yasinh37 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Satış Redmi Note 11 Uyguna Türkiye cihazı

Resmi Note 11 Türkiye Cihazi Cihazımız tertemiz sıfırdan farksız denecek bir temizliğe sahiptir. Aralık ayında alınmıştır aktif kullanılıyor. 4 aylık cihaz. Kutu fatura şarjı mevcuttur. Daha 20 ay garantisi devam ediyor. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur. 64GB veriyon. Fiyat:4750
  2. Y

Satış 67w Orjinal sarj seti

Merhabalar. Kesinlikle orjinal xiaomi 67w sarj seti. Xiaomi 67w orjinal Set linkten alabilirsiniz. Veya İstanbul bahcelievler elden olur
  3. Y

Satış Note 10S Türkiye 6/128 Temiz

Resmi Note 10S Temiz. Herşeyi kutu fatura mevcuttur. 18 ay civarında garantisi var. Sorunsuz sıkıntısız. 6/128 Türkiye distribütörü garantili
  4. Y

Satış Mi 10 pro Amiral 256/8 Temiz Kayıtlı

Mi 10 pro 8/256 temiz kayıtlı cihaz. Yanında spigen kılıf ve 33 watt şarj verilecektir. Kozmetik 10/8 alır. Çok yorumlamış sıkıntısız sorunsuz cihazdır. Yer: Bahçelievler İstanbul Fiyat=8300. Takas yoktur. Pazarlık cihaz başında ikram olarak olur
  5. Y

Satış 120w orjinal şarj

Orjinal 120w adaptör kesinlikle orjinaldir. Yer İstanbul. Sıfır hic kullanılmadı
  6. Y

Yardım Cihazın sistemde gözüken ismini nasıl değiştiririm

Mesela sosyal medya uygulamalarında cihazın ismi yazıyo. Bu adı telefondan nasıl duzenleyebilirim? Root vs gerekirse yaparım sıkıntı olmaz
  7. Y

İnceleme Hint note 10 pro hakkındaki yorumlarım

Evet öncelikle herkese selamlar. Hint model redmi note 10 pro kullanicisiyim. Almayı düşünen kişiler için kendi kullanım tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Telefonun artılarını anlatayım +Telefon bir tık büyük olmasına rağmen ince ve çok ağır değil. F2 pro ve mi 10 pro kullanmıştım onlara göre...
  8. Y

Yardım Bir Hesap Kaç cihaz açar?

Bu ayın 20sinde bir cihaz bl kilidi açtım. Bugün 25 i ve aynı hesapla tekrar açmaya çalıştığımda ayda bir cihaz açılabilir hatası verdi. Peki şimdi ay derken. 20 sinde açmıştım kilidi o tarihten itibaren 30 gün mü? Yoksa 5 gün sonra Ağustos ayına gireceğiz. 5gun sonra tekrar açılır mı?
  9. Y

Soru Bir efs dosyasını Farklı cihaza yükleme

Elimde 2 adet redmi note 10 pro var. Birine a diyelim birine b. A cihazdaki efs dosyasını B cihazına yükleyip b cihazda düzenledikten sonra tekrar a cihazına yüklemek istiyorum. Bir sıkıntı yapar mı?
  10. Y

Yardım Kasa gıcırdaması Note10pro

Kasanın alt ve üstünden elle ittirince kasa gicirdiyor. Sizde durum nedir? Buna bir çare bulunurmu cidden moralimi bozuyor
  11. Y

MIUI 13 MIUI 13 hakkında bilgi

Telefonum poco f2 pro. Bu telefonda nerdeyse çoğu miui sürümünü denedim. MIUI 13 sürümünü de yükledim (eu rom) Ve bana gayet hızlı ve stabil. Başka cihaz kullananlar ise miui 13 ün çok kötü olduğunu belirtmiş. 12.5 dan çok çok daha iyi bir sürüm. Hızı gayet iyi ve yeni özellikler çok hoş...
  12. Y

Satış Tertemiz Mi9 128GB

Tertemiz 10/9 temizlikte hatta çizilmesin diye kaplama yaptırdım. Herşeyi çalışıyor sorunsuz bir cihaz. Kayıdı yapılı. Global versiyon. Şarj cihazı yanında vardır. Çok çok ufak bir detayı var. Çok çok nadiren kamera açılınca ufak bir ses geliyor ama çok nadiren. Hiçbirşeye engel değil ben...
  13. Y

Yardım Sistem Uygulamasını Değiştirme

Herkese merhabalar. MIUI 12.5 and11 sürümünde çok çok başarılı bir kamera uygulamasi var. Ama sürümün kendi o kadar stabil değil. Ben MIUI 11 veya 12 (and10). Bu sürümlere 12.5 daki kamera uygulamasını yüklemek istiyorum lütfen yardım eder misiniz? Bayağı uğraştım bir çözüm bulamadım.Yani 12.5...
  14. Y

Yardım Mi 9 İmei alınamıyor ne demek?

Mi 9 var şebeke gelmiyor. *#06# yaptığımda imei alınamıyor deniyor ne yapılması lazımdır?
  15. Y

Satış Mi 9T pro Temiz mavi 128GB

Mi 9t pro 128 hafiza 6 ram. Amoled ekran. Temiz cihaz. Ekrandan parmak izi popup kamera vs bs
Üst Alt