yasinknc kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom 12T PRO yardıma ihtiyacım var

Üstad imei gitmedi ve gayet güzel oldu. Sadece sorun mi flash yaparken oldu. Onuda cmd ile yükleme yaparak çözdüm. İlginiz alakanız için çok teşekkür <3
  2. Y

Tamamdır hocam. deneyecem ve buraya yazacağım
  3. Y

Çok teşekkür ederim ilgin için. Gerçekten çok yardımcı oldun. Hocamıza yazdım. Duruma göre ilerleyeceğim. Herkese iyi forumlar
  4. Y

Evet dediğiniz Evet telefon açılırken üstte açık kilit simgesi var. Taiwan hyper os u yükleyeceğim.(V816.0.12.0.ULFTWXM) İmei numaralarının gidip gitmeyeceğini öğrenmenin bir yolu yok mu yada giderse kendim imei numarası atabilir miyim fikriniz var mı?
  5. Y

Bl kilidi açık. Geliştiri seçeneklerinden baktım oem kilidi açık yazıyor. Eğer baktığım yöntem doğru ise. Çünkü 3 sene önce bir telefoncu direnç değişimi yapıp imei atmıştı. Ancak twrp yüklü değil. Mi recovery 5.0 yazıyor. Cihaz hakkında bildiklerim bu kadar. Fastboot ile yükleme yapmaksa herşey...
  6. Y

Bu arada taiwan romu yüklemek istiyorum. Çağrı kaydetme özelliğini kullanabilmek için. Bu detayıda eklemek istedim :)
  7. Y

Herkese iyi forumlar ve şimdiden ilgilenip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Yardıma ihtiyacım var. Şöyle ki; 12t pro cihazına sahibim. Direnç ve imei kayıtlı. Rootlu olduğu belli olmuyor ve dolayısıyla banka uygulamari sorunsuz çalışıyor. Belkide rootlu değildir. O bilgiye ulaşamadım. Miui da...
Üst Alt