yarimpower kullanıcısının son içeriği

1. yarimpower

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Eu Rom haricinde rom kuramadım.Belki farklı 10 tane rom farklı yöntemler denedim.Hepsi kurulum aşamasında yüzde 1 civarında okuma hatası veriyor. İmkan olsa CrDroid kurardım sanırım. Şimdilik Eu.Rom candır...:D
  2. yarimpower

Link verebilirseniz sevinirim..
  3. yarimpower

Yazdığınız şekilde ve farklı bilgisayarda 3-4 farklı yöntemle denedim. Sonuç maalesef başarısız. İlginiz için teşekkür ederim.. Ekleme : Ayrıca Eu için 204 kodlu rom çıkmış.Bu sefer para vermeyeceğim buradan paylaşan biri olursa o zaman kurarım heralde..
  4. yarimpower

Eu Rom 2.110 üzerine Pixeage ve Lineage vb. romları kurmayı denedim. En son komutu girdiğimde çoğunlukla %1 ve maksimum %8 de read error hatası verdi ve romları yükleyemedim. 2.110 a geri döndüm. Telefonu yedeklemiştim ama nasıl oldu bilmiyorum eski yedeği de geri alamadım.Telefon tam anlamı...
  5. yarimpower

Sonu 108 ile biten rom telefonu uyandırırken ve ya uygulamalar arası geçiş yaparken en azından benim telefonda takılmalar yapıyordu. 110 ile biten rom bugüne kadar yapılan en iyi rom olmuş diyebilirim. Verdiğim paraya değdi gerçekten..
  6. yarimpower

Evolution Rom 22.02.2025 itibarı ile kullanıma sunulmuş.Gapps dahil orijinal romun neredeyse yarısı kadar.. https://xdaforums.com/t/rom-15-0-0_r17-unofficial-evolution-x-10-3-02-22-25.4719891/#post-89967082
  7. yarimpower

En son sürüm 2.0.102.0 ' ın 20.02.2025 itibarı ile revize edildiği " A rebuild for latest Stable ROM to keep system apps up-to-date and also fix some reported issues. Fixed playing private videos from Files app. Fixed data usage reset date not working. Unlocked AI generation in Notes app."...
  8. yarimpower

Patreon üzerinden ulaşılabilen romlardan bahsediyorum.Önceki sayfalarda bu konudan bahsedildiği için mesajım anlaşılır sanmıştım. Bende zaten 2.0.3 var sizin paylaştığınız sayfalardan daha ileri bir om zten yayınlanmış durumda.Sonrasında rom çıktı mı merak ediyorum.Bir eu.rom Gpay ile ilgili...
  9. yarimpower

Siz nereden öğreniyorsunuz paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
  10. yarimpower

Ücretli rom lardan bahsediyorum.Bende şu an en son 2.0.3 var
  11. yarimpower

Deneyimli üyelere bir sorum olacak. Şu an Poco X6 Pro için en son yayınlanmış Eu rom'u nasıl öğretnebilirim ?
  12. yarimpower

Tecrübelerimize göre EU Rom kurarsanız benim telefonumda olduğu gibi imei silinmiyor.Diğer rom larda farklı sorunlar görülebiliyormuş.
  13. yarimpower

Patreon üzerinden yaptığım Xiaomi.eu üyeliğim iptal edilmiş.Yeni ödeme türüne de de izin vermiyor.Oradan en son sürümün ne olduğunu görebiliyordum. 2.0.3 te kalacağım sanırım.
  14. yarimpower

Diğer Son Mi Max 3'cüler kimler?

Dün günün son saatlerinde Telegram sayfasında Sanek Creed tarafından rom ve kernel paylaşıldı. Bakabilen oldu mu acaba ?
Üst Alt