Yakupcan03 kullanıcısının son içeriği

1. Yakupcan03

Rom Redmi Note 10 Pro MIUI tabanlı Elite ROM

Bu rom tabiki stabilite istiyorsan
  2. Yakupcan03

Mod Tam ekran göstergesinin beyazlığını kaldırma

Acaba hyperos için uyumlu sürümü varmı?
  3. Yakupcan03

Öncellikle forumda fazla aktif olamıyorum bundan dolayı özrür dilerim.Bilmiyorum ben direkt twrpden modemi yedekleyip romu kurunca yeniden yükledim bir sorun yaşamadım şu an aynı modemle hyperos kullanıyorum bi sorun yok son olarak twrp den efs yedeğinide al imei uçabiliyor rom kurarken.
  4. Yakupcan03

Soru Kopan Anakart Parçası

Sanırım kopan kulaklık girişi yani jaklı kukaklık takarsanız çalışmaz ama telefon çalışır
  5. Yakupcan03

Kameranız düzgün çalışıyor ama romu kurduktan sonra modem dosyasını kurmanız gerek Twrp den modem ve efs (imei) yedeğinizi alınız bilgisayarayara hafıza kartına aktarın romu kurduktan sonra twrp üzerinden geri yükle bölümünden modem ve efs yedeğinizi yükleyin
  6. Yakupcan03

Merhaba arkadaşlar bu romu geçen gün yükledim normal miui dan animasyonları olsun sistem hızı olsun daha hızlı ve boşta gezinirken ısınma sorunu yok pil konusun miui 13 global dan biraz daha iyi ama yükleminizi tavsiye ediyorum Oyunlarda 90 fps açık olarak geliyor Rom twrp ile yükleniyor Miui...
  7. Yakupcan03

Yardım Miui 12.5'e nasıl miui 13 kontrol merkezi eklerim

Dün miui 13.0.15 tabanlı elite rom yükledim stock rom dan daha stabil ve hızlı ve cihaz boşta gezinirken ısınmıyor denemenizi tavsiye ederim
  8. Yakupcan03

Yardım Miui 12.5'e nasıl miui 13 kontrol merkezi eklerim

Ben redmi note 10 pro cihazımda miui 13 kullanıyorum ama performans ve pil bakımından memnun değilim miui 12.5 e dönmek istiyorum ama miui 13 ün kontrol merkezine alıştım bu kontrol merkezini miui 12.5 e ekleyebilirmiyim Yada stabil performanslı bir miui 13 sürümü varsa yazarmısınız
  9. Yakupcan03

Soru mi 10 ultra twrp de kaldım

Çin cihazı ise çin romu global ise global rom indirmen gerek arkasında ce yazıyorsa globaldır veriyi biçimlendirmessen geri twrp ye atar
  10. Yakupcan03

Soru mi 10 ultra twrp de kaldım

Veri biçimlendir sistem başlamazsa twrp rom indir bilgisayardan romu telefona telefonun hafızası bilgisayarda gözükmeyebilir twrp üzerinde backcup kısmından küçük birşeyin yedeğini al gözükecektir ve imei(efs) ve modem yedeğini kesinlikle al eu rom kurduktan sonra silinebiliyor Not: Attığın...
  11. Yakupcan03

Yardım Note 10 pro eu 13.0.15.0 kasma sorunu

Telefonuma eu 13.0.15.0 rom yükledim takılmalar oluyor bu romdan önce endonezya romu kullanıyordum kasma yoktu bu sorunu nasıl çözebilirim?
  12. Yakupcan03

Yardım İmei reapir yapılmışNote 10 pro şarj çabuk bitiyor

Merdanov hocam bi el atın hangi kerneli kururmam gerek
  13. Yakupcan03

Normal kullanımda en fazla 38 40ı gördüm normalmi?
  14. Yakupcan03

1 ay önce telefonu aldım bl açık değilken kulladım ve şarjı gayet iyi gidiyordu 3 hafta önce imei atıldı telefonun ekran süresi 6 7 saate düştü oyun oynamıyorum parlaklık yüzde 10 20 Youtubeden araştırdığımda parlaklık yüzde 100 antutu testi yapıp full oyun filan oynuyorlar telefon 7 saate...
Üst Alt