Yasaralc kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Gapps yükleme

İyi geceler Cihazıma (xiaomi note 10 lite) crdroid custom rom yükleyeceğim ama içerisinde google uygulamaları yok gapps yükleyeceğim ama sitede maximum android 11 sürümü var benim yükleyeceğim rom android 12 bir sorun olurmu uyumsuzluk veya yetersizlik gibi
  2. Y

Rom Eu rom

Merhaba herkese lütfen birisi en stabil kasmayan donmayan takılmayan akıcı bir eu custom rom tavsiye etsin telefon en başlarda iyiydi şimdi çok ısınıyor takılıp kasıyor mi note 10 lite
  3. Y

Yardım Android sürüm farkı

Merhaba telefonum mi note 10 lite Miui 13.0.6 global rom var Telefonuma miui 12.5 eu rom yükleyeceğim ama miui 12 romlar android 11 tabanlı görünüyor. Benim telefon ise android 12 Ben miui 12.5 eu romu nasıl kurabilirim Android sürüm farkı sorun çıkarırmı
  4. Y

Yardım rom atma

merhaba herkese 2 gün önce eu custom rom yükledim telefonum mi note 10 lite yüklediğim rom miui 13.0.4.0 ve pisman oldum takılmalar kasmalar ve kilit açılıs vs. seslerinde gecikmeler yaptı simdi ise herhangi baska rom yükleyemiyorum mi flash tool kaç tane rom indirdiysem hepsinde farklı farklı...
Üst Alt