Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin telefonumda örnek olarak YouTube da yatay şekilde video izlerken dikey e geçmek istediğimde 3 saniye boyunca yatayda kalıyor donuyor gibi oluyo normal zamanda sorun yok ama oyun filan oynarken arama geldiğinde çok can sıkmaya başladı
Eu rom kullanıyorum global rom da da aynı...
Hocam dediğiniz gibi böyle bir şey olabilir ama bana kalırsa ücretli yazılımların önünü açmış olur böylelikle programlar kendi bünyesine çeker yazılımları kendi sunucuları üzerinden indirme sağlar. Bana kalırsa saçma her zaman herkesin her yazılma ihtiyaç duyabilir eğer xiaomi bunu...
Hocam doğru olabilir cihaz böyle kaldı normal indirme 24 saat idm ile 6.30 saat indirme 1-2 saniye devam ediyo sonra duruyor 10 15 saniye şaka gibi telefon kaldı böyle neyse şimdiden başlasın sabaha kadar umarım indirme gerçekleşir mıuı dailer kullanmak için endonezya kuruyorum hayırlısı...
Elim bir adet mi note 10 var (tucana) google dailer ve sms den nefret ettiğim için eu roma geçtim maalesefki imei null a düştü ne kadar repair yapsamda şebeke yok hatası alıyorum neyse konuya geleyim. Piyasada ne kadar firmware sitesi varsa denedim hepsinde indirme 50kb 100 kb 200kb olarak...
her ikisinide denedim olmadı renkler hala çok soluk çok canımı sıkmaya başladı ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olur iseniz sevinirim.
Mi Note 10
mıuı 13.0.2 Global kararlı
Hocam mi 9 se öyle bir durum varmış bu diğer bandlari kapatıp band 20 kalıyormuş ondan bahsettim öyle bir durum varmı diğer bandlari kapatıp band 20 nin kalmasını saglaya bilirmiyiz
1669121535
Hocam sadece arkadaşımın evine gidince 3-5 mbs çekiyor evden çıkar çıkmaz 40-60 arası hız alıyorum...
İyi forumlar hocamlarım vdf tr hattım var yalnız şebekem full olmasına rağmen İnternet max 3-5mbs fazla daha fazlasını görmek nasip olmadı. İnternette biraz araştırdım bu band 20 meselesi varmış bunu redmi note 9 pro cihazimizda nasıl aktif ederiz yardımcı olur iseniz sevinirim
modem dosyası yüklemek gerekiyor dün aynı sorun benim de başıma geldi nv data is corrupted hatası aldım maalesefki modem dosyası bulamadım bende de kaldı. modem dosyasına ihtiyacımız var
Öncelikle iyi Forumlar mi 6 cihaz kullanıyorum gcam i ne yaptıysam kuramadım MIUI 12 eu kullanıyorum cihazım rootlu yalnız camera2 API zip i kurarken mahiskte hata alıyorum başka gcam kurma öneriniz varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
Garantili cihaz benim tarzım değil zaten her seferinde kullanıcı hatası ve anakart sorunlu diyerek yüksek ücretler istiyorlar bu konuda çözülmüş oldu iyi forumlar herkese