YagizAlim kullanıcısının son içeriği

1. YagizAlim

HyperOS xuanyuan 15 Ultra HyperOs3 India

Sonunda Hindistan romunda fastboot olarak yayınlandı , EU denemiştim ancak bir süre sonra yapay zeka düzenlemelerinde sorun yaşamıştım ve resmi rom olsun istiyordum. Hindistan romuna geçtim henüz bir veri vermek için erken ancak benim gibi her gün bekleyip kontrol eden varsa diye paylaşmak istedim.
  2. YagizAlim

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

Bu ay içinde geldi geldi yoksa ben de Oppo' ya yolcu olacağım gibi ...
  3. YagizAlim

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

Hala global sürüm HyperOs 3 yok ortada her gün ama gelicek cihazlar hakkında yeni haberler yayınlanıyor ...
  4. YagizAlim

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

H.kadioglu hocam server kayıtlı cihazımda eğer Imei klona düşerse ve giderse o telefona yeni bir IMEI atmak da mı imkansız nasıl oluyor öyle bir durumda ? Kendi durumum için ; Telefon xiaomi 15 ultra server tek sim kayıtlı mesela ama IMEI klona düşerse ne yapılabilir onu meraken soruyorum
  5. YagizAlim

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

Tek sim kayıtlı (server kayıtla) cihaz 15 ultra , BL klidi açık H.kadioglu hocam sağolsun yardımcı oldu hatta BL konusunda , çin ve eu iksini de yükledim denedim hiçbirinde bu wp sorunu olmadı. Aksine bayağı da memnunum hyperos 3 ten.
  6. YagizAlim

Rom 15 Ultra 3.0.6.0 Çin Tabanlı ROM Türkçe Dahil Çoklu Dil

indirip normal fastboot gibi mi yükleme yoksa zip tarzı olan mı ?
  7. YagizAlim

Çözüldü 15 ultra Çin Hyperos Şebeke Hatası

Nasıl yapıyoruz yeniyim formda hocam
  8. YagizAlim

Çok teşekkür ederim işe yaradı
  9. YagizAlim

Merhabalar xiomi 15 ultraya çin hyperos 3 rom flashladım ancak şebeke gitti bu konuda ne yapmalıyım ?
  10. YagizAlim

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Abiler 15 ultraya çin hyperos 3 rom fastboot ile flashladım ancak hat çekmiyor ne yapmalıyım ?
  11. YagizAlim

çok teşekkür ederim
  12. YagizAlim

Peki şuan EU rom kullanmaya yeni geçmiş birisi olarak , güncelleme için de fasboot'a alarak rom yükler gibi mi yapacağım yoksa normal telefonu günceller gibi kablosuz şekilde bağlamadan pc'ye güncelleme şansım var mıdır ?
Üst Alt