Yahya09 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Yok hocam kullanmıyorum tema,normal bildirimlerde sıkıntı yok sadece cevapsız aramalar görünmüyor
  2. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Arkadaşlar selam,10.3.5. sürümündeyim. Cevapsız çağrılar kilit ekranına bildirim olarak düşmüyor.Kilidi açınca bildirimi geliyor sizde de öyle mi ? Var mı bir çözümü bunun acaba ?
  3. Y

Yardım erkandaki siyah çizgi

Hocam animasyonların hepsi kapalı,iyi bari bir tek bende yokmuş böyle bir şey.Hocam sizinki de bu kadar belli oluyor mu ? Devadam10
  4. Y

Hiç değiştirmedim vasrayılan tema kullanıyorum şuan, video ekleyemıyorum hata veriyor göstermek istiyorum çizgiyi tam olarak 1558547421 Streamable - free video publishing video yükledim arkadaşlar ne kadar belli oluyor bilmiyorum
  5. Y

Arkadaşlar selam, telefonda normal gezinirken bir şey yok ama ayarlar menüsünde dolanırken cihazın sağ kısmında boyuna doğru düz siyah bir çizgi beliriyor saliselik. Mesela bir ayar bölümüne basar basmaz çizgi beliriyor yani bir ayar sekmesinden başka bir ayar yerine veyahut geri tuşuna...
  6. Y

Yardım redmi note 7 hoparlör

Teşekkür ederim,cahillik :))
  7. Y

Yardım '' Redmi Note 7 Hız Problemi - Kafayı Yiyeceğim ! ''

Hocam selam,diğer soruların için birşey diyemeyeceğim ama hassasiyet konusunda benim cihazda da şöyle bir sıkıntı var telefonu düz bir yere koyunca bildiğin algılamıyor ekran. Ama çözümünü buldum ekran koruyucudan kaynaklanıyor,koruyucuyu çıkarttım tüm sorun ortadan kalktı hatta söktüğüm...
  8. Y

Yardım redmi note 7 hoparlör

Selamlar,biliyorsunuz cihazın hoparlörü altta yan yana sağ ve sol olmak üzere.Benim cihazda sadece sağ taraftan ses geliyor acaba sol taraf sadece görüntü mü ? normaldede böyle mi çalışıyor benim cihazda mı sıkıntı var diğer kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi
  9. Y

Yardım Hassasiyet sorunu

Arkadaşlar sorunu hallettim,ekran koruyucuyu çıkarttım tamamemln sorun ortadan kalktı Başka ekran koruyucu alana kadar idareten takılı kalsın dedim tekrar taktım çıkarttığım koruyucuyu,yeniden basmamaya başladı yani sorun ekran koruyucuda.
  10. Y

Yardım Hassasiyet sorunu

Hocam ekran koruyucu kullanıyormusunuz ?
  11. Y

Yardım Hassasiyet sorunu

Denedim maalesef aynı.Yok mu arkadaşlar bunun çözümünü bilen ? Cihazda mi sıkıntı var acaba
  12. Y

Yardım Hassasiyet sorunu

o benimde aklima geldi ama kapali zaten
  13. Y

Yardım Hassasiyet sorunu

Arkadaşlar cihazi düz bir zemine koyduğumda ekrana ne kadar dokunsamda algilamiyor anlamis degilim.Sadece baş parmagimi algiliyor telefon. Kaldiriyorum hicbir sıkıntı yok,telefonu yatiriyorum algilamiyor acaba ayarlarda felan boyle ozellik mi var yoksa cihaz mi sıkıntılı ? Ekran koruyucudan...
Üst Alt