Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
miui_CEPHEUSEEAGlobal_V10.2.28.0.PFAEUXM_ac05750e9a_9.0
indirmiş oldugum sürüm bu winrar dosyasındakı isim :)
1568403104
miui_CEPHEUSEEAGlobal_V10.2.28.0.PFAEUXM_ac05750e9a_9.0
indirmiş oldugum sürüm bu winrar dosyasındakı isim :)
Tekrar merhaba hocam iyi forumlar.
kurulumu indirdim ve cihazın içine attım twrp ile kurdum fakat açılınca yine twrp ye giriyor neyi yanlış yaptım acaba ?
hocam yorumlar ıcın tesekkur ederım. Asıl sorum şimdi şu daha onceden odın ıle vs ugrastım bıraz ama bu mı 9 yenı gectım twrp ve magic kayıt yaptırdıgımdakı arkadas yukleme yapmıs benım sızden ogrenmek ıstedıgım bu tlf ılk geldıgınde uzerınde global rom vardı ve sankı daha guzel çalışıyordu ben...
Merhabalar..
Resimde belirtmis oldugum rom yuklemesini kayit yaptirmak icin gitmis oldugum arkadas yüklemiş daha once global rom vardi ve sanki hem sarj hemde daha akici çalışıyordu yuklemeyi yapti ve dediki bu romu daha saglikli kayit olsun diye attim ayrica kayit yaparken de imei 2. Hatta...
merhaba forumda ve mı 9 kullanıcı olarak yeniyim bu forumda yardım sever insanlar cok var sırf bu bootloader için 50 tl para istediler belkide miktar çok değil bilmiyorum ama burdaki anlatımla herkesin yapabileceği bir işlem gönlünüze ve emeğinize sağlık efendim çok işime yaradı.