Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam,10.3.5. sürümündeyim.
Cevapsız çağrılar kilit ekranına bildirim olarak düşmüyor.Kilidi açınca bildirimi geliyor sizde de öyle mi ? Var mı bir çözümü bunun acaba ?
Hiç değiştirmedim vasrayılan tema kullanıyorum şuan, video ekleyemıyorum hata veriyor göstermek istiyorum çizgiyi tam olarak
1558547421
Streamable - free video publishing
video yükledim arkadaşlar ne kadar belli oluyor bilmiyorum
Arkadaşlar selam, telefonda normal gezinirken bir şey yok ama ayarlar menüsünde dolanırken cihazın sağ kısmında boyuna doğru düz siyah bir çizgi beliriyor saliselik. Mesela bir ayar bölümüne basar basmaz çizgi beliriyor yani bir ayar sekmesinden başka bir ayar yerine veyahut geri tuşuna...
Hocam selam,diğer soruların için birşey diyemeyeceğim ama hassasiyet konusunda benim cihazda da şöyle bir sıkıntı var telefonu düz bir yere koyunca bildiğin algılamıyor ekran.
Ama çözümünü buldum ekran koruyucudan kaynaklanıyor,koruyucuyu çıkarttım tüm sorun ortadan kalktı hatta söktüğüm...
Selamlar,biliyorsunuz cihazın hoparlörü altta yan yana sağ ve sol olmak üzere.Benim cihazda sadece sağ taraftan ses geliyor acaba sol taraf sadece görüntü mü ? normaldede böyle mi çalışıyor benim cihazda mı sıkıntı var diğer kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi
Arkadaşlar sorunu hallettim,ekran koruyucuyu çıkarttım tamamemln sorun ortadan kalktı
Başka ekran koruyucu alana kadar idareten takılı kalsın dedim tekrar taktım çıkarttığım koruyucuyu,yeniden basmamaya başladı yani sorun ekran koruyucuda.
Arkadaşlar cihazi düz bir zemine koyduğumda ekrana ne kadar dokunsamda algilamiyor anlamis degilim.Sadece baş parmagimi algiliyor telefon. Kaldiriyorum hicbir sıkıntı yok,telefonu yatiriyorum algilamiyor acaba ayarlarda felan boyle ozellik mi var yoksa cihaz mi sıkıntılı ? Ekran koruyucudan...