yakopsi kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Arama geldiğinde kişi ismi gözükmüyor

Arkadaşlar merhaba, telefonu eu rom sürüm 11den 12,5 sürüme yükselttim fakat sonrasında bileklik ekranında arama esnasında sadece gelen arama yazıyor ve kişi ismi yazmıyor. mi fit gelen arama ayarında açık ve isimleri göster seçeneği aktif durumda. Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
  2. Y

Çözüldü Haylou T19 ses gitmiyor

Mi Note 10 Lite eu 12 0 3 romu kullanmaktayım. Kulaklığı aldım sorunsuz kullanırken 2 hafta sonra kulaklıktan ses gitmez oldu. Mikrofonu çalışmıyor. Başka telefon ile eşleştirince sorunsuz ses gidiyor ama benim telefonda ses gitmiyor. Telefonu yeniden başlattım, kulaklığa reset attım yeniden...
  3. Y

Yardım Servis yok.telefon çekmiyor. Lütfen yardım edin sorun çözülmüyor

telefonu imei li olarak aldım. imei duruyor sorun yok. dün birden telefon çekmemeye başladı.hattımı başka telefona takıyorum çekiyor sorun yok. başka hattı telefona takıyorum sorun yok. ama telefonda kullanılan hat note 8 pro da sim kart görmüyor. mi hesabı ile sorun olduğunu düşünerek mi flash...
  4. Y

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

teşekkür ederim. uygulamayı yükleyip 2 dosyayı seçerek güncelledim ve türkçe oldu. bundan sonra notifyi silip eskisi gibi kullanırım. nabız problemi de olmadı . bildirimlerde ışöçğü-isocgu bahsettiğin harflerde soru işareti gözükmeye devam ediyor. bu yaptığınız değişiklik harflerin düzgün...
  5. Y

Notify & Fitness for Mi Band uygulaması kullanmadan yapmaktan bahsediyorum. bu uygulama xiaominin uygulamasımıdır?
  6. Y

orjinal yazılım kullanıyorum ve az önce mi fit güncelleme aldı. v1.0.6.24 oldu. bu şekilde orjinal bir şekilde türkçe yapma imkanı varmıdır? Edit: Android için
  7. Y

Yardım Nova launcher kullananlar lütfen baksın

temalardan classice geçtim bakalım böyle deneyeyim birde.
  8. Y

Aynı durumda. Hatta şuan otomatik başlatmayı da aktif ettim. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1572590424 ben tema değiştirmiyorum ama. şuan aktif ettim ama tema değiştirmesem de yine gidiyor . xiaomilerle bir uyumsuzluk var kesin
  9. Y

simge paketi orjinal halde. temalardan mı değiştirip deneyeyim?
  10. Y

Şuan bu şekilde zaten ama işte ne oluyorsa ayar gidiyor ve ilk fotodaki gibi erişim izni istiyor tekrar.
  11. Y

Nova kullanan arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Bildirim rozetleri devamlı gidiyor tekrar aktif etmem gerekiyor. nova ayarları bildirim rozetlerine girip bu rozetler bildirim erişimi gerekli diyor ve bildirim erişimi aktif gözükmesine rağmen rozetler gözükmüyor. bende bildirim erişiminde nova...
  12. Y

Rehber Mi9T/Redmi K20 Parmak İzi Tarayıcı Hızlandırma

Kesinlikle işe yaradı. Anca hızlı açmaya başladı . 4 yönde de parmağı koyarak kayıt ettim. Çok teşekkür ederim Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Y

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Güncelleme bölümü gözükmüyor bende Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Y

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

uygulama çok ama çoğu açıp kullanmadığım zaman pile etkisi olmaması lazım . açılışta açılmalarını engelleyorum çünkü . neyse bakalım inşallah biz de bu süreleri yakalarız ne diyeyim:)
  15. Y

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

çok enteresan bu görüntü tek şarj ile mi gerçekten . telefonda çok uygulama yüklü değil mi acaba senkronizasyon yapan uygulama mı kullanmıyorsunuz yoksa? bende gece modu açıkken ekran siyahken 6 saati görmüyor ve benim de genelde wifi açık . şöyle süresi alsam 2 gün net şarja takmam telefonu...
Üst Alt