Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncellikle forumda fazla aktif olamıyorum bundan dolayı özrür dilerim.Bilmiyorum ben direkt twrpden modemi yedekleyip romu kurunca yeniden yükledim bir sorun yaşamadım şu an aynı modemle hyperos kullanıyorum bi sorun yok son olarak twrp den efs yedeğinide al imei uçabiliyor rom kurarken.
Kameranız düzgün çalışıyor ama romu kurduktan sonra modem dosyasını kurmanız gerek
Twrp den modem ve efs (imei) yedeğinizi alınız bilgisayarayara hafıza kartına aktarın romu kurduktan sonra twrp üzerinden geri yükle bölümünden modem ve efs yedeğinizi yükleyin
Merhaba arkadaşlar bu romu geçen gün yükledim normal miui dan animasyonları olsun sistem hızı olsun daha hızlı ve boşta gezinirken ısınma sorunu yok pil konusun miui 13 global dan biraz daha iyi ama yükleminizi tavsiye ediyorum
Oyunlarda 90 fps açık olarak geliyor
Rom twrp ile yükleniyor
Miui...
Ben redmi note 10 pro cihazımda miui 13 kullanıyorum ama performans ve pil bakımından memnun değilim miui 12.5 e dönmek istiyorum ama miui 13 ün kontrol merkezine alıştım bu kontrol merkezini miui 12.5 e ekleyebilirmiyim
Yada stabil performanslı bir miui 13 sürümü varsa yazarmısınız
Veri biçimlendir sistem başlamazsa twrp rom indir bilgisayardan romu telefona telefonun hafızası bilgisayarda gözükmeyebilir twrp üzerinde backcup kısmından küçük birşeyin yedeğini al gözükecektir ve imei(efs) ve modem yedeğini kesinlikle al eu rom kurduktan sonra silinebiliyor
Not: Attığın...
1 ay önce telefonu aldım bl açık değilken kulladım ve şarjı gayet iyi gidiyordu
3 hafta önce imei atıldı telefonun ekran süresi 6 7 saate düştü oyun oynamıyorum parlaklık yüzde 10 20
Youtubeden araştırdığımda parlaklık yüzde 100 antutu testi yapıp full oyun filan oynuyorlar telefon 7 saate...