yagamisan kullanıcısının son içeriği

1. yagamisan

Araçlar Xiaomi 15 Ultra Xuanyuan Twrp çıktı

yükledim çalışıyor, teşekkürler
  2. yagamisan

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

benim cihaz global hocam, tüm bu izinleri verdim yine sms gelmedi. Çin cihazları açılması zor benimki bi umut global diye ümidim var ama yok sms gelmiyor.
  3. yagamisan

ne kadar istiyorlar fiyat olarak? Bu arada bana mi etkinleştirme sms'ide gelmiyor sanada mı gelmiyor acaba?
  4. yagamisan

arkadaşlar 3 günün ardından bu hatayı alıyorum var mı çözüm?
  5. yagamisan

arkadaşlar 2 hesapla denedim biri arkadaşın otomatik ping hesaplayıcı o bende 92 civarı çıkarıyordu. Diğer hesaplada kendim 900 ms girdim. 900 olan oldu diğeri olmadı. Bencede buradan çine ping 900 daha mantıklı speedtestte vsde öyle bir şey denk geliyordu. 900 deneyin isterseniz
  6. yagamisan

bende de aynı kullanıcı adı ve şifre sordu githubta da göremedim
  7. yagamisan

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

pil için en iyi tayvan mı rus mu yoksa eu mu arkadaşlar
  8. yagamisan

Rom HyperVoltron Redmi K60 Pro ROM (A14)

Evet oyunda vs yapıyor bunu. Yada Google üzerinden giriş yaparken sorun var. Bi uygulama da upload yapmıyor kalıyor cihaz öyle. Ekran titreme devam ediyor. Anlık titrer gibi oluyor. Ancak alıştım bir kaç bug haricî fena değil. Geliştiricinin yeni güncelleme ile bunları düzelteceğine inanıyorum...
  9. yagamisan

X e google üzerinden giriş yapmıyor. Ayarlar kısmına girerken ağır giriyor animasyon ayarı yaptığım halde. Bir uygulama da fotoğraf yüklerken donup kalıyor cihaz. Oyun oynarken ekran parlaması düzelmiş gibi görünüyor. Fast boot ile geri yükledim daha akıcı oldu cihaz. Bazı bug lar gitmiş ama...
  10. yagamisan

Evet çift direnç kayıtlı fastboot ile deneyeceğim hocam . Bugün yüklerim geri dönüş yapacağım gece
  11. yagamisan

X e google üzerinden girmiyor. Atıyor direk. Gmail de giriş yaparken bazen atıyor ana ekrana geliyor telefon. Birde ekranın yarısında ışık yanıp sönüyor gibi oluyor oyun ekranında yada aniden bir şey olunca. Pc üzerinden kurulum yapacağım. Sizde herhangi bug vs Yok değil mi hocam. 1717505839...
  12. yagamisan

Yaptım. Son sürüm twrp kullanıyorum dün indirdim son sürümünü buradan
  13. yagamisan

Evet hocam
  14. yagamisan

K60 pro hocam olmadı pc üzerinden kurulum yapacağım. Twrp ile yaptım kurulumu
  15. yagamisan

Son sürüm
Üst Alt