yakupaydin kullanıcısının son içeriği

1. yakupaydin

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba. Xiaomi redmi note 8 e rom yüklemeye çalışırken clean all yerine bl kilidini kapatacak seçeneği seçtim. Şimdi de telefon fastboot ve recovery modunda açılıyor. Telefon açılırken mıuı ekranına kadar gelip tekrar recoverye giriyor . Çoğu şeyi denedim ama bir türlü rom atamadım. Yardımcı...
  2. yakupaydin

Yardım Xiaomi tool hata

Hani işlemi yaparsam hata alıyorum. Cihazı recoveryden istediği moda aldım rom indirdi yükledi yüzde yüz oldu ama yine de hata aldım. Bootloader kili kaldırmak istedim yine ekrandakş hatayı verdi.
  3. yakupaydin

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

hocam telefon açılmıyor sorun bu. Açılsa zaten yapabilirim. Şuan telefon fastboot veya recovery modunda tek açılabiliyor.
  4. yakupaydin

benim indirdiğim klasörde videoda ki dosya bulunmuyor. Videoda ki sürümü nereden bulabilirim
  5. yakupaydin

Şöyle bir hata alıyorum cihazdaki hesabı açmama rağmen.
  6. yakupaydin

Ya yanlışlıkla bootloaderi killitle ve kur seçeneğinde kaldı. Şimdi ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Acill 1665395928 Ve bl kilidi kapandı galiba
  7. yakupaydin

Yardım Sensörler çalışmıyor

Yükledim ama yine sonuç alamadım hocam
  8. yakupaydin

İşte onu bilmiyorum. Hareket sensörü pusula falan çalışmıyor.
  9. yakupaydin

Rom ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 1.5 yıldır çok düzgün bir şekilde kullanıyorum. 1662219808 Nasıl yükleyeceğim, ne ile ilgili hocam
  10. yakupaydin

MIUI 12 by Masik MDB Premium romun ismi
  11. yakupaydin

Merhaba hocalarım. Daha önce bu konu hakkında forum açtım ama cevap gelmedi. Telefonumda pusula, ekran döndürme, adım sayma, video çekme işlemleri çalışmıyor. Bu konu hakkında forum da araştırma yaptım ve genel olarak Cıt menüsüne girilmesi ordan jiroskop menüsüsünde işlem yapılması söyleniyor...
  12. yakupaydin

Yardım Telefon sensörü çalışmıyor

Telefonun kamerasından video çekilmiyor, video çekme yerine gidince bulanık bir şekilde kalıyor. Snapchat, wp gibi yerlerde video çekiliyor. Ekran döndürme, adım sayma, salla kazan vb şeyleri yapamıyorum. Ayrıyeten telefonun üst kısmında 2cm kadar dokunmatik çalışmıyor. İlk sormak istediğim...
  13. yakupaydin

Yardım Rom'da sıkıntılar

Son durum. Masik rom yükledim A10 MIUI 12 sorunlar düzeldi.
  14. yakupaydin

Yardım Rom'da sıkıntılar

Rom'u yükledim ama hala ses gerektiren şeylerde sıkıntı çıkarıyor. Arama yapmak istediğimde çaldığı anda kapanıyor. Arama geldiğinde açtığım anda kapanıyor. Videolar kesik kesik çalıyor. Naıl düzelticem bu sorunu yardımcı olacak birisi var mı? 1656281396 bide orijinal kamera uygulamasına...
  15. yakupaydin

Yardım Rom'da sıkıntılar

Bir sonuç alamadım hocam. Android 10 kullanırken olan twrp'den Eu A11 romunu önce format data daha sonra 4 wipe yaparak kurdum.KUrduktan sonra da 2 wipe yaptım. Temiz kurulum yani ama ses ve arama konusunda sorun yaşıyorum. MIUI 13 merakım var aslında bana şuan en iyi çalışacak romu önerir...
Üst Alt