xzicdr kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım Reklamlardan nasil kurtulunur?

Nasil yapabilirim bunu?
  2. X

İmkani yok telefonu sifirdan temizleyerek rom kurdum, belli basli uygulamalar mevcut. Baska da hic bir sey yok
  3. X

İlk zamanlar boyle degildi son gunlerde artti, whatsapp ve instagrama girerken bile reklamla karsilasiyorum bunun sebebi nedir? Telefonumda ne oldugu belli olmayan uygulamalar da yok bankacilik ve sosyal medya programlari disinda program bile yok.
  4. X

Son zamanlarda cok sayida reklam cikmaya basladi bunlardan nasil kurtulabilirim? İnstagram uygulamasimi acarken bile artik reklam cikmaya basladi ve iyice can sıkıcı hale geldi, Android tarafinda buna nasil bir cozum var?
  5. X

Yardım Temiz kurulum nasıl yapılır?

twrp ile bütün her şeyi silip, fastboot modunda miflash ile kurmayı deneyeceğim en temizi bu gibi gözüküyor
  6. X

Bunu yaptim yukleme yapiyor rom da calisiyor ama flash bitince error yaziyor. O yuzden icime sinmedi
  7. X

Tamamen fabrika ayarina dondurmek istiyorum hic bir kalinti vb bir sey kalmasin istiyorum. Pek bilgim yok dun twrp ile 3-4 saatte miui 11 yukleyebildim. Anladim ki bu isler bana gore degil tamamen stock kullanmak istiyorum cihazi
  8. X

Telefonuma farklı rom yüklemek için bootloader kilidini açtım fakat sonradan vazgeçtim. Telefona temiz kurulum yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  9. X

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

prestij meselesi, amiral gemisi telefona buglarla dolu bir miui 11 i ilk partide vermek yerine ikinci partiye kadar sorunlari minumuma indirip oyle guncelleme vermek istediler sanirsam
  10. X

Yardım Whatsapp bildirim icerigi

Global son surum
  11. X

O sekilde olunca da simgeler arasi bosluk cok oluyor hos gozukmuyor
  12. X

Whatsappi sildim denedim olmadi. Fabrika ayarina dondurdum yine olmadi. İlk zamanlar boyle degildi son 1 aydir boyle
  13. X

Butun bildirim ayarlari bu sekilde zaten 1571520889 Asagida belirttigim gibi butun bildirim secenekleri fotograftaki gibi
  14. X

Evet öyle zaten ama maalesef gözükmüyor 1571517918 Bildirim namına her şey açık fakat gözükmüyor hala
  15. X

Ne yaparsam yapayim kilit ekraninda whatsapp bildirimin icerigi gozukmuyor ekledigim fotograftaki gibi gozukuyor bunu nasil duzeltebilirim?
Üst Alt