Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamin aleyküm teknosada cihazı inceleyip yurtdışı note 11 pro aldim fakat kamera çamur gibi telefonn sarjda çok ısınıyor ve sarjida cabuk bitiyor sebep ne olabilir yazilim la ilgili midir. simdiden teşekkür ederim
Selamın aleyküm. Mi box ta youtube izlerken sürekli reklam cikiyor bu reklamlari kapatmanın bi yolu varmıdır yada reklamsız youtube uygulamasi varmidir yardimci olursaniz sevinirim. Birde normal uydudaki kanallari izlemek icin hangi uygulamayi yuklemem lazım.Teşekkürler
Selamlar arkadaşlar ben bu gün ekran kaydediciden telefonda bi video cektim ve çöp kutusundan geri getiririm diye sildim videoyu ama geri getirme düğmesine tikladim video kayboldu ne galeriye geldi nede çöp kutusunda var geri vetirme ihtimalim varmi teşekkürler
selamlar. geliştirici seçeneklerinden genişlik diye bi yer vardı oraya tıkladığımda 3 haneli bir sayı vardı ben onu yanlışlıkla 4 hane yaptım ve telefon kapandı kurtarma modunda acılıyor ve reboot ettiğimde miui yazısından sonra tekrar kapanıyor yardım lütfen
Selamin aleyküm arkadaşlar Note 9 pro kullanıyorum 4.5 G de arama yaptigimda direk arama sonlandırıldı diyor ancak 3G ye alinca arama yapabiliyorum çözümünü bilen varmi . Teşekkürler