Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende de soyle bır sıkıntı var beta rom yuklu hızlı samsung sarj aletıyle sarj edıyorum telefon hızlı doluyor fakat sarj takınca charging yazıyor hızlı sarj felan yazmıyor sımdı hızlımı sarj edıyor yavasmı sarj edıyor cozemedım
1562152065
Bu şekilde sorun
aynı sorun benımde basıma gelmıstı sim kart yeniledim öyle cözdüm bazen telefonlar durduk yere sım kart secıyor ve ne hıkmetse mobıl verı den ınternet acmıyor aramalara acık oluyor sureklı olan bırsey olsa buyuk sıkıntı acar mılletın basına :D
kardesım uygulama yöneticisine girip oyunu bulucaksın izinler kısmında dosya kayıt seceneği var ona izin ver dıyeceksın sorun cözülecektir..
1562147652
telefonunda 3. party hangi uygulamalar var bana soylersen bazı uygulamar ızınlerı kısıtlıyor gözden gecır yukledıgın uygulamaları
ARKADASLAR COK MERAKLA ALDIM Mİ 8 SE 6/64 GB FAKAT BU ROM ATMAYDI TWRP İŞLERİYDİ BANA GELMEZ ALİŞAMADIM CİHAZA
TELEFONDA CİZİK YOK ETİKETİ ÜZERİNDE ALDIGIM YAZLIM UZERINDE OYNMADIM BILMEDIGIM ICIN BIRDE IMAIL ATIRMADIM 1700 TL PARA VEREREK ALDIGIM CİHAZİ 1350 TL SON FIYAT OLARAK SATIYORUM YER...