Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk zamanlar boyle degildi son gunlerde artti, whatsapp ve instagrama girerken bile reklamla karsilasiyorum bunun sebebi nedir? Telefonumda ne oldugu belli olmayan uygulamalar da yok bankacilik ve sosyal medya programlari disinda program bile yok.
Son zamanlarda cok sayida reklam cikmaya basladi bunlardan nasil kurtulabilirim? İnstagram uygulamasimi acarken bile artik reklam cikmaya basladi ve iyice can sıkıcı hale geldi, Android tarafinda buna nasil bir cozum var?
Tamamen fabrika ayarina dondurmek istiyorum hic bir kalinti vb bir sey kalmasin istiyorum. Pek bilgim yok dun twrp ile 3-4 saatte miui 11 yukleyebildim. Anladim ki bu isler bana gore degil tamamen stock kullanmak istiyorum cihazi
Telefonuma farklı rom yüklemek için bootloader kilidini açtım fakat sonradan vazgeçtim. Telefona temiz kurulum yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
prestij meselesi, amiral gemisi telefona buglarla dolu bir miui 11 i ilk partide vermek yerine ikinci partiye kadar sorunlari minumuma indirip oyle guncelleme vermek istediler sanirsam