Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kolay gelsin. Mi note 10 lite cihaz aldım ama yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor. Bunun bir çözümü varmı. Bazen ekran kapanıyor bazen kapanmıyor. O çekirdek sürümünede girdim ekranı kapatınca 5 olan rakam 0 oluyor ama sağlıklı çalışmıyor.
Arkadaşlar gg den amazfit cor 2 (Band 2) cihaz aldım hem türkçe değil hem arayan isimlerinide göstermiyor. Pek kullanılan bir model değil heralde. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ?
Hocam ben forumda bir yerde vardı yeni bi apn ekliyoduk üç yere ims yazıp kaydediyoduk onu yaptım çalıştı ama voltesi olmayan birini aradığımda sesim karşıya gitmiyor.
Hocam onu denedim olmuyor. Zaten en üstteki tik pasif olarak açıkda duruyor ve kapatılamıyor. Altındaki herşeyi kapadım ama yine kafadına göre bildirim çubupuna sd kart uyarısı geliyor.
Yokmu arkadaşlar bunu kapamanın başka bir yolu sırf o yüzden sd kartı takmıyorum telefona.
Band 20 li global sürüm ve band 20 olmayan global rom olan cihazlar var. Bendeki band 20 olan global cihaz onu sormuştum acaba o farktan dolayımı bana gelmiyor.?
Hocam dediğiniz apn ayarını yaptım volte geldi voltesi aktif olanları arayabiliyorum, beni arayanlara cevap verebiliyorum ama voltesi olmayan birini aradığım zaman sesim gitmiyor. Bunun bir çözümü varmı?
Volteyi ayarlardan kapayınca normal voltesi olmayanları arayabiliyorun