Yalcin06 kullanıcısının son içeriği

1. Yalcin06

Yardım Whatsap ses sorunu

Arkadaşlar Whatsapda iletişim kurmadan gelen yani ekran kapalı ama int. Açık vaziyetteyken gelen msj sesinde problem yok lakin birisi ile konuşurken karşı taraftan gelen whatsaba özgü olan msj sesi çok kısık çıkıyor. Her yere baktım ama bütün bildirim sesleri açık vaziyette ama yine sorunu...
  2. Yalcin06

Yardım Mİ 8 LİTE Miui11 11.0.7.0 PDTMIXM Sürümü kurulumu Ne yapmam Gerek

Mİ 8 LİTE Miui11 11.0.7.0 PDTMIXM Sürümü kurulumu Merhaba arkadaşlar başlıkta da paylaştığım gibi böyle bir güncelleme geldi ne yapmalıyım iyimi kötümü bilmiyorum yani guncelleyipde tecrübesini yaşayan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirim. Gelen guncellemenin ekran resminide paylasiyorum
  3. Yalcin06

Soru Şarj hiç bitmiyor :)

Slm arkadaşlar Redmi Note 8 telefonumuz akşam şarjdan çıkardığımız da sabaha kadar şarjı %100 olarak duruyor. Bana göre çok iyi lakin bir sorun var gibi yoksa normal mi?
  4. Yalcin06

Soru Redmi Note 8'de Yüz Tanıma Algılamıyor

Merhaba arkadaşlar. İki ay önce aldığımız telefonu eşim kullanmakta. Yalnız yüz tanıma özelliği karanlıkta sadece ekran ışığı açıkken taniyabiliyor. Onun dışında otomatikteyken tanımıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Şahsen ben mi 8 lite kullanicisiyim hangi şartlarda olursa olsun yüzü algılıyor ve...
  5. Yalcin06

Çözüldü Mi 8 lite bildirim sorunu

Mi 8 lite kullanicisiyim ama nedense letgoda bildirim sorunu yaşamaktayım. Gelen msjlarda sadece titreme oluyor ses yok. Letgonun kendine özgü bir bildirim sesi vardır lakin onu telefonda çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar dan dönüş olursa sevinirim.
  6. Yalcin06

Sohbet Ankara'dan slmlar

Selamün aleyküm arkadaşlar hepinize iyi vakit gecirecegimi umduğum bu forumda banada yeriniz varmı acep
Üst Alt