Yakubp kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru Mi 13 Ultra şebeke sorunu

Sorun yok aae global son sürüm yükle sorun yok uçak moduna alma çıkma yeniden başlatma şebeke gitmiyor
  2. Y

Dostlar yazılımla alakalı Tayvan rom veya xioami eu romda hata var resmi Avrupa global rom yükledim sorun yok durumu yaşayan arkadaşlar deneyebilir
  3. Y

Sanırım sürüm ile alakalı eski sürümde böyle bir sorun olmadığıni öğrendim bu şekilde çözüm bulunmuş deneyeceğim
  4. Y

Telefonu kapatıp açınca şebeke gidiyor ne yapabilirim acaba yada bu durum herkeste aynı mı
  5. Y

Cumleten selamün aleyküm dostlar şöyle ilginç bir durum var Tayvan rom son sürüm yüklüydü IMEI 2 kapandı IMEI 1 e simi takmistim eu son sürüm yükleyim dedim yükledim şebeke gelmedi hat çıkar tak her şeyi denedim gelmedi dedim belki romda sorun var geri Tayvan Roma döndüm yine şebeke yok hattı...
  6. Y

Yardım 4.5g

Fake rom var bootloader kilidini açıp eu kuracağım bi umut duzelir belki 😃😀
  7. Y

Yardım 4.5g

Cihaz ayarlada global gözüküyor ama IMEI sorgulamasında çin sürümü gözüküyor sanırım cihaz çin sürümü ve band 20 yok turktelekom band 20 üzerinden yayın yapıyor
  8. Y

Yardım 4.5g

Mi 13 ultralarda band 20 yokmu sehir merkezinde çekiyor şuan kırsalda çekmiyor
  9. Y

Yardım 4.5g

Hayır hattımı başka twlefona taktigimda her şey normal
  10. Y

Yardım 4.5g

Sorun telefonda başka hat taktım aynı varsa başına gelip çözen yardimci olsun
  11. Y

Yardım 4.5g

Evet yurt dışı ama IMEI atilmamis orjinal IMEI
  12. Y

Yardım 4.5g

Getprops 1714845321 Yaptım aynı degisen bir şey yok
  13. Y

Yardım 4.5g

Dediklerinjzi yaptım lt only yaptım şebeke yok
  14. Y

Yardım 4.5g

Arkadaşlar 13 ultra aldım cihaz 4.5 g çekmiyor normalde olduğm yerde var 4.5 g ama benim cihaz bi turlu bağlanmıyor sebebi nedir cihazda gorurunurde global fake rom mevcut bootloader açacağım süre verdi orjinal yazılım yüklense duzelirmi yoksa bu çin surumumu yardımcı olurmusunuz
  15. Y

Rehber IMEI atılmış cihaz güncelle ne durumu

Cihaz yazılımsal çift sim IMEI kayıtlı idi fastboot rom yüklerken clean all seçtim yükledim imeiler orjinale döndü ve rom gayet güzel miui Roma göre
Üst Alt