YasinAcar kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rehber Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Az önce denedim sil ve sürüme geç yazısı çıktı bilgi olaraktta yedeğinizi alınız çıktı iptal ettim tekrar denedim aynı hatayı verdi malesef :) Şuanlık açık değil malesef
  2. Y

Rehber Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

beta sürüm kullanıyorum 8.1.11 sürümünden kararlı 9.2.2.0 sürüme geçmek istiyorum bu uyarıyı alıyorum neden acab bilgisi olan varmı ? Geçerli Android sürümü Kurtarma paketindekikinden farklı gibi görünüyor.Şimdi cihazınızı Hızlı açılış modunda yanıp sönmeye başlayın. türkçesi bu
  3. Y

Yardım Mi6 donma, resetleme, kapanma sorunları

Şuan Android 8.0 oldu mıuı 8.1.11 oldu fena bişey donma vs yok ortadan kalktı şuanlık bakalım
  4. Y

Usta öncelikle hayırlı olsun başarıya ulaştığınız için :) tekrar mi6 teknosa vs gibi yerlerden alınır tahminimce mi6 çok özellikli bir cihaz bu sorunlar olmasa bende aynı senin durumu yaşıyorum,ilk sıralar donmalar yoktu ekrak kesikliği vardı sonradan azaldı donma başladı şuan günde 1 veya 2 kez...
  5. Y

Çözüldü Bootlader kilidini açılmış telefon Garanti kapsamından çıkıyormuş doğru mu?

Hocam valla 2-3 kere aradım farklı kişilere sordum bootlader kilidini açarsanız garanti dışı kalır cihazınız dediler ses kayıtları da mevcut
  6. Y

Yardım xiaomi mi 6 ekran donma sorunu [ACİL YARDIM]

Aynı sıkıntı bende de var sürekli oluyordu ayarlardan ek ayarlardan geliştirici seçenekleri kapatın minimum seviyeye dğşer benim günde 1 veya 2 kez donuyor en fazla
  7. Y

Yardım Miui 9 mi 6 da sorunlar yaşiyorum

Tamamdır ustam eyvallah çok sağolun hallederim ben fakat yanlış bişey yaparım diye korkuyorum
  8. Y

Ustam uygun olur yada telefonda halledilir gibi umuyorum bt kilidini açayım o zaman
  9. Y

Ovv usta çok iyi be
  10. Y

Valla çok iyi olur ustam sürekli donma yaşıyorum
  11. Y

De Delta garantili hocam sizin yer neresi
  12. Y

Peki garanti dışı kalma mevzusu nedir biri diyor garanti dışı kalıyor biri kalmıyor diyor
  13. Y

Usta bende zaten 12.14 beta kurulu
  14. Y

Ben nasıl indirebilirim hocam bt klidi açmak zorunlu mu
  15. Y

Ustam ben gözdemir arkadaşa söyledim
Üst Alt