yasin5051 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım mi9t pro arıza

hayırlı günler.yaklaşık 4 yıldır kullandığım mi9t pro telefonumun bataryası şişmeye başlamıştı. bulunduğum ilde batarya değişimi için bir telefoncuya götürdüm değiştirdiler haliyle orjinal batarya değil.o günün akşamına telefon kapandı açılmadı.ertesi güne tekrar gittim bu kez yine değiştirdiler...
  2. Y

Yardım K20 Pro/Mi9T Pro Batarya Değişimi

hayırlı günler.yaklaşık 4 yıldır kullandığım mi9t pro telefonumun bataryası şişmeye başlamıştı. bulunduğum ilde batarya değişimi için bir telefoncuya götürdüm değiştirdiler haliyle orjinal batarya değil.o günün akşamına telefon kapandı açılmadı.ertesi güne tekrar gittim bu kez yine değiştirdiler...
  3. Y

Soru telefon satış sözleşmesi hk.

Eyvallah sözleşme yapıp imzalattım. Teşekkürler
  4. Y

Soru telefon satış sözleşmesi hk.

Hayırlı günler.telefonumu telefoncuya satmak istiyorum. bi kaç fiyat aldım lakin aklıma takılan bi şey var.şimdi telefon resmi olarak benim üzerime kayıtlı,sattıktan sonra benden nasıl düşürülüyor.herhangi bir sözleşme tutanak vs. düzenlemek lazım mı?
  5. Y

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

üstad aracı yükledim adımları birebir uyguladım.en son fastboot modunda açılıyor öyle kalıyor pc de c klasöründe twrp gelmiş gözüküyor ancak bunu telefona mı atmak gerek o tarafını beceremedim
  6. Y

Soru 12.5.3 güncellemesi

Şimdi kontrol ettim güncelleme yaparken galiba twrp gitmiş ses açma ve güç düğmene basıp açınca fastboot diye bi şey çıkıyor.nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz 1635704167 Yada hiç uğraşmayın MIUI 13 kararlı sürümü mü beklesem 😀
  7. Y

Soru 12.5.3 güncellemesi

Yurt dışı cihaz twrp den sıfırlama yapsam IMEI gitmez mi aceba
  8. Y

Soru 12.5.3 güncellemesi

Telefonu sıfırlasam IMEI gider mi
  9. Y

Yardım MIUI 10 a dönme

İyi günler mi9t pro MIUI 10 iken bugün 12.5 e güncellendi lakin ne sms geliyor ne arayanların isimleri çıkıyor ne dil türkçeye çevriliyor pişman oldum.geri eski sürümüne dönebilir miyim
  10. Y

Yardım Güncelleme sonrası sorun

teşekkürler
  11. Y

Yardım Güncelleme sonrası sorun

İyi günler telefonum mi 9t pro miui 12.5 güncellemesini kurduktan sonra biri beni aradığı zaman sadece numarası gözüküyor ismi çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim Bir de telefon menüsünün yarısı İngilizce yarısı Türkçe oldu8-|
Üst Alt