Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi Note 11 Türkiye Cihazi
Cihazımız tertemiz sıfırdan farksız denecek bir temizliğe sahiptir. Aralık ayında alınmıştır aktif kullanılıyor. 4 aylık cihaz. Kutu fatura şarjı mevcuttur. Daha 20 ay garantisi devam ediyor. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur. 64GB veriyon. Fiyat:4750
Mi 10 pro 8/256 temiz kayıtlı cihaz. Yanında spigen kılıf ve 33 watt şarj verilecektir. Kozmetik 10/8 alır. Çok yorumlamış sıkıntısız sorunsuz cihazdır. Yer: Bahçelievler İstanbul Fiyat=8300. Takas yoktur. Pazarlık cihaz başında ikram olarak olur
Evet öncelikle herkese selamlar. Hint model redmi note 10 pro kullanicisiyim. Almayı düşünen kişiler için kendi kullanım tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Telefonun artılarını anlatayım
+Telefon bir tık büyük olmasına rağmen ince ve çok ağır değil. F2 pro ve mi 10 pro kullanmıştım onlara göre...
Bu ayın 20sinde bir cihaz bl kilidi açtım. Bugün 25 i ve aynı hesapla tekrar açmaya çalıştığımda ayda bir cihaz açılabilir hatası verdi. Peki şimdi ay derken. 20 sinde açmıştım kilidi o tarihten itibaren 30 gün mü? Yoksa 5 gün sonra Ağustos ayına gireceğiz. 5gun sonra tekrar açılır mı?
Elimde 2 adet redmi note 10 pro var. Birine a diyelim birine b. A cihazdaki efs dosyasını B cihazına yükleyip b cihazda düzenledikten sonra tekrar a cihazına yüklemek istiyorum. Bir sıkıntı yapar mı?
Telefonum poco f2 pro. Bu telefonda nerdeyse çoğu miui sürümünü denedim. MIUI 13 sürümünü de yükledim (eu rom) Ve bana gayet hızlı ve stabil. Başka cihaz kullananlar ise miui 13 ün çok kötü olduğunu belirtmiş. 12.5 dan çok çok daha iyi bir sürüm. Hızı gayet iyi ve yeni özellikler çok hoş...
Tertemiz 10/9 temizlikte hatta çizilmesin diye kaplama yaptırdım. Herşeyi çalışıyor sorunsuz bir cihaz. Kayıdı yapılı. Global versiyon. Şarj cihazı yanında vardır. Çok çok ufak bir detayı var. Çok çok nadiren kamera açılınca ufak bir ses geliyor ama çok nadiren. Hiçbirşeye engel değil ben...
Herkese merhabalar. MIUI 12.5 and11 sürümünde çok çok başarılı bir kamera uygulamasi var. Ama sürümün kendi o kadar stabil değil. Ben MIUI 11 veya 12 (and10). Bu sürümlere 12.5 daki kamera uygulamasını yüklemek istiyorum lütfen yardım eder misiniz? Bayağı uğraştım bir çözüm bulamadım.Yani 12.5...