yarcann kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım F15 mini Türkçe dil seçeneği

Arkadaşlar hepinize merhabalar elimde sayılı bu telefondan var satamiyorum dilini Türkçe yapıp satmam lazim bi yolunu bilen var mı varsa bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler cihaz resimleri
  2. Y

Yardım mi 11 ultra mi kilid açma hatası

Arkadaşlar hepinize merhabalar mi kilid açma ile ilgili hata alıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen tşkler... hata ekranları şöyle ve sırayla yapılış şekli de böyle...
  3. Y

Yardım Mi 11 ultra IMEI silindi

hocam işlemi tamamladım bu seefer bl kilidini açmaya çalışırken bu hatayı veriyor normal telefonu kullanıyorum sim kart takılı görüşme sağlayabiliyorum hata ise böyle
  4. Y

Yok hocam cihaz açık şuan 1704107278 Cihaz şuan açık hocam
  5. Y

Arkadaşlar hepinize merhabalar cihazıma yeni yazilim yükleyeyim derken IMEI Ler silindi daha önce cihazımın arkası açıldı IMEI işlemi için işlem yaptı telefoncu arkadaş bende yeni yazılım yüklemeye çalışırken yanlışlıkla look seçeneğini seçtim maalesef mi hesabı tekrar kilitlendi bu konuda...
  6. Y

İnceleme EU rom dan HyperOs - MiuiTN 2.2 - Elite rom deneyimleri

hocam normak TWRP üzerinden mi kurdunuz yoksa farklı bie şekilde mi kurdunuz
  7. Y

Çözüldü Mİ 11 ultra

Arkadaşlar hepinize merhabalar kendi iş yerim var hakkari Yüksekova***** bütün cihazların ****** Mİ 11 ULTRA İ******* TESLİM EDİYORUZ İLGİLENEN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇEBİLİR WHATSAPP +********** E POSTA*********
  8. Y

Yardım Mi 11 ultra global yazılım yükleme de hata

hocam denemedim deniyorum şimdi 1688588000 hocam edl moduna almaya çalışırken bu hataları alıyorum Microsoft Windows [Version 10.0.22000.2057] (c) Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb reboot bootloader * daemon not running; starting...
  9. Y

değerli hocam içinde birşey yok söylediğiniz yöntemleri nasıl yapabilirim ufak bi bilgi verseniz çok sevinirim tşkler
  10. Y

hocam bu konuyu anlamadım telefon açılmıyor dediğiniz bilgiyi bilsem hallederim ama tam bilemedim video falan varsa
  11. Y

hocam nasıl yapabilirim bilgi verme şansınız var mı tşkler
  12. Y

arkadaşlar bu hatayı alıyorum
  13. Y

Hocam fastboot a giriyor dediğiniz adımları uygulayayım sonucu yazarım tşkler
  14. Y

Arkadaşlar hepinize merhabalar cihazım mi 11 ultra mi Flash TOOL ile yazılım yüklerken alttaki seçeneği clean all and lock seçtim yanlışlıkla yüklemeyi bitirdi cihaz mi yazısında kapanıp açılıyor bunu nasıl yapabilirim bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi bi kaç yerde okudum 1 hafta...
  15. Y

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Yükledim ama twrp ile rom yüklerken donuyor yani dosyayı seçiyorum rom dosyasını ilerleme olmuyor kaç kez yeniden yükledim ama olmadı çözümü var mı bunun xda okudum TWRP / OFOX kullanın bu hangi twrp modeli oluyor bilen var mı tşkler
Üst Alt