Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin telefonumda örnek olarak YouTube da yatay şekilde video izlerken dikey e geçmek istediğimde 3 saniye boyunca yatayda kalıyor donuyor gibi oluyo normal zamanda sorun yok ama oyun filan oynarken arama geldiğinde çok can sıkmaya başladı
Eu rom kullanıyorum global rom da da aynı...
Elim bir adet mi note 10 var (tucana) google dailer ve sms den nefret ettiğim için eu roma geçtim maalesefki imei null a düştü ne kadar repair yapsamda şebeke yok hatası alıyorum neyse konuya geleyim. Piyasada ne kadar firmware sitesi varsa denedim hepsinde indirme 50kb 100 kb 200kb olarak...
İyi forumlar hocamlarım vdf tr hattım var yalnız şebekem full olmasına rağmen İnternet max 3-5mbs fazla daha fazlasını görmek nasip olmadı. İnternette biraz araştırdım bu band 20 meselesi varmış bunu redmi note 9 pro cihazimizda nasıl aktif ederiz yardımcı olur iseniz sevinirim
Öncelikle iyi Forumlar mi 6 cihaz kullanıyorum gcam i ne yaptıysam kuramadım MIUI 12 eu kullanıyorum cihazım rootlu yalnız camera2 API zip i kurarken mahiskte hata alıyorum başka gcam kurma öneriniz varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
Mi 11 lite google dailer ile geliyor benim cihazdaki tr romuyla acaba bunu miui dailer ve mesajlar ile değiştire bilirmiyiz (apk kurmayı denedim olmuyor)
Öncelik le selamün aleyküm arkadaşlar Elimde Redmi note 7 cihaz var yalnız IMEI repair işlemi yapılmış ben şimdi buna mı flash ile stock rom atsam yaani sıfırlamak istiyorum temiz kurulum için sorum şu sıfırlama işleminden sonra IMEI gidermi
BL açık
Bence tüketici hakem heyeti ne başvur arkadaşların dediği gibi tüketici ön planda ve %90 olumlu cevaplar geliyor aksi takdirde satıcı sana o telefonu ne yapar ne de paranı verir ama mahkemede açık bir dille başvurur san paranı kuruşu kurşuna alırsın (bu arada mahkeme bulunduğunuz bölgeye göre...
Hocam Biraz okudum Yardım amaçlı sizde varsınız Bu romda hiç tool kullanmadan pubg mobile filan deneme şansınız oldumu Ona göre dediğiniz roma geçeceğim
Telefonum Redmi Note 4X Snapdragon 625 pubg kasıyor Ama şöyle bişey var A1 ve A2 ve lite modellerinde kasmıyor ve onlardada snapdragon 625 var Benim telefonda mı sıkıntı var bazı forumlar romla farklı demiş eğer romla sıkıntıysa Hangisini önerir siniz
Malesef o güncelleme telefonu harap etti çift uygulama izinleri ni durduruyor pil optimizasyonu çök kötü Şarjı baya hızlı tüketiyor bu arada mıuı 10 (global kararlı)( ekim aynın 20 den önce verilecek :)