yakko_22 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım X3 ile x3 NFC aynı rommu

Merhabalar elimde poco x3 var tam emin değilim ama NFC özelliğini bulamadım 13.0.1.0 s j g ı n x m kararlı global yüklü NFC olan 14 sürümünü yüklesem olurmu twpr yok
  2. Y

Yardım Batarya problem

Arkadaşlar elimde mi Max 2 var batarya bana zayıf gelmişti günümü zor çıkarıyordum sabah %100 iken akşam 5 te %15 e dusuyordu ve 2 ay önce bataryayı degistirdim simdi yine şişme yapmış biraz bazen %20 lerde kapanıyor açılmıyor şarj %0 yazıyor ve 150 TL verdim işçilik dahil bu normal mi napmam...
  3. Y

Yardım Otg sorunu

Merhaba arkadaşlar elimde mi Max 2 var ve 32 GB lik usb ve otg aparatı usbyi bicimlendirdim ve dosya attigimda yarıda bırakıyor %50-60 karda kalıyor ne yapmam lagzim twrpden dosya sistemini değiştirdim ex4 vs yine olmadı pc yok yardım edin lütfen...
  4. Y

Sohbet Oyun icin

Merhaba arkadaşlar aradığım özellikler işlemci 2.0 üstü ve 6 GB ram ekranında biraz büyük olsun başka özellik istemiyorum kamera dahili hafıza vs istemiyorum şuan kullandığım mi Max 2memnun değilim alacağım telefon sifirda olur ikinci elde olur arayistayim yardım edin lütfen saygılar...
  5. Y

Soru Kaç Çeşit Note 7 Var???

İlgimi çeken bir durumla karşı karşıya kaldım mi Max 2 almak istedim telefoncuya gittim buldumda takas ve üzerine para anlacaktim fakat elimdeki bu Note yedinin en alt seviyesi oldugunu söyledi ondaki Note 7 ile karşılaştırdım arkasında 48 MP vs ce yazısı vardı biri bana bunu izah edebilir mi
  6. Y

Yardım İndirme yapamıyorum

Telefonum note 7 MIUI 20.1.9 Miroom son sürüm yüklü ama telefona indirme yapamıyorum mesela playstorda sistem webwiev güncellenmiyor pes 2020 Mobile inmiyor yardım edin playstorede hata kodu 492 diyor ama bayzi uygulamaları yüklüyor
  7. Y

Yardım OTG İLE ROM GÜNCELLEME

Telefonum note 7 sürümü 9.12.5 yüklü yeni güncelleme geldi diyor 9.12.12 indir yükle dediğimde pasword decg vs yazıyor telefonumda şifre olmamasına rağmen Evimde PC yok internet cafelere gitsem yine olmaz çünkü programı yukledigimde restart istiyor bu sefer yine tüm bilgiler kayboluyor ama...
  8. Y

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Merhabalar bana güncelleme geldi diyor güncelle dediğimde md5 sum eslesmiyor hatası alıyorum bana yardımcı olun telefon note 7 9.9.26 yüklü gelen ise 9.10.10 twrp den nasıl yuklicez manuel indirdim ama install den yükleyemedim harfiyen yardım edin
  9. Y

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Dosya zip olarak indirilmis twrp ye girdigimde intsal dan nasil yapicam onu harfiyen yazarmisin root var telefonda onuda solim
  10. Y

Usta yardım edermisin manuel indirdim twrp den nasıl yapcaz bu sayfadan note 7 olanı indirdim 1.5 GB olan doğrumu adres https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.10.10/
  11. Y

Satıldı Redmi not 7

Elimde siyah note 7 var 20 günlük takas yapabilirim istersen özelden tel no yaz ayrıntıları konuşabiliriz saygilar
  12. Y

Benim cihazım mi note 7 mui 11 versiyon 9.9.26 güncelleme 9.10.10 var diyor telefonum bu sefer md5 sum eslesmiyor diyor yardım edin
  13. Y

Yardım güncelleme sorunu

merhabalar forumda yeniyim elimde note 7 var sürümü ise 9.9.26 ve güncelleme var gösteriyor 9.10.10 var gösteriyor güncelle dediğimde md5 sum eşleşmiyor hatası verip indirmiyor nasıl yaparım bu işi yardım edin
Üst Alt