Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARB (antirollback) hatası var, Note 8 Pro MediaTek olduğu için düşük ARB’li ROM kabul etmiyor. Asıl sorun da flash preloader error; IMEI işlemi sırasında preloader/nv tarafı zarar görmüş gibi duruyor. O yüzden bootloop, şarj %0 gibi davranma, recovery’ye girememe oluyor.
Mi Flash’la evde...
(acil durum olduğu için yazım kurallarina dikkat etmeyeceğim) merhabalar telefonuma rom yüklemesi yaparken hata verdi (Evo x indirmiştim wifi çalışmıyordu) format data yaptığımdada hata veriyor invalid argument vs. Diyor az önce ofox recovery kurup romu flasladim sorun çıkmadı birde format data...
Selam, Ben BabaPiro31! Poco X3 NFC cihazıma evolution x 7.9.9 a13 yüklemiştim bunun ardından bilmediğim twrp 3.7.0 fbe 2 adlı bir sürümü indirdim bunun ardından evo x 8.3 e geçiş yapmak istedim (istediğim bazı özellikler 7.9.9 da yoktu :( gelişmiş seçenekten kurtarmaya bastım ve kurtarma modunda...
Merhabalar, Poco X3 NFC Cihazımda TWRP Üzerinden Android Tabanlı Bir Rom Kurunca (örneğin: lineageOS evolationX) twrp 0 mb gözüküyor bunu orange fox üzerinden yapınca ise dosyalar şifreleniyor sorunu veya sıkıntısı nedir nasıl çözerim?
Merhaba, Poco X3 NFC Cihazıma TWRP üzerinden rom yüklemesi yaparken hata verdi ve sisteme dönmeye çalıştığımda ise eski fastboot menüsüne giriyor (androidin içini açan şapkalı beyaz kişi) ne yaparsam yapıyım düzeltemedim yeni fastboot menüsüne girmeye çalışırken (turuncu fastboot menüsü) yine...