Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar redmi note 10 pro kullanıyorum eu.12.5.6 rom kurulu romdan gayet memnunum ama eskidi gibi facepalm~~ guncellicem ama IMEI gidecek bu defa baştan sona bana ne yapmam gerektiğini söyler misiniz <3
Selamün aleyküm , geçenlerde bu konuyu açtığımda kimseden bir cevap alamadım cihaza hangi romu kurarsam kurayım gelen arama 1-2 saniye çaldıktan sonra kendiliğinden açılıyor ister cebimde olsun ister bir masanın üstünde olsun sonuç değişmiyor çok sinir bozucu bir hal almaya başladı ...
Gelen çağrılarda cihazım cebimden çıkarır çıkarmaz açılıyor bu da sinir bozucu olmaya başladı konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar varmı facepalm~~
Cihazımın kilidini açmak istiyorum ve garip bir şekilde 60 gün beklememi istiyor bu süre bana çok geldi bu süreyi azaltabilir miyim bilen hocalarımızdan yardımlarıni bekliyorum .
Merhabalar pixel rom kurmak için SHRP - SKY HAWK Recovery kurdum cihazıma daha sonra MIUI 12 kurmak istediğimde team wın recowery kurunca hafızaya bağlanmadı nasıl düzeltilir bilgisi olan varmı
haftalık beta güncellemeredinden sıkılıp evolution x rom denemek istedim ancak mi logosunda kaldı cıhaz twrp ye döndüğümde pc den rom atmak istedim ama pc cihazı görmedi araştırdım bağla / mpt etkinleştir yap diyenler olmuş ama ne yaptıysam olmadı bilen birileri elbet çıkar diye düşündüm...