yarimpower kullanıcısının son içeriği

1. yarimpower

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Yapı Kredi Mobil dışında hiçbir problemim yok.Kurup kaldırsamda,teknik bir nedenden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diye hata verip program kendini kapatıyor.En üstte notofication bar'da Evoluation X rom da iPhone gibi program indirirken ayrıca bir bar çıkıyor ona bayıldım.Akıcılığı vs...
  2. yarimpower

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1096589&st=1960 Kaç gündür bir sürü rom denedim. Sitenin linkini de bırakayım.Belki ilgilenmek isteyen olur. Ekleme : 7 tane rom denedim.Şu an en sorunsuz olanı InfinityX 3.2 5 Ekim 2025 tarihli rom.
  3. yarimpower

greeshan.ru sitesinde Poco X6 Pro için 14,15 ve 16 ların topluca bulunduğu bir liste var. Oradan buldum. https://pixeldra.in/l/QQbNtoP6#item=0
  4. yarimpower

Bende e/OS kurdum play store ve alışık olduğum uygulamaları göremediğim için 1 saat sonrasında Lineage merak ediyordum onu kurdum.Ama inanılmaz hızlı ve konforlu görünüyordu.İlerideki günlerde yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Ekleme: Lineage OS 22.2 'de Huawei Heatlh uygulaması sorun...
  5. yarimpower

Play Store yok mu bu rom da ? Kısa bir göz attım göremedim ..
  6. yarimpower

204 e göre çok çok daha iyi tabi..
  7. yarimpower

210 romu satın aldım sonunda.204 'ün batarya tüketimi çok fazlaydı.Daha fazla dayanamadım..
  8. yarimpower

EU.ROM OS2.0.210.0-VNLCNXM yayınlanmış. Çok pahalı olmasa keşke..
  9. yarimpower

Root elbette var 8=) Ben şimdi Elite kullanıyorum.Telefonla çok işi olan biri değilim.O sebeple oldukça memnunum.
  10. yarimpower

Ben her iki rom u da uzun süre kullandım.Her hangi bir sorunla karşılaşmadım..
  11. yarimpower

https://sourceforge.net/projects/eliteroms/files/HyperOS-STABLE-UPDATES/HyperOS-v2.0 Tüm Elite Rom'ların paylaşıldığı sayfa.. Duchamp olanın en güncelini buradan her zaman bulabilirsiniz..
  12. yarimpower

DUCHAMP: OS2.0.209.0-VNLCNXM (Android 15) En son 209 kodlu rom çıkmış. 204 le devam ediyoruz.Paylaşım olursa üst rom a geçebiliriz..
  13. yarimpower

Eu Rom haricinde rom kuramadım.Belki farklı 10 tane rom farklı yöntemler denedim.Hepsi kurulum aşamasında yüzde 1 civarında okuma hatası veriyor. İmkan olsa CrDroid kurardım sanırım. Şimdilik Eu.Rom candır...:D
  14. yarimpower

Link verebilirseniz sevinirim..
  15. yarimpower

Yazdığınız şekilde ve farklı bilgisayarda 3-4 farklı yöntemle denedim. Sonuç maalesef başarısız. İlginiz için teşekkür ederim.. Ekleme : Ayrıca Eu için 204 kodlu rom çıkmış.Bu sefer para vermeyeceğim buradan paylaşan biri olursa o zaman kurarım heralde..
Üst Alt