yakar kullanıcısının son içeriği

1. yakar

Soru Redmi airdots

Güncel Dijital yaptığı inceleme sonrası kulaklığı iade almaya karar verdi ve iade için işlemler başlatıldı.. Maalesef AirDots sayfası da bu konuşma ile kapanmış oldu.. Başka bir kulaklık araştıracağım..
  2. yakar

Soru Redmi airdots

Bahtsız bedevi gibi oldum, kutu şarj oluyor anladığım kadarı ile ve bu defa da sağ kulaklığı şarj ederken sol kulaklık şarj olmuyor :) Sağ kulaklığı çözdüm şimdi sol kulaklıkta problem var, tekrar garantiye gönderdim bugün..
  3. yakar

Yardım Redmi Airdots Tws

Bahtsız bedevi gibi oldum, kutu şarj oluyor anladığım kadarı ile ve bu defa da sağ kulaklığı şarj ederken sol kulaklık şarj olmuyor :) Sağ kulaklığı çözdüm şimdi sol kulaklıkta problem var, tekrar garantiye gönderdim bugün..
  4. yakar

Soru Redmi airdots

Kulaklığın şarj durumunu nereden görebiliriz, en azından sağ şarj olmuş mu veya sol ona bakabilsek bir şeyler çıkar ortaya :( cidden sıkıldım yav..
  5. yakar

Soru Redmi airdots

3. farklı bir kablo ile kutuyu tekrar şarj ediyorum kulaklıkları içerisine koymadan önce kapatıp öyle koydum ki zaten şarjı sağ kulaklığın bitmişti. Kutu 1 saati geçti şarj olalı kırmızı yanmaya devam :) Kulaklıkları özellikle ışıkları yanacak mı diye kapatıp koydum ama tık yok :) Az önce bir...
  6. yakar

Soru Redmi airdots

Dün taktığı kablo farklıydı, emin olmak için bugün başka bir arkadaştan aldım ve 3 saati geçti hala kutu kırmızı ışık yanıyor..
  7. yakar

Yardım Mi band 3 sürekli bağlantı kopuyor

ben mi band 3 kullandım aylarca ve şuanda da mi band 4 kullanıyorum öyle bir problem hiç yaşamadım. başka bir telefonla deneyin sorun telefonda olabilir..
  8. yakar

Soru Airdots sarj

ben 3-4 saat şarja taktım kutuyu ışık sönmüyor hiç :(
  9. yakar

Soru Redmi airdots

Dün cihaz sıfır geldi, açtım denedim sorun yok, müzik dinledim biraz sonra gece yatmadan kutuyu eski telefonlarımı şarj ettiğim (çalıştığına emin olduğum) kablo ile şarja taktım ama sabah baktığımda hala kutunun kırmızı ışığı yanıyordu. Gündüz de kısa bir süre müzik dinledim sonra kulaklık...
  10. yakar

Soru Redmi airdots

Kutusu ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü bugün de kutudaki ışık hiç sönmedi ve kulaklık şarjının bittiğini anlatmaya çalışıyor takıp dinlemek istediğimde :S Sanırım bu kulaklık olayı benim için uygun değil.. Spor için aldım ama daha spora götürmek nasip olmadı..
  11. yakar

Soru Redmi airdots

Satın aldığımda sağ kulaklıktan %20 civarı ses geliyordu, Güncel Dijital'in garantisiyle değişim sağlandı. Bu ilk günüm bir sorun yok gibi.. Hepsiburada'dan aldım ve sorun anında müşteri hizmetleri ile görüşürken o kişi de kullandığını ve sorun yaşamadığını aktardı :) Şuanda sadece kutusu ile...
  12. yakar

Yardım Redmi Airdots Tws

Güncel Dijital ile yaşadığımız küçük bir problem sonrası çözüme ulaştık ve sıfır ürünü garanti kapsamında gönderdiler. Hepsiburada'da yaşanan bu durum için özür mahiyetinde 40 TL hediye çeki tanımladı. Şuanda kulaklığı kullanmaya başladım, herhangi bir problem yok. Sadece kulaklık kutusunun...
  13. yakar

Yardım Redmi Airdots Tws

Garantiye gönderdim, aslında iade etmek lazımdı ama teknik servis desteği veren Güncel Dijital firmasının gerekirse hemen değiştirir göndeririz şeklinde ılımlı yaklaşması hoşuma gitti.. Bir kez daha görülüyor ki ürünü üreten kadar destek veren firma da önemli yoksa sıkıntı çıkıyor mutlaka..
  14. yakar

Soru Xiaomi Redmi AirDots / Sağ Kulaklık Problemi

Ürünü Türkiye'den veya Çin'den sıfır alıp ertesi gün sağ kulaklıktan çok düşük ses alma problemi yaşayanlar ülkeyi belirterek yazabilir mi, ciddi bir problem mi yoksa arada mı çıkıyor öğrenelim!
  15. yakar

Yardım Redmi Airdots Tws

Güncel Dijital'i aradım ve durumu anlattım gönderin gerekirse hemen değişim yapalım dediler :( Ürün daha dün geldi elime, PTT kargo sağolsun yeterince geç getirmişti şimdi üstüne bu arızalı ürün durumu iyice can sıkıcı.. İade şansım var mı acaba diye de düşünmüyor değilim..
Üst Alt