XXX7 kullanıcısının son içeriği

1. X

Soru Mi 9 cihazim ile ilgili kayit ve güncelleme hakkinda soru.

bu konu hakkında cbılgım yok acıkcası tek tuşla twrp nasıl yuklenıyor :)
  2. X

hocam allahtan onlarının yedeklerini aldım da suandaki durumu ızah edeyım dedıgınızı yaptım suanda fast boot ta acıldı tlf :)
  3. X

hayır efendım yapmadım direk yazılımı tlf içine attım sonrada install ettim.
  4. X

miui_CEPHEUSEEAGlobal_V10.2.28.0.PFAEUXM_ac05750e9a_9.0 indirmiş oldugum sürüm bu winrar dosyasındakı isim :) 1568403104 miui_CEPHEUSEEAGlobal_V10.2.28.0.PFAEUXM_ac05750e9a_9.0 indirmiş oldugum sürüm bu winrar dosyasındakı isim :)
  5. X

Tekrar merhaba hocam iyi forumlar. kurulumu indirdim ve cihazın içine attım twrp ile kurdum fakat açılınca yine twrp ye giriyor neyi yanlış yaptım acaba ?
  6. X

indireyim hemen sonra yine rahatsız ederim :)
  7. X

Güncelleme Mi9 - MIUI 10 v10.2.13.0 PFAMIXM Global Kararlı Rom

benim tlf da şuanda güncelleme kısmı görünmüyor sebebi ne bilmiyorum. Ayrıca bu romu yuklemek istiyorum ama nasıl olacak acaba ? twrp ve magic yüklü ?
  8. X

peki hangi rom bunlarda bir 9. ile başlayan birde 10 ile başlayan var kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum cahilliğime verin :)
  9. X

hocam yorumlar ıcın tesekkur ederım. Asıl sorum şimdi şu daha onceden odın ıle vs ugrastım bıraz ama bu mı 9 yenı gectım twrp ve magic kayıt yaptırdıgımdakı arkadas yukleme yapmıs benım sızden ogrenmek ıstedıgım bu tlf ılk geldıgınde uzerınde global rom vardı ve sankı daha guzel çalışıyordu ben...
  10. X

Version: V10.2.13.0.PFAMIXM bu romu indirip twrp ile yukleme yapsam sorun olurmu ? İmei gidermi mesela ?
  11. X

Tamam ona eyvallah tlf üzerindeki room icin ne düşünüyorsunuz efendim ? Birde en guncel olan rom hangisi atsam bir sorun olurmu?
  12. X

Merhabalar.. Resimde belirtmis oldugum rom yuklemesini kayit yaptirmak icin gitmis oldugum arkadas yüklemiş daha once global rom vardi ve sanki hem sarj hemde daha akici çalışıyordu yuklemeyi yapti ve dediki bu romu daha saglikli kayit olsun diye attim ayrica kayit yaparken de imei 2. Hatta...
  13. X

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

merhaba forumda ve mı 9 kullanıcı olarak yeniyim bu forumda yardım sever insanlar cok var sırf bu bootloader için 50 tl para istediler belkide miktar çok değil bilmiyorum ama burdaki anlatımla herkesin yapabileceği bir işlem gönlünüze ve emeğinize sağlık efendim çok işime yaradı.
Üst Alt