Xxtens kullanıcısının son içeriği

1. X

Soru en stabil ve sorunsuz rom

mi 11 lite 4g cihazımda v13.0.8.0 eu rom kullanmaktayım temiz kurulum ile 1 hafta önce geçtim tüm ayarları yaptım animasyon vs kapalı ama kasma, hatalı çalışma ve hata verme gibi sorunlar yaşıyorum genelde. güç tasaruf modu açık veya kapalı farketmiyor arka planda uygulamalar kapalı. başka hangi...
  2. X

Soru Android sürümleri arası geçiş yapmak

Android 12 den 11 e dönüş yapmak mümkün mü?
  3. X

Soru K40 Gaming Rom Tavsiyesi

Merhaba, şu anda en stabil ve sorunsuz çalışan rom hangisi acaba. a11 çin romu kullanıyorum pil ayarlarına girmiyor ve dil %20 TR. Önerebileceğiniz yazılım var mıdır? teşekkürler.
  4. X

Soru mi a3 A11 downgrade A10

android 11 den 10 düşürmenin bir yolu yok mu? vaya android 11 olan cıhazı cc9e ye çevirebilirmiyiz?
  5. X

Yardım Mi A3 cihazım çöktü

eu rom yüklü cihazımda yeni sürüm eu rom yükledim ve mi yazısında kaldı. sadece fastboot açılıyor ve bl kilidi, oem ve usb hata ayıklama kapandı. mi flas ve adb ile fastbbot rom yükleyemiyorum. antirool hatası (cihazımda 1), $pause yazıp sonsuza kadar yükleme yapma vs bir çok hata aldım...
  6. X

Yardım mi hesabı kaldırma

mi kilidi açık 6x cihazım var sürüm yükseltmem gerek ama cihaz sıfırlanırsa mi hesabı kitler mi? android 8 eu rom yüklü. hesabım açık şifresini bilmiyorum.
  7. X

Soru Dark modu tam siyah değil

mix 3 model cihazımın partlaklığı %10 altında karanlık modu siyahları olması gerektiği gibi gösteriyor ama parlaklığı %10 u geçince siyahlar gri gibi oluyor. ekranda sorun mu var acaba, bu durumu yaşayan oldu mu? düzeltmenin bir yolu var mı? 1630597237 siyah bir resime son parlaklıkta dahi...
Üst Alt