Yakubp kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım 4.5g

Arkadaşlar 13 ultra aldım cihaz 4.5 g çekmiyor normalde olduğm yerde var 4.5 g ama benim cihaz bi turlu bağlanmıyor sebebi nedir cihazda gorurunurde global fake rom mevcut bootloader açacağım süre verdi orjinal yazılım yüklense duzelirmi yoksa bu çin surumumu yardımcı olurmusunuz
  2. Y

Rehber IMEI atılmış cihaz güncelle ne durumu

Arkadaşlar IMEI atılmış cihaz direncsiz cihazıma hyper OS fastboot modunda yükledim cihaza bir şey olmadı orijinal IMEI ye döndü onlarda yeni yıl dolduğu için şuan açık arkadaslar sürekli merak ediyordu durum bu şekilde
  3. Y

Soru Botloder kildi

Kilit açık oldugu halde mi flash ile rom yükledim botloder kilidi kapandı neden olduğunu bilen varmı 1674933590 Rom yüklerken clean all seçiliydi
  4. Y

Soru Mi 9 t pro MIUI v13 rom gelecekmi

Gelirmi
  5. Y

Soru k20 pro band 20

iyi forumlar arkadaşlar ben k20 pro için band 20 acmayla ilgili bi video buldum resimlerde olduğu gibi benimle aynı yere girdiğinde band frekanslari çıkıyordu ama bende bunlar çıktı varmı bilgisi olan
  6. Y

Soru K20 pro şebeke sinyali

Kıymetli arkadaşlar cümleten hayırlı bayramlar şöyle bibsorum var k20 pro cihazım var orjinal hindistan romu v11.6 sürümünden başka hangi romu yüklesem yuklim sebeke çekiminde düşüş oluyor nedir bunun hikmeti
  7. Y

Soru K20 Pro-Sinyal gücü

değil gayet iyi
  8. Y

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

k20 pro için yokmu
  9. Y

Çözüldü Mi 9T Pro & Galaxy Watch

ayarlar uygulamalar sistem uygulama ayarları güvenlik hızı arrtir ordan uygulama kilitle ye gir orda Samsung acessorg service var ona tik köy
  10. Y

Çözüldü Mi 9T Pro & Galaxy Watch

bende de aynı promlem vardı kendim cozdum güvenlik hız arttira girip uygulama kilitle var ordan Samsung acessory service tiki açın tamamdır
  11. Y

Yardım Facebook services pil kullanımı!!

bibsuru gereksiz uygulama var PC ye bağlayıp silerim ben her rom yüklediğimde sende sil bence forumda konusu var 1572800300 https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-10-bloatware-android-sistemi-pil-tuketimi-ve-gizlilik-guncel-cozum-19-03-2019.41968/#post-483421
  12. Y

Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

güzel Roma benziyor geliştiricisi kim bu romun su bilindik miui romlardan değil bunda kamaera sorunu varmı
  13. Y

Yardım Custom rom fastboot atıyor

üstüne ikinci sefer romu yukle açılır
  14. Y

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

bi ara kaydı olmayıp yukleneyenlere müdahale ediliyordu onun bi çözümü varmı acaba bayadir forumu takip etmiyordum
  15. Y

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

mi 8 lite nin ardından k20 pro ile yeniden aranizdayim
Üst Alt