Yanniak kullanıcısının son içeriği

1. Yanniak

Sohbet Xiaomi Redmi 7 Telefonumu Sattım :)

Evet Arkadaslar Subat 17 sinde aldigim Telefonu Bugün itibariyle satmış bulunmaktayım Migrostan 1050 tl ye almistim 32/3 ram olanini ilk defa kullandiktan sonra bi telefonu kar edip sattim 1200 tl ye verdim İphone 6s imi bile 2800 e alip 2 sene kullandiktan sonra 1800 e vermistim . Telefonu...
  2. Yanniak

Soru Redmi 7 Global Kararlı V11.0.6.0.PFLMIXM Kuran Var mı ?

Merhaba Arkadaşlar ; Güncellemeyi Kurup , vowifi yi aktif olarak kullanabilen var mı ? Ben v11.0.5.0 Global Sürümünü kullanmaktayım vowifi kodu sim kart ayarlardan vowifi de açık fakat çalışmıyor voLte uzun zamandır çalışıyor aktif Deneyip cevaplayan olursa Sevinirim İyi günler .
  3. Yanniak

Soru Xiaomi Redmi 7 Wifi ile Arama Destekliyor mu?

Arkdaslar merhaba ; Dün merak sardım bu işe voLte yi kullanabiliyorum fakat wifi ile arama yapamıyorum ayarlardada açık fakat online işlemlerde böyle gözüküyor ama telefonun sim kart ayarlarında wifi ile aramada voLte de açık voLte simgesi çıkıyor ama uçak modunda Wifi ile arama yapamıyorum var...
  4. Yanniak

Yardım Xioami Arka Kameraya Toz Kaçması

Arkadaşlar Redmi 7 kullanıyorum yaklaşık bir aydır arka kamerada ki altta olan yani ikinci kamerada toz var Ama üstünde jeletin gibi bi şeyde var gibi duruyor Xiaomi telefonların arka kameralarında jelatin oluyor mu bilen var mı ve bu tozdan nasıl kurtuluruz ?
  5. Yanniak

İnceleme Xiaomi Redmi 7 Pil Süreleri

Arkadaşlar böyle bi konu görmedim Redmi 7 hakkında açmak istedim ; Global 11.0.3 5 Günlük Cihaz
  6. Yanniak

Yardım Xiaomi Audio Source Sorunu

Arkadaşlar Merhaba ; Telefonu daha yeni aldım 3 Gün önce Telefonu Arabada Piooner mvh s115ui ye Bağlamak istediğimde Bağlanmadıgını ve sadece dosya aktarımı yaparak bağlandıgını gördüm Teyp Spotify destekliyor onu kullanmak için bağlıyorum Daha önce İos ta direk bağladıgım gibi görüyordu +...
Üst Alt