılıfsız kullanmaya korkuyorum.
Mi5 de on numara ama işte kasa sağlamlığı konusuna gelince mi6 ile ve diğer telefonlarla kıyaslandığında kendinden itiyor :D kılıfsız kullanmaya korkuyorum.
2. Soruna yanıt vereyim evet telefon Android. Miui arayüzünün ismi. Global ve Çin romları farklı geliştiriciler tarafından geliştiriliyor. Global stabil romlarda Türkçe dil mevcut. (Mi6 için global stabil rom varmı bilgim yok) Çin romlarında Türkçe dil yok.
İlk sorun hakkında kesin bir bilgim...
Mi5 özellikleri bakımından her ne kadar aynı seviyede de olsa sağlamlık bakımından gofret gibi. Telefonu kılıfsız kullanmaya korkuyorum. Mi5 in mi5s den + yönü kamerasında OIS var mi5 de. Mi5s de yazılım olarak sıkıntılı. Ama benim tercihim mi5s olurdu.
Son olarak Mi6 yı bekleyin derim.