Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Whatsapda iletişim kurmadan gelen yani ekran kapalı ama int. Açık vaziyetteyken gelen msj sesinde problem yok lakin birisi ile konuşurken karşı taraftan gelen whatsaba özgü olan msj sesi çok kısık çıkıyor. Her yere baktım ama bütün bildirim sesleri açık vaziyette ama yine sorunu...
Mİ 8 LİTE Miui11 11.0.7.0 PDTMIXM Sürümü kurulumu
Merhaba arkadaşlar başlıkta da paylaştığım gibi böyle bir güncelleme geldi ne yapmalıyım iyimi kötümü bilmiyorum yani guncelleyipde tecrübesini yaşayan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirim.
Gelen guncellemenin ekran resminide paylasiyorum
Slm arkadaşlar Redmi Note 8 telefonumuz akşam şarjdan çıkardığımız da sabaha kadar şarjı %100 olarak duruyor. Bana göre çok iyi lakin bir sorun var gibi yoksa normal mi?
Merhaba arkadaşlar. İki ay önce aldığımız telefonu eşim kullanmakta. Yalnız yüz tanıma özelliği karanlıkta sadece ekran ışığı açıkken taniyabiliyor. Onun dışında otomatikteyken tanımıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Şahsen ben mi 8 lite kullanicisiyim hangi şartlarda olursa olsun yüzü algılıyor ve...
Mi 8 lite kullanicisiyim ama nedense letgoda bildirim sorunu yaşamaktayım. Gelen msjlarda sadece titreme oluyor ses yok. Letgonun kendine özgü bir bildirim sesi vardır lakin onu telefonda çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar dan dönüş olursa sevinirim.