Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim durum şöyle pitblack üzerinden telefonu sıfırlayacakken yanlışlıkla romu sildim kurtarayım diye uğraşırken pb de gitti , cihaz fastbootda kaldı ,internetteki pb veya twrp yükleme videolarının tamamını izledim fakat ne oluyorsa artık bi türlü kuramadım,yardımcı olursanız çok çok...
Beyler xiaomi mi 6x kullanıyorum Android 8de iken wifi kurabiliyordum(wifi warden ve wpa wps connect ile) fakat şimdi Android 9 ile wps tuşu kaldırıldı.Şimdi herhangi bir uygulama ile kırabilir miyim veya wpsyi herhangi bir şekilde açabilir miyim?
Dün xiaomi mi 6x telefonumda rom güncellemesi yapmak istedik eu stabil rom kuracaktım fakat yanlışlıkla çin romu kurdum ve nasıl olduysa twrp silindi ve şimdi güç tuşu+ ses açma tuşunu basılı tutunca 3 seçenekli bişey çıkıyor ilk başta bu dediğim yer çinceydi ama şimdi ingilizce oldu .abd den...
abiler selamun aleyküm xiaomi mi6x telefon kullanıyorum dün yanlışlıkla stabil eu rom yükleyeceğime çin romu yüklemişim ve sadece çince ve ingilizce dili var.
tekrardan başka rom kuramıyorum sanırım twrp yi bozdum.tuşlardan twrp ye girmiyor pc üzerindende girince şifre istiyor wipe yapıyorum bu...