Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
13 pro direnç işlemi yapılıyor mu? Direnç sonrası toza ve suya dayanıklılık konusunda sorun yaşarmıyız ve genel olarak şebeke çekim ya da başka bir problem yaşanıyor mu? Teşekkür ederim.
Farklı bir şey sorayım. Bu global 12.0.3 de arama kaydı yok değil mi? Bu konuyu farklı uygulamalar ile çözebilir miyiz ve öneriniz var mı arama kaydı ile alakalı. Sırf bu yüzden eu rom kullanıyorum.
Eu kullanıyorum ve bir sürü uygulama yüzünden telefonu baştan kurmak işkene geliyor. Önemli olan arama kaydının olması ona çok alıştım işime yarıyor. Eu tabanlı olduğu için otomatik arama kaydı vardır diye düşünüyorum var mıdır acaba? eudan şarj olarak performansı daha iyi mi bu konuda durum...
Her rom yükleme sonrası sorun yaşıyorum.bende mi şans anlamadım. konuya bakınca dosyayı indirmeden telefonun güncellemesini gördüm ve kendi indirdi. Kururum için yüklü twrp olan orangetwrp ile açıldı ve zipi flaşlayarak kurulum yaptım ama devamlı orangetwrp açılıyor telefon açılmıyor...
screen of uygulaması cihaz yöneticisi olarak izin verilmiş bu yüzden sorun yaşıyormuşum.
son olarak bir sıkıntım daha var . mi band 4 kullanan var mı acaba miui 12 ye geçince arayan kişi isim olarak yazmıyor.
Arkadaşlar merhaba, telefonu eu rom sürüm 11den 12,5 sürüme yükselttim fakat sonrasında bileklik ekranında arama esnasında sadece gelen arama yazıyor ve kişi ismi yazmıyor. mi fit gelen arama ayarında açık ve isimleri göster seçeneği aktif durumda. Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar 11den 12 sürüme geçtim ve parmak izi ile açacakken cihaz yönetici tarafından kitlendi diyor ve şifre istiyor. bu ayara nasıl kapatırız bakındım ama bulamadım.
bir de tel rootluydyu ama yeni sürümde root sorunu yaşıyorum hangi twrp ve magisk kullanıyorusunuz root için ?
Bununla birlikte silinen kayıtlı wifi ayarlarını nasıl geri yüklüyeceğiz? mi hesabına girip wifi eşitlemeyi kaldırıp aktif ettim ama kayıtlı ağlar gelmiyor.