yakupaydin kullanıcısının son içeriği

1. yakupaydin

Yardım Xiaomi tool hata

Hani işlemi yaparsam hata alıyorum. Cihazı recoveryden istediği moda aldım rom indirdi yükledi yüzde yüz oldu ama yine de hata aldım. Bootloader kili kaldırmak istedim yine ekrandakş hatayı verdi.
  2. yakupaydin

Yardım Sensörler çalışmıyor

Merhaba hocalarım. Daha önce bu konu hakkında forum açtım ama cevap gelmedi. Telefonumda pusula, ekran döndürme, adım sayma, video çekme işlemleri çalışmıyor. Bu konu hakkında forum da araştırma yaptım ve genel olarak Cıt menüsüne girilmesi ordan jiroskop menüsüsünde işlem yapılması söyleniyor...
  3. yakupaydin

Yardım Telefon sensörü çalışmıyor

Telefonun kamerasından video çekilmiyor, video çekme yerine gidince bulanık bir şekilde kalıyor. Snapchat, wp gibi yerlerde video çekiliyor. Ekran döndürme, adım sayma, salla kazan vb şeyleri yapamıyorum. Ayrıyeten telefonun üst kısmında 2cm kadar dokunmatik çalışmıyor. İlk sormak istediğim...
  4. yakupaydin

Yardım Rom'da sıkıntılar

Bugün mi9t ye MIUI by xiaomi.eu 12.5.2 rom yükledim. Arama yaparken karşı taraf açtığı anda kapanıyor. Karşıdan biri arayınca açıyorum 2 sn ses geliyor ve kapanıyor. Ayrıca video veya müzik dinlerken 5-6 sn sonra ses kesiliyor. Bu rom sürekli sorun mu çıkaracak yoksa bir çözümü var mı?
  5. yakupaydin

Yardım Telefon açılmıyor.

Herkese merhaba, cihazım mi9t, masik rom yüklü. Ekranımın dokunmatiğinin üst kısmı çalışmadığı için buna bir çözüm aradım bende geliştirici seçeneklerinden ingilizce bir şeye bastım bunun türkçesi herhalde ekran girdisini simule et anlamına geliyordu ve bende ordan uzun kesim ( call cutout...
  6. yakupaydin

Yardım Huawei şifre kaldırma

Merhabalar. Huawei p20 lite cihazı şifresi unutulmuş. Bl kilidi kapalı. Verileri silmeden şifreyi kaldırabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim benzer konu bulamadım. Bilen varsa atabilir mi?
  7. yakupaydin

Yardım Kırık telefon kilit kaldırma

Merhabalar. Ekran kırık olduğu için erişemiyorum. Telefon güvenliği nedeniyle de ekanda kilit varken pc'ye okutmuyor. Twrp de okuyor, sideload, recovery, fastboot modlarında görebiliyorum. Telefonun ekranını pc ye yansıtmak istiyorum. Telefon wifiye bağlı. arama yaptığımda arıyor ama wp'den...
  8. yakupaydin

Yardım Kilitli telefonu pc'ye okutma

Merhabalar. Telefonun ekranı kilitliyken bilgisayar telefonu algılamıyor. Twrp ye alınca Adb den algılıyor ama kilitliyken algılamıyor. Telefon ekranı kırık olduğu için yansıtmak istiyorum ama usb hata ayıklama açık mı pek hatırlamıyorum. Kaldı ki zaten telefon açık haldeyken bilgisayarı...
  9. yakupaydin

Yardım Ekran kırıldı Veri kurtarma

Merhabalar. Mi9T cihazımın ekranı kırıldı. Hiçbir şekilde ekranda görüntü yok ve dokunmatik de çalışmıyor. Telefonda şifre olduğu için dosyalara ulaşamıyorum. Telefonda masik rom var, root var. Yapabileceğim bir şey var mı? Ekranı pc'ye yansıtmaya kadar bir yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  10. yakupaydin

Yardım Mi9t Stock (orijinaline) çevirme

Merhabalar. Ben Mİ9T telefonumda "MIUI 12 by Masik MDB premium" var. İlk aldığım gibi olan roma çevirmek istiyorum. Bununlailgili forum vardır ama ben bulamadım yardımcı olabilir misiniz.
  11. yakupaydin

Yardım Bluetooth bağlantı sorunu

Selam hocalarım. Masik rom yükledim Mİ9T cihazıma, yükledikten sonra bluetooth ile ilgili sorun yaşadım bugün arabada müzik açmak için bağlamaya çalıştım eşlemedi. Sorun belki arabadadır dedim şimdi bilgisayara bağlamaya çalıştım eşleşmedi bile. Forumda bununla ilgili konu bulamadım. Bildiğiniz...
  12. yakupaydin

Çözüldü Güncellemeden sonra redmi yazısında kaldı

Sıkıntı sadece redmi yazısında kalması değil. Telefonu güncelleye bastıktan sonra beni TWRP'ye attı daha sonra twrp de benden resim deki gibi password istedi bende ne yazıyım bilmiyorum Cancel'e bastım bir şeyler oldu ve telefon redmi yazısında kaldı içindekileri kurtarmanın bir yolu var mı? Rom...
  13. yakupaydin

Mİ9T ROM BULMA

Mİ9T için masik romunu indiricem nerden bulabilirim. Mümkünse son sürüm.
  14. yakupaydin

Soru Mİ9T rom tavsiyesi

Merhaba hocalarım cihazım Mİ9T orijinal romu kullanıyorum ama gruplardan, çevreden gördüğüm kadarıyla baya rom yükleyen var. Bu romların artısı nedir yani orijinalinden (Global rom) ne kadar daha iyiler? Siz hangi romu kullanıyorsunuz? Önerdiğiniz rom hangisidir. Rom yükleme konusunda biraz...
  15. yakupaydin

Çözüldü Güncelleme indi fakat kurulmadı

Selamlar... Yeni Xiaomi mi9T aldım ilk gün güncellendi ardından tekrar MIUI V.11.0.4.0... güncellemesi geldi ve indirdim fakat güncelleme de hatta verdi ardından dosyanın telefonda olduğunu fark ettim. İnmiş olan dosyayı kurmanın bir yolu varmıdır?
Üst Alt