yasinh37 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Satış OnePlus 9 pro 12/256 sıfır silver grey

Hocam ilan eski yüksek ihtimal şuan bu fiyat değil
  2. Y

Satış Redmi Note 11 Uyguna Türkiye cihazı

Resmi Note 11 Türkiye Cihazi Cihazımız tertemiz sıfırdan farksız denecek bir temizliğe sahiptir. Aralık ayında alınmıştır aktif kullanılıyor. 4 aylık cihaz. Kutu fatura şarjı mevcuttur. Daha 20 ay garantisi devam ediyor. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur. 64GB veriyon. Fiyat:4750
  3. Y

Satış 67w Orjinal sarj seti

Merhabalar. Kesinlikle orjinal xiaomi 67w sarj seti. Xiaomi 67w orjinal Set linkten alabilirsiniz. Veya İstanbul bahcelievler elden olur
  4. Y

Çözüldü M11 Port Görüyor Ama Tepki Yok

Hocam cihaz dirençli galiba. Dirençli mi11 de edl moddan yazılım yüklemek için direnci tekrar yerine takmalari gerekiyormuş. Ayni sorunu bende yaşadım ve yazılımcı öyle söyledi
  5. Y

Satış Note 10S Türkiye 6/128 Temiz

Resmi Note 10S Temiz. Herşeyi kutu fatura mevcuttur. 18 ay civarında garantisi var. Sorunsuz sıkıntısız. 6/128 Türkiye distribütörü garantili
  6. Y

Soru 120 watt şarj aleti

Maalesef durmuyor
  7. Y

Çözüldü Mi 11 Eu Rom Kurduktan Sonra Çöktü

Hocam MIUI 14 dede brick oluyo mu mi 11
  8. Y

Yardım Mi11 direnç değişimi

hocam merhabalar. mi 11 için eu rom miui 14 çıktı. peki miui 14 te de brick oluyormu bir bilginiz varmı?
  9. Y

Satış Mi 10 pro Amiral 256/8 Temiz Kayıtlı

Mi 10 pro 8/256 temiz kayıtlı cihaz. Yanında spigen kılıf ve 33 watt şarj verilecektir. Kozmetik 10/8 alır. Çok yorumlamış sıkıntısız sorunsuz cihazdır. Yer: Bahçelievler İstanbul Fiyat=8300. Takas yoktur. Pazarlık cihaz başında ikram olarak olur
  10. Y

Rom Xiaomi Mi 11 - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Hocam şimdi dirençli mi 11 cihazlar miui 13 de çöküyor diye biliyorum. Hiç denemedim ama. Bu miui 14 de de geçerli mi acaba?
  11. Y

Yardım Mi11t Pro Sürekli kapanıp açılıyor.

Hocam facebooktan vs mi aldınız kimden aldınız yanlışlıkla bizde almayalım
  12. Y

Yardım Mi 11 twrp den sonra çökü acill

Miui 13 ler diye biliyorum. Aosplarda sorun olmaz gibi
  13. Y

Yardım Mi 11 twrp den sonra çökü acill

Hocam mi 11 cihaza miui 13 yüklemeyin edl moda atiyor diye çok kez duydum. Twrp den degildir romdandir büyük ihtimal bu düz mi 11 ler böyle oluyor
  14. Y

Yardım Adaptör ve Kablo Lazım

Hocam samsung 15w mevcut. Adaptör ve 1.5 metre kablo. Adaptör siyah kablo beyaz
  15. Y

Soru 120 watt şarj aleti

550 tl adaptör ve kablo. Sıfır hiç kullanılmadı. Türk fiş
Üst Alt