Yasinbolat60 kullanıcısının son içeriği

1. Yasinbolat60

Yardım Hızlı Şarj Sorunu

bende de soyle bır sıkıntı var beta rom yuklu hızlı samsung sarj aletıyle sarj edıyorum telefon hızlı doluyor fakat sarj takınca charging yazıyor hızlı sarj felan yazmıyor sımdı hızlımı sarj edıyor yavasmı sarj edıyor cozemedım 1562152065 Bu şekilde sorun
  2. Yasinbolat60

Yardım Mobil veri internet alamıyorum

aynı sorun benımde basıma gelmıstı sim kart yeniledim öyle cözdüm bazen telefonlar durduk yere sım kart secıyor ve ne hıkmetse mobıl verı den ınternet acmıyor aramalara acık oluyor sureklı olan bırsey olsa buyuk sıkıntı acar mılletın basına :D
  3. Yasinbolat60

Yardım Samsung Note 3 N9005 İMEİ UÇTU

note 3 ve note 4 lere imail atılmıyor dıye biliyorum ben
  4. Yasinbolat60

Yardım J7 core pubg depolama izni hatası

kardesım uygulama yöneticisine girip oyunu bulucaksın izinler kısmında dosya kayıt seceneği var ona izin ver dıyeceksın sorun cözülecektir.. 1562147652 telefonunda 3. party hangi uygulamalar var bana soylersen bazı uygulamar ızınlerı kısıtlıyor gözden gecır yukledıgın uygulamaları
  5. Yasinbolat60

Yardım yeni aldiğim mi se 8 twrp sorunu kurulmuyor ?

tamam denicem olumlu sonuc olursa donus yaparım tesekkurler 1562143465
  6. Yasinbolat60

bootloder kılıdı acık beta rom yuklenmıs zaten cınce rom yok ve unlocked yazıyor acık degılmı
  7. Yasinbolat60

denedım hepsınde sonuc aynı bir türlü gelmiyor ama cihaz normal olarak acılıyor anlamıs degılım
  8. Yasinbolat60

evet inceledım oda olmadı kabul etmedı
  9. Yasinbolat60

BU BASLIK UYGUNMUDUR FATİH BEY FORUMDA YENI OLDUGUM ICIN BİLMİYORUM K.B
  10. Yasinbolat60

Kaç tane twrp yükledim olmadı kullandım sureme uygun twrp olan varsa bana link verebilir mi
  11. Yasinbolat60

Satış 5 GÜNLÜK Mİ 8 SE 6/64 SATILIKTIR.. İLGİLENEN GELSIN İÇERİ

Tamam en kısa sürede atıyorum teşekkürler
  12. Yasinbolat60

Satış 5 GÜNLÜK Mİ 8 SE 6/64 SATILIKTIR.. İLGİLENEN GELSIN İÇERİ

ARKADASLAR COK MERAKLA ALDIM Mİ 8 SE 6/64 GB FAKAT BU ROM ATMAYDI TWRP İŞLERİYDİ BANA GELMEZ ALİŞAMADIM CİHAZA TELEFONDA CİZİK YOK ETİKETİ ÜZERİNDE ALDIGIM YAZLIM UZERINDE OYNMADIM BILMEDIGIM ICIN BIRDE IMAIL ATIRMADIM 1700 TL PARA VEREREK ALDIGIM CİHAZİ 1350 TL SON FIYAT OLARAK SATIYORUM YER...
Üst Alt