yahyademirci kullanıcısının son içeriği

1. yahyademirci

Soru Redmi note 10 pro india cihaza miui eu rom atılmazmı ?

Arkadaşlar hindistan sürümü redmi note 10 pro cihazım var bu cihaza stabil yada beta eu rom atamazmıyız ?
  2. yahyademirci

Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

Arkadaşlar kolay gelsin. Mi note 10 lite cihaz aldım ama yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor. Bunun bir çözümü varmı. Bazen ekran kapanıyor bazen kapanmıyor. O çekirdek sürümünede girdim ekranı kapatınca 5 olan rakam 0 oluyor ama sağlıklı çalışmıyor.
  3. yahyademirci

Yardım Amazfit band 2 türkçe yapma

Arkadaşlar gg den amazfit cor 2 (Band 2) cihaz aldım hem türkçe değil hem arayan isimlerinide göstermiyor. Pek kullanılan bir model değil heralde. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ?
  4. yahyademirci

Yardım Tavsiye Tema

Ben note 7 tema kullanıyorum bir satırda 5 simge olduğu için.
  5. yahyademirci

Yardım Redmi Note 4X VoLTE ve Çağrı Sırası 4G ve IMEI Sorunu

Hocam ben forumda bir yerde vardı yeni bi apn ekliyoduk üç yere ims yazıp kaydediyoduk onu yaptım çalıştı ama voltesi olmayan birini aradığımda sesim karşıya gitmiyor.
  6. yahyademirci

Soru Redmi 5 plus bildirim çubuğunda sürekli çıkan sistem arayüzü sd kart takılı uyarısı nasıl kaldırılır

Hocam onu denedim olmuyor. Zaten en üstteki tik pasif olarak açıkda duruyor ve kapatılamıyor. Altındaki herşeyi kapadım ama yine kafadına göre bildirim çubupuna sd kart uyarısı geliyor. Yokmu arkadaşlar bunu kapamanın başka bir yolu sırf o yüzden sd kartı takmıyorum telefona.
  7. yahyademirci

Haber Redmi 5 Plus'a 9.5.9.0 Geldi

Band 20 li global sürüm ve band 20 olmayan global rom olan cihazlar var. Bendeki band 20 olan global cihaz onu sormuştum acaba o farktan dolayımı bana gelmiyor.?
  8. yahyademirci

Güncelleme alanlar global modelmi çin içşn olan modelimi ?
  9. yahyademirci

Bana henüz gelmedi
  10. yahyademirci

Yardım redmi 5 plus 4.5g sorunu

Hocam dediğiniz apn ayarını yaptım volte geldi voltesi aktif olanları arayabiliyorum, beni arayanlara cevap verebiliyorum ama voltesi olmayan birini aradığım zaman sesim gitmiyor. Bunun bir çözümü varmı? Volteyi ayarlardan kapayınca normal voltesi olmayanları arayabiliyorun
  11. yahyademirci

Hocam ben hala volteyi aktifleştiremedin siz nasıl aktifleştirdiniz?
  12. yahyademirci

Yardım redmi 5 plus 4.5g sorunu

Hocam volte ile nasıl görüşme yapıyosun? Ben o kodu girip volte ayarını açıyorum ama bildirim barında volte ile ilgili herhangi bir şey yok.
  13. yahyademirci

Mod Redmi 5 Plus için Google Camera [17.07.2018]

Hocam bende sadece hdr var kamerada oda kapalı ama yinede yavaş çekiyor. Hdr+ diye birşey yok bende sorun ne olabilir.
  14. yahyademirci

İmei ile alakası yok voltenin. Kuzende nokia tuşlu bir telefonun imeisi atılmış s7 edge vardı onda volte çalılıyordu.
Üst Alt