Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı günler.yaklaşık 4 yıldır kullandığım mi9t pro telefonumun bataryası şişmeye başlamıştı. bulunduğum ilde batarya değişimi için bir telefoncuya götürdüm değiştirdiler haliyle orjinal batarya değil.o günün akşamına telefon kapandı açılmadı.ertesi güne tekrar gittim bu kez yine değiştirdiler...
hayırlı günler.yaklaşık 4 yıldır kullandığım mi9t pro telefonumun bataryası şişmeye başlamıştı. bulunduğum ilde batarya değişimi için bir telefoncuya götürdüm değiştirdiler haliyle orjinal batarya değil.o günün akşamına telefon kapandı açılmadı.ertesi güne tekrar gittim bu kez yine değiştirdiler...
Hayırlı günler.telefonumu telefoncuya satmak istiyorum. bi kaç fiyat aldım lakin aklıma takılan bi şey var.şimdi telefon resmi olarak benim üzerime kayıtlı,sattıktan sonra benden nasıl düşürülüyor.herhangi bir sözleşme tutanak vs. düzenlemek lazım mı?
üstad aracı yükledim adımları birebir uyguladım.en son fastboot modunda açılıyor öyle kalıyor pc de c klasöründe twrp gelmiş gözüküyor ancak bunu telefona mı atmak gerek o tarafını beceremedim
Şimdi kontrol ettim güncelleme yaparken galiba twrp gitmiş ses açma ve güç düğmene basıp açınca fastboot diye bi şey çıkıyor.nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
1635704167
Yada hiç uğraşmayın MIUI 13 kararlı sürümü mü beklesem 😀
İyi günler mi9t pro MIUI 10 iken bugün 12.5 e güncellendi lakin ne sms geliyor ne arayanların isimleri çıkıyor ne dil türkçeye çevriliyor pişman oldum.geri eski sürümüne dönebilir miyim
İyi günler telefonum mi 9t pro miui 12.5 güncellemesini kurduktan sonra biri beni aradığı zaman sadece numarası gözüküyor ismi çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim Bir de telefon menüsünün yarısı İngilizce yarısı Türkçe oldu8-|