YasinBayram kullanıcısının son içeriği

1. YasinBayram

Çözüldü Volte Sorunu

Merhabalar.Cihaz Mİ10T. hat Türk Telekom . Volte açmak istiyorum ama açamıyorum. Kısa mesaj attım Cihaz desteklemiyor diyor. Uygulamadan baktım aynı sorun.başka telefona baktım yine olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım İMEİ tablet İmei gözüküyor o yüzden Desteklemeyen bi cihaz İmei diyor. Bu...
  2. YasinBayram

Çözüldü Sıcaklık Prop Kodu

Merhabalar. pubg mobile oyuncusuyum.Mi 10T cihaz kendini ısındığı zaman ortamala 40 derecenin üstüne çıktığında korumaya alıyor,fps düşürüyor vs.vs hepimiz biliyoruz. şimdi DFPS kapatsak bile bi ağırlık oluyor. Benim sorum bu dereceyi prop kodlarından düzenlesek 45 48 derece felan yapsak işe...
  3. YasinBayram

Çözüldü Kilit Ekranı

Arkadaşlar merhabala. İşaretlemiş olduğum uygulamaları değiştirmek istiyorum ama bulamadm. Mesela soldaki duvar kağıdı döngüsü nasıl geldi oraya bılmıor . MiKumanda vardı orada. Yardımlarınızı bekliyorum
  4. YasinBayram

Yardım FPS Sorunu

Merhabalar. Mi 10 T cihazda PubgMobile Oynarken 90 fps den bir süre sonra 60 fps e düşüyor bazı Geçici çözümler buldum ama Tam anlamıyla kalıcı bir çözüm bulamadm . Isınınca oluyor diyolar ama canavar gibi telefon . Devre dışı bırakma gibi bir ihtimalimiz varmı ? Yardımlarınızı Bekliyorum...
  5. YasinBayram

Çözüldü Mi 10 T FPS SORUNU pubg mobile

Merhabalar. 90 fps oynarken birden 60 fps oluor ne yaptıysam olmadı. Pil ayarları vs.vs. gözünüzü sevim varmı bir bilgisi olan yardım edebilecek çaresi yokmu bu işin . Teşekkürler...
  6. YasinBayram

Ekran Görüntüsü

Cihazım Mi10T. Ekran fotosunu aldığım zaman GÖNDERe basıyorum ama İMAJ ŞİFRESİ ÇÖZÜLEMEDİ hatası veriyor. O çekilen fotoda galeride gözükmüyor ama dosya yöneticisinde var . Ama dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hasarlı diyor. Yardım lütfen.
  7. YasinBayram

Yardım Ekran görüntüsü sorunu

Cihazım Mi10T. Ekran fotosunu aldığım zaman GÖNDERe basıyorum ama İMAJ ŞİFRESİ ÇÖZÜLEMEDİ hatası veriyor. O çekilen fotoda galeride gözükmüyor ama dosya yöneticisinde var . Ama dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hasarlı diyor. Yardım lütfen.
Üst Alt