Yasar01 kullanıcısının son içeriği

1. Yasar01

Yardım Mi note 10 Ekran döndürme sorunu

Herkese kolay gelsin telefonumda örnek olarak YouTube da yatay şekilde video izlerken dikey e geçmek istediğimde 3 saniye boyunca yatayda kalıyor donuyor gibi oluyo normal zamanda sorun yok ama oyun filan oynarken arama geldiğinde çok can sıkmaya başladı Eu rom kullanıyorum global rom da da aynı...
  2. Yasar01

Soru s23 ultra server kaydi

kardeşim sana zahmet banada göndere bilirsen iyi olur ya
  3. Yasar01

Yardım Firmware Siteleri yavaş download yapıyor çözümü varmı

Umarım Bir an önce çözüme ulaştırırlar çünkü 1 haftadır yeter bence :)
  4. Yasar01

Hocam dediğiniz gibi böyle bir şey olabilir ama bana kalırsa ücretli yazılımların önünü açmış olur böylelikle programlar kendi bünyesine çeker yazılımları kendi sunucuları üzerinden indirme sağlar. Bana kalırsa saçma her zaman herkesin her yazılma ihtiyaç duyabilir eğer xiaomi bunu...
  5. Yasar01

hocam burdan sonra 2 - 3 dk bekleyin ilerlemeyeceğini göreceksiniz mecbur bu rezaletin bitmesini bekliycez :/
  6. Yasar01

hocam şuan denedimde hız hala aynı :D
  7. Yasar01

Hocam doğru olabilir cihaz böyle kaldı normal indirme 24 saat idm ile 6.30 saat indirme 1-2 saniye devam ediyo sonra duruyor 10 15 saniye şaka gibi telefon kaldı böyle neyse şimdiden başlasın sabaha kadar umarım indirme gerçekleşir mıuı dailer kullanmak için endonezya kuruyorum hayırlısı...
  8. Yasar01

Elim bir adet mi note 10 var (tucana) google dailer ve sms den nefret ettiğim için eu roma geçtim maalesefki imei null a düştü ne kadar repair yapsamda şebeke yok hatası alıyorum neyse konuya geleyim. Piyasada ne kadar firmware sitesi varsa denedim hepsinde indirme 50kb 100 kb 200kb olarak...
  9. Yasar01

Yardım Instagram uygulaması renk sorunu

Çok saçma her yolu denedim olmuyor amoled ekranı kullanamıyoruz
  10. Yasar01

Yardım Instagram uygulaması renk sorunu

her ikisinide denedim olmadı renkler hala çok soluk çok canımı sıkmaya başladı ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olur iseniz sevinirim. Mi Note 10 mıuı 13.0.2 Global kararlı
  11. Yasar01

Yardım Redmi note 9 pro band 20

Hocam mi 9 se öyle bir durum varmış bu diğer bandlari kapatıp band 20 kalıyormuş ondan bahsettim öyle bir durum varmı diğer bandlari kapatıp band 20 nin kalmasını saglaya bilirmiyiz 1669121535 Hocam sadece arkadaşımın evine gidince 3-5 mbs çekiyor evden çıkar çıkmaz 40-60 arası hız alıyorum...
  12. Yasar01

Yardım Redmi note 9 pro band 20

İyi forumlar hocamlarım vdf tr hattım var yalnız şebekem full olmasına rağmen İnternet max 3-5mbs fazla daha fazlasını görmek nasip olmadı. İnternette biraz araştırdım bu band 20 meselesi varmış bunu redmi note 9 pro cihazimizda nasıl aktif ederiz yardımcı olur iseniz sevinirim
  13. Yasar01

Yardım redmi note 9 nv data corrupted

modem dosyası yüklemek gerekiyor dün aynı sorun benim de başıma geldi nv data is corrupted hatası aldım maalesefki modem dosyası bulamadım bende de kaldı. modem dosyasına ihtiyacımız var
  14. Yasar01

Yardım Mi 6 Gcam

Öncelikle iyi Forumlar mi 6 cihaz kullanıyorum gcam i ne yaptıysam kuramadım MIUI 12 eu kullanıyorum cihazım rootlu yalnız camera2 API zip i kurarken mahiskte hata alıyorum başka gcam kurma öneriniz varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
  15. Yasar01

Çözüldü Mi 11 lite Google dailer yerine Miui dailer mevcutmu

Garantili cihaz benim tarzım değil zaten her seferinde kullanıcı hatası ve anakart sorunlu diyerek yüksek ücretler istiyorlar bu konuda çözülmüş oldu iyi forumlar herkese
Üst Alt