yakopsi kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom Mi Note 10 Lite XTRV MIUI 13.0.4.0 Custom Rom / Android 12

Bende haftasonu denemek istiyorum. BAkalım hatasız olur inşallah. Her rom yüklemem de bir sıkıntı çıkıyor bakalım ne olacak.
  2. Y

Eu romdan bu roma geçmek istiyorum. İşlem sonrası orange twrp silinecek mi ve tekar root ve twrp için hangi konuyu takip etmeliyim?
  3. Y

MIUI 12 Mi Note 10 Lite En İyi MIUI Rom ve Debloat İşlemi

Bu romda otomatik çağrı kaydı yok değil mi?
  4. Y

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu bu konu hakkında bilgi verir misiniz ?
  5. Y

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

13 pro direnç işlemi yapılıyor mu? Direnç sonrası toza ve suya dayanıklılık konusunda sorun yaşarmıyız ve genel olarak şebeke çekim ya da başka bir problem yaşanıyor mu? Teşekkür ederim.
  6. Y

Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Farklı bir şey sorayım. Bu global 12.0.3 de arama kaydı yok değil mi? Bu konuyu farklı uygulamalar ile çözebilir miyiz ve öneriniz var mı arama kaydı ile alakalı. Sırf bu yüzden eu rom kullanıyorum.
  7. Y

Eu kullanıyorum ve bir sürü uygulama yüzünden telefonu baştan kurmak işkene geliyor. Önemli olan arama kaydının olması ona çok alıştım işime yarıyor. Eu tabanlı olduğu için otomatik arama kaydı vardır diye düşünüyorum var mıdır acaba? eudan şarj olarak performansı daha iyi mi bu konuda durum...
  8. Y

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Her rom yükleme sonrası sorun yaşıyorum.bende mi şans anlamadım. konuya bakınca dosyayı indirmeden telefonun güncellemesini gördüm ve kendi indirdi. Kururum için yüklü twrp olan orangetwrp ile açıldı ve zipi flaşlayarak kurulum yaptım ama devamlı orangetwrp açılıyor telefon açılmıyor...
  9. Y

Yardım Arama geldiğinde kişi ismi gözükmüyor

Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum tüm izinleri verdim yine durum değişmedi. miui 12 kullanıp bu sorunu yaşamayan var mı?
  10. Y

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

screen of uygulaması cihaz yöneticisi olarak izin verilmiş bu yüzden sorun yaşıyormuşum. son olarak bir sıkıntım daha var . mi band 4 kullanan var mı acaba miui 12 ye geçince arayan kişi isim olarak yazmıyor.
  11. Y

Yardım Arama geldiğinde kişi ismi gözükmüyor

Arkadaşlar merhaba, telefonu eu rom sürüm 11den 12,5 sürüme yükselttim fakat sonrasında bileklik ekranında arama esnasında sadece gelen arama yazıyor ve kişi ismi yazmıyor. mi fit gelen arama ayarında açık ve isimleri göster seçeneği aktif durumda. Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
  12. Y

Root olayını orange twrp ile çözdüm ama cihaz kilitlendi olayını çözemedim. 12.5 sürümünü kullanan bir tek ben demi var bu sorun?
  13. Y

arkadaşlar 11den 12 sürüme geçtim ve parmak izi ile açacakken cihaz yönetici tarafından kitlendi diyor ve şifre istiyor. bu ayara nasıl kapatırız bakındım ama bulamadım. bir de tel rootluydyu ama yeni sürümde root sorunu yaşıyorum hangi twrp ve magisk kullanıyorusunuz root için ?
  14. Y

Çözüldü Haylou T19 ses gitmiyor

Bununla birlikte silinen kayıtlı wifi ayarlarını nasıl geri yüklüyeceğiz? mi hesabına girip wifi eşitlemeyi kaldırıp aktif ettim ama kayıtlı ağlar gelmiyor.
  15. Y

Çözüldü Haylou T19 ses gitmiyor

Teşekkür ediyorum sayende sorunum çözüldü.
Üst Alt