Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda Hindistan romunda fastboot olarak yayınlandı , EU denemiştim ancak bir süre sonra yapay zeka düzenlemelerinde sorun yaşamıştım ve resmi rom olsun istiyordum. Hindistan romuna geçtim henüz bir veri vermek için erken ancak benim gibi her gün bekleyip kontrol eden varsa diye paylaşmak istedim.
H.kadioglu hocam server kayıtlı cihazımda eğer Imei klona düşerse ve giderse o telefona yeni bir IMEI atmak da mı imkansız nasıl oluyor öyle bir durumda ? Kendi durumum için ; Telefon xiaomi 15 ultra server tek sim kayıtlı mesela ama IMEI klona düşerse ne yapılabilir onu meraken soruyorum
Tek sim kayıtlı (server kayıtla) cihaz 15 ultra , BL klidi açık H.kadioglu hocam sağolsun yardımcı oldu hatta BL konusunda , çin ve eu iksini de yükledim denedim hiçbirinde bu wp sorunu olmadı. Aksine bayağı da memnunum hyperos 3 ten.
Peki şuan EU rom kullanmaya yeni geçmiş birisi olarak , güncelleme için de fasboot'a alarak rom yükler gibi mi yapacağım yoksa normal telefonu günceller gibi kablosuz şekilde bağlamadan pc'ye güncelleme şansım var mıdır ?