Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hepinize merhabalar elimde sayılı bu telefondan var satamiyorum dilini Türkçe yapıp satmam lazim bi yolunu bilen var mı varsa bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler cihaz resimleri
Arkadaşlar hepinize merhabalar mi kilid açma ile ilgili hata alıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen tşkler... hata ekranları şöyle ve sırayla yapılış şekli de böyle...
hocam işlemi tamamladım bu seefer bl kilidini açmaya çalışırken bu hatayı veriyor normal telefonu kullanıyorum sim kart takılı görüşme sağlayabiliyorum hata ise böyle
Arkadaşlar hepinize merhabalar cihazıma yeni yazilim yükleyeyim derken IMEI Ler silindi daha önce cihazımın arkası açıldı IMEI işlemi için işlem yaptı telefoncu arkadaş bende yeni yazılım yüklemeye çalışırken yanlışlıkla look seçeneğini seçtim maalesef mi hesabı tekrar kilitlendi bu konuda...
hocam denemedim deniyorum şimdi
1688588000
hocam edl moduna almaya çalışırken bu hataları alıyorum
Microsoft Windows [Version 10.0.22000.2057]
(c) Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır.
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb reboot bootloader
* daemon not running; starting...
Arkadaşlar hepinize merhabalar cihazım mi 11 ultra mi Flash TOOL ile yazılım yüklerken alttaki seçeneği clean all and lock seçtim yanlışlıkla yüklemeyi bitirdi cihaz mi yazısında kapanıp açılıyor bunu nasıl yapabilirim bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi bi kaç yerde okudum 1 hafta...
Yükledim ama twrp ile rom yüklerken donuyor yani dosyayı seçiyorum rom dosyasını ilerleme olmuyor kaç kez yeniden yükledim ama olmadı çözümü var mı bunun xda okudum TWRP / OFOX kullanın bu hangi twrp modeli oluyor bilen var mı tşkler