yamatonisa kullanıcısının son içeriği

1. yamatonisa

Çözüldü Mi 11 ultra mobil bankacılık hatası

Bu sorun Sahibinden uygulamasında da var ne yaptı isem düzelmedi muhtemelen rootla işlem yapınca düzelir gibi cince romda sorun yoktu türkce olan roma gecince oldu sorun...
  2. yamatonisa

Soru IMEI kaydı

işin icinde türkler varsa olmaz denen olur kaydı dert eden gecici kayıt yaptırsın 12 ay kullansın kapanınca 300 tl fiyatı rahat edersiniz sonrasında zaten satan 6 ay gecmeden satıyor
  3. yamatonisa

Rom Mi 11 Ultra – Global Kararlı V12.5.4.0.RKAMIXM

en güncel sorunsuz sürüm hangisi yarın gece10 gibi süre dolacak rom yüklemek istiyorum sorunsuz bir rom yüklemek istiyorum
  4. yamatonisa

Soru MI 11 Ultra'da RSA kilidi var mı?

evet başladı eski telin imeilini yazarak yapıyorlar uzaktan felan yapa biliyorlar gitmene gerek kalmıyor ben ileriki zamanlarda süre biterse uzatma yaparım yada iemil yazdırma yapa bilirim şuan süre daha cok var kapanmasına... 1630357497 yapan arkadaşın telefon numarası var istersen özelden...
  5. yamatonisa

Soru Launcher

sadece kendi launcherinde calışıyor bende denedim olmuyor bazı şeylere izin vermiyor lakin ceşitli programlarla yapılan işlemlerde bir müddet sonra etkisiz kalıyor bu mi 11 özel bir sorun degil
  6. yamatonisa

İnceleme Xiaomi mi11 kamerası

evet ama arama yerine paralı başka uygulama kullanıyorum arkası şefaf oluyor video oynuyor ondada evet o rom akıcı ama bazı şeyleri kısıtlı banada kısıtlama degil özgürlük lazım...zaten mesaj cekende biri degilim
  7. yamatonisa

ben kilit ekranına video koydugum icin ana ekranda da resim yerine onu kullanıyorum eu romda bu özellik kullanılmıyor bu yüzden sevmedim
  8. yamatonisa

eu daki kadar yok öyle el yakan cinsten degil...şarj uzun gidiyor bu romda euda gitmiyordu ama banada özel ola bilir
  9. yamatonisa

bütün romları denedim eu ısınmadan şarj sorunundan ötürü beni deli etti işin garibi yeni modelleri cıktı bizim cihaz üvey evlat gibi kaldı
  10. yamatonisa

mi 11
  11. yamatonisa

Hocam benim sorunum şu cihaz bazen kamerayı acınca calışmıyor yeniden başlatmak gerekiyor global sürüm yüklü bende daha önce bu sorun yoktu nasıl hallede biliriz...
  12. yamatonisa

Soru Xiaomi mi 11 Hakkında

ben ilk alanlardanım bunun nasıl oldugunu merak ettim hocam 1616263059 burada bir adamı var satıcının herhalde o elden teslim ediyor gibi..
  13. yamatonisa

sarı site mantıklı ama o site gönderim yapmıyordu nasıl olduda gönderim var onu anlamadım başka tellerde geliyorsa başka modelleride aracısız ala biliriz ozaman
  14. yamatonisa

Hocam merakımdan soruyorum bu cihazın satışı yok lakin burada türkiyeye gönderim var nasıl oluyor gönderim mi 11 icin...gümrükten gecmez elbette ama satış olmuyordu bildigim...
  15. yamatonisa

İnceleme Mi11 ile ilgili genel izlenimlerim

eu yamı geldi yoksa Global romamı geldi bende güncel diyor...
Üst Alt