Yanarsın57 kullanıcısının son içeriği

1. Yanarsın57

Yardım Kullanılan ram miktarı normal mi?

Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Çalışan programları greenify ile uyutmama rağmen ram kullanım miktarı bana yüksek gibi geldi, sizce normal mi?
  2. Yanarsın57

Yardım Evolution X kurmama yardımcı olabilecek?

Merhaba arkadaşlar. Şuan telefonumda eu stabil room yüklü ama ben eu'nun pubg mobile performansını sevmiyorum telefonum güçlü olmasına rağmen bazen takılmalar ve hafif donmalar oluyor, eskiden mi room yüklüydü ve oyun gayet akıcıydı böyle takılma vs olmuyordu. Oyun odaklı room arıyorum 2 room...
  3. Yanarsın57

Yardım Pubg mobile için corvus mu evo x mi?

Arkadaşlar merhaba, mi9 explorer edition cihazım var, şuan miui12 eu stabil room yüklü oyun (pubg mobile) için başlıktaki hangisi en iyi performansı veriyor deneyimleyen var mı? Önceden miroom yüklüydü eu stabile göre miroom pbug mobile da daha akıcı gibime geldi, eu roomda telefonum iyi...
  4. Yanarsın57

Yardım Kayıtn alınan video donuk çıkıyor?

Arkadaşlar xiaominin kendi video kayıt programını kullanıyorum. Pubg mobile de kayıt açtım keskin nişancı modda efsane vuruşlar yaptım, kaydı inceliyim dedim bi baktım videonun bi kısmından sonra ses var görüntü donmuş kalmış, bir kaç defa daha başıma gelmişti bunun nedeni ne olabilir?
  5. Yanarsın57

Yardım EU roomda pubg mobile kasıyor

Merhaba, Arkadaşlar... Telefonumda miroom 20.7.9. Sürümü yüklüydü, dün eu room yükledim. Pubg mobile oynarken miroomda hiç kasma takılma vs yaşamıyorken, eu roomda takılmalar falan oluyor kasıyor telefon ara ara. Bazı arkadaşlar yok hocam öyle bşy olmaz sana öyle geliyodur diyebilir, ama...
  6. Yanarsın57

Yardım Gpu ve Vulkan sürücüleri nasıl güncellenir?

Merhaba arkafaşlar bnm telefon için gpu ve vulkan sürücülerinin hangi sürüm olduğuna nasıl bakabilirim? eski ise nasıl yüklerim? güncellerim?
  7. Yanarsın57

Yardım Rooted cihazlara izin verilmiyor

Arkadaşlar telefonum rootlu, Miroom yüklü, bir apk yüklemem lazım ama rooted cihazlara izin verilmiyor hatası alıyorum. magisk ayarlardan magisk hide yi aktif ettim, hide içine girip hata veren programı seçtim tekrar giriş yaptım hata verdi, telefonu kapatıp tekrar girdim hata verdi, apk...
  8. Yanarsın57

Yardım Oyun için Rom önerisi

arkadaşlar merhaba, miroomdan sıkıldım zaten desteği de kestiler, bazen takılmalar vs oluyor telefon kitleniyor durduk yere falan benim için miadını doldurdu. genelde mobil tarafında pubg mobile oynarım eğer sağlam, stabil, sorunsuz miui 12,5 tavsiyenizi alırım.
  9. Yanarsın57

Yardım Ekran kaydedici?

Merhaba. Arkadaşlar ekran kaydedici kesintisiz ne kadar video kayıt yapabiliyor? dün pubg mobile da maçta kayıt alayım dedim, tam hatırlamıyorum kaydı sildim ama 4 küsür gb sonra kaydı durdurdu kaydınız bitmediyse devam etmek için tekrar basın dedi aldığım kaydı durdurdu... hafızam dolu...
  10. Yanarsın57

Çözüldü Security & game turbo ingilizce oldu.

merhabalar arkadaşlar, apkmirror sitesinden securty apk sının güncel sürümünü indireyim dedim, miroom olduğu için sistem uygulamaları güncellenmiyor, sistem güncelleme bölümü miroomda yok, ben de kaşındım biraz mi security 20.01.15 beta. location sürümünü indirdim ama game turbo da security de...
  11. Yanarsın57

Yardım Telefon aşırı ısınma sorunu.

Merhabalar, telefonda sadece pubg mobile oynuyorum, bunu da grafik ayarları akıcı-aşırı şekilde ayarlıyorum, tabi malum şarj bitince dolmasını beklemeden oyuna devam ettiğimiz için telefon hem şarjda hem oyundayken muhteşem şekilde elim yanıyorcasına ısınıyor, ara ara öyle bir fps drop giriyor...
  12. Yanarsın57

Yardım Telefon son zamanlarda kafayı yedi.

Telefonumda son zamanlarda bi yavaşlama var, bazı apk lara girerken videolar yüklenmiyor, örnek İPTV de ekteki resimdeki gibi oluyor, böyle bir sorun eskiden otomatik görüntü ekrana gelirken şimdi resimdeki gibi oluyor, tiktokta birinin profiline girip videolarına bakmak istesem videolar bi süre...
  13. Yanarsın57

Yardım Pubg mobile jiroskop kayması.

Merhaba arkadaşlar, pubg mobile oynarken telefonu sabitleyip denedim jiroskop sağa doğru kendiliğinden kayıyor bu yeni yeni olmaya başladı, jiroskop kalibrasyonu yaptım, bazı apk lar ile vs denedim ama değişmedi. bu bir hatamıdır? jiro genelde tam algılıyor ama bu kendliğinden kayma olayı canımı...
  14. Yanarsın57

Yardım fps gösteren güç monitörü açılmıyor.

Geliştirici sçeeneklerdeki fps gösterdiği iddia edilen güç mönitörü seçeneğine girip aktif ettiğimde ekrana fps değeri gösteren bir bilgi gelmiyor neden acaba?
  15. Yanarsın57

Yardım Arama gelince internet kopuyor

Merhaba arkadaşlar bu son zamanlar da pubg mobile oynarken bazı sorunlar oluşmaya başladı, 1- Jiroskop; oyundayken telefonu bir yere koyup sabit tuttuğumda jiro sağa doğru kayıyor yavaş yavaş. (geçenlerde nfc açık kalmış ondan mı oldu diye şüphelendim ama tam emin değilim deniyorum) jiro...
Üst Alt