Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstad imei gitmedi ve gayet güzel oldu. Sadece sorun mi flash yaparken oldu. Onuda cmd ile yükleme yaparak çözdüm. İlginiz alakanız için çok teşekkür <3
Evet dediğiniz
Evet telefon açılırken üstte açık kilit simgesi var. Taiwan hyper os u yükleyeceğim.(V816.0.12.0.ULFTWXM) İmei numaralarının gidip gitmeyeceğini öğrenmenin bir yolu yok mu yada giderse kendim imei numarası atabilir miyim fikriniz var mı?
Bl kilidi açık. Geliştiri seçeneklerinden baktım oem kilidi açık yazıyor. Eğer baktığım yöntem doğru ise. Çünkü 3 sene önce bir telefoncu direnç değişimi yapıp imei atmıştı. Ancak twrp yüklü değil. Mi recovery 5.0 yazıyor. Cihaz hakkında bildiklerim bu kadar. Fastboot ile yükleme yapmaksa herşey...
Herkese iyi forumlar ve şimdiden ilgilenip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Yardıma ihtiyacım var. Şöyle ki;
12t pro cihazına sahibim. Direnç ve imei kayıtlı.
Rootlu olduğu belli olmuyor ve dolayısıyla banka uygulamari sorunsuz çalışıyor. Belkide rootlu değildir. O bilgiye ulaşamadım. Miui da...