yalnisdost kullanıcısının son içeriği

1. yalnisdost

Yardım fake rom yüklü cihaza eu / global rom atma

Redmi note 13 pro 5G versiyonu var. V14.0.2 TNRINXM beta rom yüklü .Arka etiketinde 2312dra50c info yaziliminda ozelliklerinde ise 2312dra50I seklinde görünüyor. BL kilidi acik. Aldigimda acikti. İmei biri kapaninca direnc ile tek imei kaydi yaptirdim. Hyper os yuklemek istiyorum. NFC de...
  2. yalnisdost

Çözüldü Note 9 Pro 4.5G Çalışmıyor.

2020 temmuz ayinda almış olduğum yurt dışı XİAOMİ REDMİ NOTE 9 PRO 6/128 modeli kullanicisiyim. Telefonumda miui 12.0.1 sürümü mevcut. Daha önce 12.5.1 sürümü guncelleme olarak gelmisti ve kendiliginden güncellenmiş telefonun şebeke bölümünde uzerinde çarpı vardi. Yani sebeke gitmisti arama...
  3. yalnisdost

Yardım Redmi Note 9 PRO hardbrick

merhabalar. REDMİ NOTE 9 PRO 6 128 VERSİYON kullanıcısıyım. ürünü yurt dışı olarak aldım. daha önce telefonlarımı aldığım telefoncudan aldım. Güncellemelerle ilgili sıkıntılar olduğunu MİUİ 12.5.1 versiyonda sıkıntılar olduğunu güncelleme yapanların İMEİ SİLİNMESİ durumu ile karşılaştığını miui...
  4. yalnisdost

Yardım Redmi Note 8 Ahize Sesi

Redmi note 4 kullaniyordum eskiden. İlk aldigim xiami telefondu. Hala calisiyor tek sıkıntısı ekran kendiliginden biyerlere dokunuyor. Ona farkli rom yuklemistim. Gelistirici beta rom. Romdan kaynakli bir problem olabilecegini dusunuyorum. Duzelirse yine yazarim buradan. Bazen romlarda...
  5. yalnisdost

Ahize deliklerine toz girmesinden kaynakli ses kisilmasi mevcutmus. Sifir ama yurt dışı ürün oldugu için bazen bu tarz konular olabiliyormus. Tozu temizlemek icin dis fircasi ile islatip ahize deliklerine sürttüm. Ardindan elektrikli supurge ile cektim. Normale döndü.
  6. yalnisdost

Çözüldü Mi9 Mobil Ödeme Sıkıntısı NFC

Merhabalar. Vakifban word kart kullaniyorum. Ayrica aktif bir sekilde mobil bankacilik kullaniyorum. Son zamanlarda birçok kampanyada NFC özelliği ile yani MOBİL TEMASSİZ ODEME seklinde kampanyalar mevcut. Merhabalar. Vakifban word kart kullaniyorum. Ayrica aktif bir sekilde mobil...
  7. yalnisdost

Çözüldü Mi9 Mobil Ödeme Sıkıntısı NFC

Merhabalar. Vakifban word kart kullaniyorum. Ayrica aktif bir sekilde mobil bankacilik kullaniyorum. Son zamanlarda birçok kampanyada NFC özelliği ile yani MOBİL TEMASSİZ ODEME seklinde kampanyalar mevcut. Xiaomi Redmi Note 9 pro 6 / 128 versiyon mevcut. Telefonum orijinal degil. Yurt dışı...
  8. yalnisdost

telefonun ahize kismina toz girmis. ahize deliklerini acmak icin bir damla su damlatip ardından elektrikli supurge ile cektim. suan gayet guzel calisiyor.
  9. yalnisdost

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.3.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı

bu gece yükledim. bi farklilik goremedim 400 mb vivari bi güncellemeydi.
  10. yalnisdost

Soru Redmi note 8 Ahizesinden çok az ses geliyor

telefonun ahize kısmına toz kaçtığından ses kısık geliyormuş. ahize kısmının hoparlör koruması nazik bir şekilde temizlendi ve ardından ses normale döndü. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. telefon sıfır olmasına rağmen toz kaçmasına anlam veremedim. yinede sorunum çözüldüğü için mutluyum.
  11. yalnisdost

Merhabalar. Soruma duyarsız kalmayıp cevap yazan ve çözüm önerisinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim. satıcıyla görüştüm . eğer ürünü değiştirmezse yada iadesini kabul etmezse çözüm önerilerinizi uygulayacağım. ilginize çok teşekkür ederim hepinizin.
  12. yalnisdost

Soru Redmi note 8 Ahizesinden çok az ses geliyor

Merhabalar. Dün sıfır redmi note 8 aldım. telefonda konuşma esnasında ahize sesi çok kısık geliyor. ahize sesini yükseltebileceğim bir yöntem varmıdır. Enginering modu Pro versiyonlarda Mediatek olduğu için çalışıyor. Fakat snapdragonlu olan normal note 8 lerde çalışmıyor. bilgisi olan...
  13. yalnisdost

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı

Merhabalar arkadaşlar. redmi note 6 pro kullanıyorum. global 11 miui versiyonu da geldi. ben bi uygulama için root atmak istiyorum fakat başarılı olamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz. twrp attım. üzerine de magisk son sürümünü yükledim twrp ile. fakat root checker de root özelliği aktif...
Üst Alt