Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hepinize merhabalar elimde sayılı bu telefondan var satamiyorum dilini Türkçe yapıp satmam lazim bi yolunu bilen var mı varsa bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler cihaz resimleri
Arkadaşlar hepinize merhabalar mi kilid açma ile ilgili hata alıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen tşkler... hata ekranları şöyle ve sırayla yapılış şekli de böyle...
Arkadaşlar hepinize merhabalar cihazıma yeni yazilim yükleyeyim derken IMEI Ler silindi daha önce cihazımın arkası açıldı IMEI işlemi için işlem yaptı telefoncu arkadaş bende yeni yazılım yüklemeye çalışırken yanlışlıkla look seçeneğini seçtim maalesef mi hesabı tekrar kilitlendi bu konuda...
Arkadaşlar hepinize merhabalar cihazım mi 11 ultra mi Flash TOOL ile yazılım yüklerken alttaki seçeneği clean all and lock seçtim yanlışlıkla yüklemeyi bitirdi cihaz mi yazısında kapanıp açılıyor bunu nasıl yapabilirim bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi bi kaç yerde okudum 1 hafta...
Rom çok iyi miui 14.0 ile geliyor kendi özgü renk seçenekleri ile sistemin tüm özelliklerini kendiniz keşfetin artık tüm sistem elinizin altında olacak....
Romun renk seçeneklerini aktif etmek için bana ulaşınız...
Kaynak ve linki
1675415469
Video eklenmiştir...
Arkadaşlar hepinize merhabalar kendi cihazım olan Xianomi note 10 için China Rom arıyorum ama bir türlü bulamadım bu konuda yardımcı olur musunuz teşekkürler