Yakupbb kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Eu hyper os bildirim sorunu

Xiaomi 13 eu 1.0.7.0 hyper os kurdum ama wp gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor sorun nedir sizce ?
  2. Y

Soru İmei repair

Selamün aleyküm 12 x cihazına imei çıktı mı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz
  3. Y

Çözüldü IMEI uçmadan rom kurma

Selam arkadaşlar redmi note 10 pro kullanıyorum eu.12.5.6 rom kurulu romdan gayet memnunum ama eskidi gibi facepalm~~ guncellicem ama IMEI gidecek bu defa baştan sona bana ne yapmam gerektiğini söyler misiniz <3
  4. Y

Yardım Geometry wallpaper kasıyor

Şuana kadar hangi cihazda denediysem bu canlı duvar kağıdı kasıyor nedenini bilen yada bana yardımcı olabilecek var mı , iyi forumlar.
  5. Y

Mod Pubg 90 FPS magisk modülü

Modu flashlayın... 90 FPS ile oynayın ...giggle~~ (Redmi note 10 pro pixel experience 11 denendi sorunsuz çalışıyor)
  6. Y

Alış Mi 9 t pro

Mi 9t pro Bursa'da olursa güzel olur redmi note 10 pro takas düşünüyorum teşekkürler.
  7. Y

Soru Mi 11lite 4g twrp ?

Cihaz çıkalı aylar oldu ama twrp bir türlü gelmedi sebebi sizce nedir ve tahmini ne zaman çıkar teşekkürler .
  8. Y

Yardım Instagramda geniş açı nasıl çekebilirim

Cihazımda geniş açı kamerası var iphonedeki gibi geniş acıya nasıl gecebilirim Instagramda modlu APK varmıdır yoksa başka bir çözüm?
  9. Y

Çözüldü Anx kamerayı nasıl yükleyebilirim ?

Mi 9 t pixel rom kurulu anx kamerayı kurmak istiyorum bunula ilgili bir rehber varmıdır veya yardım edecek arkadaşlar...
  10. Y

Yardım Gelen arama otomatik açılma

Selamün aleyküm , geçenlerde bu konuyu açtığımda kimseden bir cevap alamadım cihaza hangi romu kurarsam kurayım gelen arama 1-2 saniye çaldıktan sonra kendiliğinden açılıyor ister cebimde olsun ister bir masanın üstünde olsun sonuç değişmiyor çok sinir bozucu bir hal almaya başladı ...
  11. Y

Yardım Gelen çağrı kendiliğinden açılıyor

Gelen çağrılarda cihazım cebimden çıkarır çıkarmaz açılıyor bu da sinir bozucu olmaya başladı konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar varmı facepalm~~
  12. Y

Soru Bootloader 1440 saat

Cihazımın kilidini açmak istiyorum ve garip bir şekilde 60 gün beklememi istiyor bu süre bana çok geldi bu süreyi azaltabilir miyim bilen hocalarımızdan yardımlarıni bekliyorum .
  13. Y

Çözüldü Twrp hafızaya bağlanmadı

Merhabalar pixel rom kurmak için SHRP - SKY HAWK Recovery kurdum cihazıma daha sonra MIUI 12 kurmak istediğimde team wın recowery kurunca hafızaya bağlanmadı nasıl düzeltilir bilgisi olan varmı
  14. Y

Yardım mi 8 se twrp pc görmüyor

haftalık beta güncellemeredinden sıkılıp evolution x rom denemek istedim ancak mi logosunda kaldı cıhaz twrp ye döndüğümde pc den rom atmak istedim ama pc cihazı görmedi araştırdım bağla / mpt etkinleştir yap diyenler olmuş ama ne yaptıysam olmadı bilen birileri elbet çıkar diye düşündüm...
  15. Y

Diğer Mı 5 uzun pozlama....

Üst Alt