Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet oyunda vs yapıyor bunu. Yada Google üzerinden giriş yaparken sorun var. Bi uygulama da upload yapmıyor kalıyor cihaz öyle. Ekran titreme devam ediyor. Anlık titrer gibi oluyor. Ancak alıştım bir kaç bug haricî fena değil. Geliştiricinin yeni güncelleme ile bunları düzelteceğine inanıyorum...
X e google üzerinden giriş yapmıyor. Ayarlar kısmına girerken ağır giriyor animasyon ayarı yaptığım halde. Bir uygulama da fotoğraf yüklerken donup kalıyor cihaz. Oyun oynarken ekran parlaması düzelmiş gibi görünüyor. Fast boot ile geri yükledim daha akıcı oldu cihaz. Bazı bug lar gitmiş ama...
X e google üzerinden girmiyor. Atıyor direk. Gmail de giriş yaparken bazen atıyor ana ekrana geliyor telefon. Birde ekranın yarısında ışık yanıp sönüyor gibi oluyor oyun ekranında yada aniden bir şey olunca. Pc üzerinden kurulum yapacağım. Sizde herhangi bug vs Yok değil mi hocam.
1717505839...
Bu bende oluyor
1717456882
Hocam titreşim gibi oluyor ekranın yarısı bi anda parlıyor. Bazı uygulamalardan atıyor girince. Kurulumu nasıl yaptınız? Twrp ile yaptım temiz kurulum. O yüzden mi böyle oldu acaba