yakamoz843 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım 14 Ultra Çin Versiyonu Hyper OS 2 Güncellemesi ve Çalışmayan Android Auto Sorunu

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Telefonumu tamamını bilgisayarıma hangi uygulamayla yedekleyebilirim? Tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mı? Telefonu yedeklesem, sonra rahat rahat denesem bu söylediklerinizi.
  2. Y

Yardım 14 Ultra Çin Versiyonu Hyper OS 2 Güncellemesi ve Çalışmayan Android Auto Sorunu

Yanıtınız için teşekkür ederim. Xioami'nin en son modellerinden birini kullanıp Android Auto kullanamyınca biraz ilginç bir durum oluşuyor. Hyper OS 2 'ye geçişte telefonun sıfırlanması gibi bir durumu okumuştum. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
  3. Y

Arkadaşlar telefonumu 2024 Mayıs ayında Çin'den kendim aldım. Faturalı Çin versiyonu cihazım. İngilizce olarak kullandım imei kayıt, server kayıt, BT Kilidi kaldırılması gibi hiç bir işlem yapılmadı. Bu yılın sonuna doğru değiştirmeyi veya server kayıt düşünüyorum. Hyper OS 2 Güncellemesi...
  4. Y

Yardım Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorization Hatası

Yani açıkçası alırken Çin ve Global sürüm arasındaki bu farkları bilmiyordum. Sonrasında sordum Global versiyon olup olmadığını yok dediler. Belki o bayide yoktur bilemiyorum. Şu an Çin versiyonu tamamen kurdum ve İngilizce kullanıyorum. Şu kadar söyleyeyim iyi ki 90$ ödeyip telefonu...
  5. Y

Yardım Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorization Hatası

Teşekkür ederim. Biraz önce Çin'den Mi Store personeli arkadaştan uzaktan yardım konusunda olumsuz yanıt aldık. Ancak orada kilidin kaldırılabileceğini söylediler. Ben de karar verdim Ingilizce kullanacağım. Arkadaşım da 14 Pro almıştı o bekleyecekmiş Temmuz'da gidecek, orada yaptıracak...
  6. Y

Çin'deki Mi Store'daki satış personeli telefon burada olsaydı kilidi açardık, getirirseniz açarız demiş. Uzaktan yapamıyoruz demişti ama bugün tekrar sorucam. Yapanlar var sizin ekipten birileri yok mu uzaktan yaptırsak diye. En azından aldığımız yere öderiz ödeyeceksek. Bu arada "gapps...
  7. Y

Şu an cihazı 1 haftadır ingilizce kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim ısınamadım, çok üst seviye ingilizcem var diyemem. Menülerde çoğu ayarı bulurken translate kullanmak zorunda kalıyorum. Başkasının telefonunu kullanıyor gibiyim. Ben eski cihazımı bu telefona kopyaladıktan sonra bir daha...
  8. Y

O kadar yazdım ama siz en iyi özetlemişsiniz. Cihaz Çin'den Mi Store'dan alınmış faturalı garantili cihazdır. Çin'den alındığı orjinal haliyle hiç sökülmemiş ve hiç bir yazılım yüklenmemiş olarak duruyor. Amacım Bootloader kilidini açıp yine Xiaomi'nin yayınladığı orjinal TR romu yükleyip...
  9. Y

Ona ben karar veririm. 90 dolar az para değil onu ödeyip ödemeyeceğime de ben karar veririm. Ne olduğu belli olmayan bir işlem için 90 dolar ödenir mi? Bunu ödeyeni sorgulamak lazım ödemeyeni değil. Biz u telefonlarla bankalara giriyoruz. Binance a giriyoruz. Bir sürü müşterimizin bilgileri...
  10. Y

Xiaomi Community versiyonu 5.3.34 ve sonrası olması gerekiyormuş. Ben versiyon değiştirince Unlock Bootloader seçeneği çıktı. Başvuru limiti dolmuş yarın tekrar denerim. Bilgi için teşekkürler.
  11. Y

Ben gidip yurtdışından sıfır cihaz alıp getiricem. Sonra kim olduğunu bilmediğim ve benim özel kullanacağım cihaza ne yükleyeceğini bilmediğim birine telefonun %10 u kadar para ödicem. Yahu telefonun lensini üreten firma kazanmıyordur bu parayı bir telefondan. Bana mantıklı gelmiyor size...
  12. Y

Ben'de IT'ciyim böyle bir işlem için bu kadar ödeme yapmak bana pek mantıklı gelmedi. Yarın Çin'den aldığım satış temsilcisiyle görüşücem çözüm olmazsa da muhtemelen cihazımı satıcam. Almak isteyen olursa kutulu faturalı şarj cihazı vs. dahil şekilde 14 Ultra (ÇİN) cihazım satılıktır.
  13. Y

Arkadaşlar merhaba, No 10 Pro kullanıcısı olarak 14 ultra temin ettim. Cihazı Çin'de arkadaşım alıp getirdi. Cihaz Çin versiyonu olduğu için Googlew Play dahi olmadığı için Türk Romunu atmak istiyorum. Veya Rus romunu da deneyimleyen arkadaşlar olmuş onu da deneyebilirim. Bu süreçte BL...
  14. Y

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

Hocam merhaba, ben de Çin'den 14 Ultra aldım Mi Store'dan. BL kilidini açamıyorum siz nasıl açtınız? Yardımcı olur musunuz?
Üst Alt