yagamisan kullanıcısının son içeriği

1. yagamisan

Rom HyperVoltron Redmi K60 Pro ROM (A14)

Evet oyunda vs yapıyor bunu. Yada Google üzerinden giriş yaparken sorun var. Bi uygulama da upload yapmıyor kalıyor cihaz öyle. Ekran titreme devam ediyor. Anlık titrer gibi oluyor. Ancak alıştım bir kaç bug haricî fena değil. Geliştiricinin yeni güncelleme ile bunları düzelteceğine inanıyorum...
  2. yagamisan

X e google üzerinden giriş yapmıyor. Ayarlar kısmına girerken ağır giriyor animasyon ayarı yaptığım halde. Bir uygulama da fotoğraf yüklerken donup kalıyor cihaz. Oyun oynarken ekran parlaması düzelmiş gibi görünüyor. Fast boot ile geri yükledim daha akıcı oldu cihaz. Bazı bug lar gitmiş ama...
  3. yagamisan

Evet çift direnç kayıtlı fastboot ile deneyeceğim hocam . Bugün yüklerim geri dönüş yapacağım gece
  4. yagamisan

X e google üzerinden girmiyor. Atıyor direk. Gmail de giriş yaparken bazen atıyor ana ekrana geliyor telefon. Birde ekranın yarısında ışık yanıp sönüyor gibi oluyor oyun ekranında yada aniden bir şey olunca. Pc üzerinden kurulum yapacağım. Sizde herhangi bug vs Yok değil mi hocam. 1717505839...
  5. yagamisan

Yaptım. Son sürüm twrp kullanıyorum dün indirdim son sürümünü buradan
  6. yagamisan

Evet hocam
  7. yagamisan

K60 pro hocam olmadı pc üzerinden kurulum yapacağım. Twrp ile yaptım kurulumu
  8. yagamisan

Son sürüm
  9. yagamisan

Bu bende oluyor 1717456882 Hocam titreşim gibi oluyor ekranın yarısı bi anda parlıyor. Bazı uygulamalardan atıyor girince. Kurulumu nasıl yaptınız? Twrp ile yaptım temiz kurulum. O yüzden mi böyle oldu acaba
  10. yagamisan

Sanki bug var gibi. Uygulamadan atıyor beni. Tabi twrp ile kurulum yaptım ondan olabilir mi acaba hocam
  11. yagamisan

Satış Redmi k60 pro cihazımı satıyorum

Günceldir
  12. yagamisan

Teşekkürler
  13. yagamisan

Calkaltili dönemde 18500 a aldım hocam. Şuan düşmüş olabilirler
  14. yagamisan

Biraz indirdim hocam