yakinparca kullanıcısının son içeriği

1. yakinparca

Yardım WhatsApp bloke..

Merhaba, Yurtdışı cihaz mı? Kilidi açıksa ondan yapıyordur. Resmi olamayan whatsapp yaziyorasa buna dikkat et. Kilit açık olanları kapatmani istiyor. kapatip denemem gerekli.
  2. yakinparca

Rehber Redmi K60 Ultra HyperOS Çin Versiyon Google Kişi Listesi Rehber Sorunu Hkk.

Değerli Forum Dostlarım, Araştırmalarımın sonucunda yaşadığım sıkıcı Sorunumun sebebi Çin rom kullanmaktan dolayı oluyormuş. Redmi K60 Ultra - Türkçe Rom - kurmuştum kamera çalışmıyordu mecburen çin rom'u kurmak zorunda kaldım. Fakat bunu kuruncada telefonu her yeniden başlattığımda tüm...
  3. yakinparca

Rehber Redmi K60 Ultra HyperOS Çin Versiyon Google Kişi Listesi Rehber Sorunu Hkk.

Değerli Hocalarımız, Bilgi sahibi olan arkadaşlardan desteklerinizi bekliyorum.
  4. yakinparca

Herkese Merhaba, Telefon her "yeniden başlatıldığında" Google hesapları kayıtlarda duruyor fakat Google kayıtlı kişi listeleri rehberim sıfırlanıyor ve hiç bir kişi listesinde rehber kayıtlı kalmıyor. Her telefon yeni başladığında bu sorunu yaşıyorum. Normalde bu durumu umursamam fakat asıl...
  5. yakinparca

Yardım Miui 12 EU Rom WhatsApp Senkronizasyon Sorunu

Değerli Hocalarımız, Desteklerinizi bekliyorum.
  6. yakinparca

Yardım Miui 12 EU Rom WhatsApp Senkronizasyon Sorunu

Merhaba Değerli Hocalarımız, Kişi listemde 54000 kişi var.. hepsi cep telefonu numarası ve WhatsApp numaraları WhatsApp senkronizasyon 25714 üstüne bir kişiyi dahi senkronizasyon yapmıyor günlerdir uğraşıyorum ama çözüm bulamadım. Yaptığım işlemler 1- Kişileri Yenile 2- WhatsApp ve kişileri...
  7. yakinparca

Yardım 11 t pro sürekli fastboota giriyor

Hocalarım iyi akşamlar yurtdışı imei yüklettirdiğim cihazımda ses ve yazılımsal sorunlar için forumlardan aldığım bilgilere istinaden fastboot rom indirip yükledim imei gitmeden rom attım ve ses ve diğer programsal sorunlar çözüldü.. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
  8. yakinparca

burhan0660 bende bu arada şansımı deneyeyim biraz kurcalayayım :)
  9. yakinparca

burhan0660 Hocam Kolay gelsin Mi 10T Pro Yurtdışı cihazım İmei attırmıştım twrp yüklemek istiyorum imei kaydı kalması için yazılımsal sorunları var twrp cmd üzerinden yüklendi diyor fakat her seferinde twrp ekranı yerine fastboot ekranına geliyor internette ve forumlardaki bir çok programı...
  10. yakinparca

Yardım Xiaomi Poco X3 Pro 8/256 Gb Hindistan Rom Sorunu

burhan0660 Bey & burucu08 Bey , Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Yazdıklarınızdan anladığım belirlenen zaman dolduktan sonra 1 Resim - unlock kilit açılma işlemini deneyeceğim eğer o olur ise diğer işlemi deneyeceğim.
  11. yakinparca

Yardım Xiaomi Poco X3 Pro 8/256 Gb Hindistan Rom Sorunu

Herkese Merhaba, Yaklaşık 7 saattir Hindistan Rom sürümüne geçmeye çalışıyorum. Bir çok dosya indirdim. bir çok dosyadan dolayıda artık midem bulandı diye bilirim.. Bu konuda bilgisi olan uzman arkadaşlardan destek bekliyorum. karşıma cıkan tüm hataları resimlerle ekledim. Telefon ayarları...
Üst Alt