yarimpower kullanıcısının son içeriği

1. yarimpower

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Axion OS rom biraz daha hızlı gibiydi sanki.Ama telefon şarjdayken oyun oynarken fazla ısınıp throttle yapıyordu. Bunda hem şarjı daha az tüketiyor hemde asla ısınmıyor.
  2. yarimpower

Telefon dilini Türkçe'ye çevirince Bölge/Ülke kısmında sadece Türkiye ve Kıbrıs çıktı.O zaman ülkeyi Türkiye olarak seçebildim. Ama Türkiye'de telefonu İngiliççe kullanmama izin vermiyor.O zaman diğer ülkeler çıkıyor. Bu durumda diğer rom ları denemek için bana bahane çıkmış oldu. Lunaris ten...
  3. yarimpower

Mami1985 listede Türkiye yok.Telefonu ingilizce kullanıyorum.Neden olduğunu bilemedim. slymnguner Hemen deniyorum.Çok teşekkür ederim...
  4. yarimpower

Axion OS rom da Country/Region Ülke/Bölge kısmını Türkiye yapamadım. Kullananlar kendi durumunu paylaşırlarsa sevinirim.Ücretli uygulama alamıyorum bu yüzden..
  5. yarimpower

Ben farklı bilgisayarda denemek zorunda kalmıştım.O zaman sorunsuz işlem yapabildim.
  6. yarimpower

EU Hyper OS çıktı.Bir kaç mesaj üstte link paylaşımı var. Kontrol ederseniz görebilirsiniz.Rom'u indirdim ama kurmayı düşünmedim. Android 16 tabanlı Axion OS şu an en iyisi gibi görünüyor.Bu romu kullanan birinin Hyper OS'a döneceğini sanmıyorum.
  7. yarimpower

xiaomi.eu_DUCHAMP_OS3.0.2.0.WNLCNXM_16.zip İlk Hyper OS 3 sürümü yayınlanmış.
  8. yarimpower

Android 16 tabanlı CrDroid rom çıkmış.Deneyen varsa yorumlarını bekliyoruz.
Üst Alt