yarimpower kullanıcısının son içeriği

1. yarimpower

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Evolution Rom 22.02.2025 itibarı ile kullanıma sunulmuş.Gapps dahil orijinal romun neredeyse yarısı kadar.. https://xdaforums.com/t/rom-15-0-0_r17-unofficial-evolution-x-10-3-02-22-25.4719891/#post-89967082
  2. yarimpower

En son sürüm 2.0.102.0 ' ın 20.02.2025 itibarı ile revize edildiği " A rebuild for latest Stable ROM to keep system apps up-to-date and also fix some reported issues. Fixed playing private videos from Files app. Fixed data usage reset date not working. Unlocked AI generation in Notes app."...
  3. yarimpower

Patreon üzerinden ulaşılabilen romlardan bahsediyorum.Önceki sayfalarda bu konudan bahsedildiği için mesajım anlaşılır sanmıştım. Bende zaten 2.0.3 var sizin paylaştığınız sayfalardan daha ileri bir om zten yayınlanmış durumda.Sonrasında rom çıktı mı merak ediyorum.Bir eu.rom Gpay ile ilgili...
  4. yarimpower

Siz nereden öğreniyorsunuz paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
  5. yarimpower

Ücretli rom lardan bahsediyorum.Bende şu an en son 2.0.3 var
  6. yarimpower

Deneyimli üyelere bir sorum olacak. Şu an Poco X6 Pro için en son yayınlanmış Eu rom'u nasıl öğretnebilirim ?
  7. yarimpower

Tecrübelerimize göre EU Rom kurarsanız benim telefonumda olduğu gibi imei silinmiyor.Diğer rom larda farklı sorunlar görülebiliyormuş.
  8. yarimpower

Patreon üzerinden yaptığım Xiaomi.eu üyeliğim iptal edilmiş.Yeni ödeme türüne de de izin vermiyor.Oradan en son sürümün ne olduğunu görebiliyordum. 2.0.3 te kalacağım sanırım.
  9. yarimpower

Diğer Son Mi Max 3'cüler kimler?

Dün günün son saatlerinde Telegram sayfasında Sanek Creed tarafından rom ve kernel paylaşıldı. Bakabilen oldu mu acaba ?
  10. yarimpower

Bu sefer yapılan değişiklikleri kullanımda ciddi ciddi hissettim. Menüler, geçişler vs hızlanmış. Şüphem yok ki 20-30 güncelleme sonrası telefon kullanımı keyifli bir telefon haline gelecektir. haha--
  11. yarimpower

2.0.3 için bir güncelleme daha gelmiş.Optimizasyon devam ediyor..
  12. yarimpower

Bu sabah 2.0.3 güncellendi diye link geldi.Duchamp için Hyper OS optimize edildi diyor..
  13. yarimpower

Kıymetli arkadaşlar yöneticilerden paylaşım konusunda olumlu cevap alınca memnuniyetle link paylaşırım.. Sanek-Creed romları ile ilgili paylaşılmaması yönünde görüş vardı. 1734074524 https://hyperosupdates.com/hyperos/duchamp/version/OS2.0.2.0.VNLCNXM Forum harici bir kaynak vereyim.İş görür...
  14. yarimpower

Ücretli romları Mi Max 3 konusu altında paylaşmıyorduk.Yöneticilerden uyarı almıştım.Eğer müsaade ederlerse paylaşabilirim.
Üst Alt