Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce denedim sil ve sürüme geç yazısı çıktı bilgi olaraktta yedeğinizi alınız çıktı iptal ettim tekrar denedim aynı hatayı verdi malesef :)
Şuanlık açık değil malesef
beta sürüm kullanıyorum 8.1.11 sürümünden kararlı 9.2.2.0 sürüme geçmek istiyorum bu uyarıyı alıyorum neden acab bilgisi olan varmı ?
Geçerli Android sürümü Kurtarma paketindekikinden farklı gibi görünüyor.Şimdi cihazınızı Hızlı açılış modunda yanıp sönmeye başlayın.
türkçesi bu
Usta öncelikle hayırlı olsun başarıya ulaştığınız için :) tekrar mi6 teknosa vs gibi yerlerden alınır tahminimce mi6 çok özellikli bir cihaz bu sorunlar olmasa bende aynı senin durumu yaşıyorum,ilk sıralar donmalar yoktu ekrak kesikliği vardı sonradan azaldı donma başladı şuan günde 1 veya 2 kez...
Aynı sıkıntı bende de var sürekli oluyordu ayarlardan ek ayarlardan geliştirici seçenekleri kapatın minimum seviyeye dğşer benim günde 1 veya 2 kez donuyor en fazla