yakup4 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Crdroid kullanan var mı

Crdroid 9 veya 10 kullanan var mı acaba varsa herhangi bir sorunla karlışaştı mı ?
  2. Y

Yardım Safetynet nedir

Safetynet nedir ve cihazın safetynet net ten geçememesi güvenlik veya farklı problemler oluşturur mu ?
  3. Y

Yardım Twrp backup mu swift backup mu

İki yedekleme arasında fark varmıdır.
  4. Y

Yardım Spotify dan müzik indirme

Spotify dan müzik indirmek istiyorum ama indirme programları müziği YouTube dan bulup indirdiği için aynı olmuyor direkt Spotify üzerinden indiren program var mı ?
  5. Y

Çözüldü Tam yedek alma

Redmi note 8 pro cihazıma custom rom atıyorum bazen hata verip imei gidiyor tekrar telefoncuda imei atmak zorunda kalıyorum isteğim tam yedek almak, herhangi bir hata ile karşılaşırsam geri eski sistemime dönebilmek istiyorum imei vs gitmeden nasıl yapabilirim acaba
  6. Y

Yardım Crdroid imei sorunu

Redmi note 8 pro ya crdroid 9.11 yükledikten sonra imei gitmiyor ama mobil veri ve arama kullanılamıyor
  7. Y

Yardım redmi note 10 bozuldu

telefonumda crdroid 10 android 14 yüklüydü başka bir os kurmak için trwp ile ile format data kısmında olan herşeyi sildim install kısmından kurmaya çalıştığımda odm,system,vendor yaza hata aldım bilgisayar fastboot ta telefonu görmüyor kendim çözemedim telefoncuya götürdüm yetkili diye bir şey...
  8. Y

Yardım Lawrun kernel kullanan var mı ?

Sorum başlıktaki gibi, kullananlar işe yarayıp yaramadığını yazabilir mi özellikle pubg de nasıl olduğunu merak ediyorum.
  9. Y

Çözüldü Cdrdoid android 13 ü 14 e yükseltme

Şuan cdrdoid 10 android 13 kullanıyorum android 14 çıkmış ama güncelleyicide görünmüyor romu indirip twrp den Flashlamam yeterli mi yoksa wipe data yapıp tekrardan mı kurmalıyım
  10. Y

Yardım Poco x3 pro anakart tamiri

Poco x3 pro cihazımın ana kartı bozulmuş bulunduğum bölgede bunu yapabilecek tamirci yok nereden nasıl yardım alabilirim acaba?
  11. Y

Yardım Redmi note 10 pro için rom önerisi

Crdroid ve evolution x arasında kaldım sizce hangisi daha iyi, ve şuan kullanan var mı ?
  12. Y

Çözüldü Hybrid rom nedir

Redmi note 10 pro cihazıma miui eu rom kurmak istiyorum fakat son sürüm hybrid olarak görünüyor ybrid nedir ve indirirsem twrp ile kurabilir miyim ? Hybrid rom nedir
  13. Y

Yardım Aosp için Samsung uygulamaları

Merhaba, Crdroid kullanıyorum ama galeri uygulamasından memnun değilim Samsung gallery kurmak istiyorum apkmirror dan indirip kursam ya da twrp üzerinden flash kasam çalışır mı ?
  14. Y

Yardım crdroid kişiselleştirme sorunu

crdroid ne simgeleri küçültme kısmını bulamadım ve ana ekranda bir satırda en fazla 5 uygulama yerleştirilebiliyor bunu harici bir launcher yüklemeden nasıl düzeltebilirim nova launcherdaki gibi 1685296897 birde şu var dinlediğim müziği duvar kağıdı yapıyor
  15. Y

Çözüldü redmi note 10 pro gapps hatası

telefonuma crdroid 9.5 kurdum gapps flashlamaya çalıştığımda sürekli hata alıyorum nikkgapps core kurmaya çalışıyorum hatanın sebebi nedir acab a
Üst Alt